Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה, אבל למה זה אמור לעניין את הלקוח? סוכנות משנה או לא, שיעמדו על הראש ויביאו רכב לנסיעת מבחן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסוכנות משנה פרטית בדרך כלל יש לבעל הסוכנות רק רכב אחד ששייך לו והוא זמין מיידית לנסיעת מבחן.

בדרך כלל מדובר בלהיט המכירות של המותג.

המיי היא לא המכונית הנמכרת ביותר של סיאט בארץ ולכן סביר להניח שיש רק רכב אחד או שתיים שמיועדים לנסיעות מבחן בכל הארץ.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
מה הבעיה? תעשה נסיעת מבחן על הסיטיגו או האפ ואם תתרשם לטובה, תלך לקנות את המיי.

נראה לי שזה הפתרון המושלם, אך תעשה נסיעת מבחן על הסיטיגו החזקה יותר אם אני לא טועה כי המיי מגיעה עם המנוע הזריז יותר משני הווריאציות.

פתרון שני, תפרסם אוליי באופטופיק שאתה רוצה לעשות נסיעת מבחן על סיאט מיי אם מישהו מחברי הפורום יכול לעזור לך בסכום סימלי, גם תכיר מישהו מהפורום וגם תקבל חוות דעת אובייקטיבית ..

אגב הסיאטים למיניהם היום מככבים במכירות וזאת הסיבה שהם לא כ"כ מתרגשים מלקוח אחד עקשן במיוחד כשיש להם רכבים טובים במחירים תחרותיים מאוד, זאת רק דעתי..

בהצלחה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לפותח שרשור 2 אופציות:

לקבוע נסיעת מבחן דרך מנהל מכירות הארצי {רון בטש}, לבצע נסיעת מבחן, להזמין ולקבל את הרכב, וגם להמליץ עליו {או לא} בפורומים, כולל תצרוכת דלק.

או בזמן הזה, לקבל נסיעת מבחן על ה-I10 תוך שניות וללא תיאום מראש כלל אבל... להמתין לרכב כמעט חצי שנה.

אני מאמין שעל ה-VW-UP הוא יוכל לקבל הרבה יותר מהר את נסיעת המבחן. אלה 2 רכבים כמעט זהים לחלוטין, לפחות מבחינה מכנית, אפילו בפנים, כמובן עם 75 כ"ס. לא יהיה להם בעיה לספק נסיעת מבחן גם במיידית על הרכב הזה.

פורסם

קודם כל, שוב תודה לכולם על ההתעניינות ועל העצות.

כמו שכתבתי בתגובה 34, נקבעה לי נסיעת מבחן ליום רביעי. בנוסף, בעקבות התערבות שירות הלקוחות, יצרו איתי קשר גם מהאולם בנצרת והציעו לי נסיעת מבחן, אבל התאריך לא התאים.

לגבי האופציות האחרות- יונדאי הוציאו גרסת אבזור חדשה ועוד יותר זולה יותר ל I10 שדווקא כן נמצאת במלאי, כך שמי שמחפש יכול לבדוק את העניין. כבר קבעתי נסיעת מבחן עליה לשבוע הבא. בקיה גם הייתי אבל לא קבעתי נסיעת מבחן בינתיים היות והיונדאי כמעט זהה (ורוב הדברים שלא זהים, טובים יותר ביונדאי) וזולה משמעותית.

"ai motoare capul doare"

פורסם
עוד ועוד אנשים מגיבים שקנו רכב בטלפון \ דרך האתר \ לא יודע מה.

אני מבין שלקחת יום חופש כדי לעשות סיבוב סוכנויות בהרצליה\תל אביב ולעשות קניה מושכלת עם ה₪60K שלכם זה משהו בלתי נתפס..

עובדתית יש Mii עם 3 דלתות, ידנית לבנה שמשמשת את סניף הרצליה בלעדית כרכב מבחן. (המידע נכון לדצמבר) אני מאמין שמי שבאמת רציני לגבי קניה של הרכב יטריח את עצמו לגשת לסוכנות ולהתעניין.

הפעם היחידה שהייתה לי בעיה לקבל נסיעת מבחן במקום הייתה אצל יונדאי בחדרה, בשאר הסוכנויות שיצא לי לבקר היו מאוד אדיבים בקטע הזה.

אני אישית ניגשתי לסוכנות אחרי שחרשתי את הפורומים ואת כל המבחני הדרכים שיש וקראתי שלל דעות בעברית ואנגלית.

לכן הרגשתי מאוד בטוח לבצע רכישה ללא נסיעת מבחן ...

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

פוסט סיכום לנושא.

מרגע התערבות נציגת צ'מפיון בפורום דברים התחילו לתקתק, ואני מודה לה מאוד על העזרה. ביום רביעי ביצעתי נסיעת מבחן על המיי. הרכב נחמד סה"כ.

בסופו של דבר, עד שביצעתי נסיעת מבחן בצ'מפיון הספקתי גם לגשת פעם נוספת לסוכנות יונדאי, לגלות שיש כרגע i10 במלאי בגרסת הבסיס הידנית, ולבצע נסיעת מבחן. אהבתי אותה יותר, והיום הזמנתי אחת. או במילים אחרות:

פשוט להיכנס לסוכנות יונדאי ולהבין שסתם ביזבזת זמן בסוכניות של סיאט.

צדקת.

העניין הוא שאם לא היו גוררים אותי עם נסיעת המבחן בסיאט כמעט בוודאות הייתי קונה אחת (כי בתקופה שביררתי באמת לא היו i10 במלאי ולא היו צפויות להיות- מסתבר שגרסת האבזור הזולה יותר, שיש עכשיו במלאי, הגיעה כסוג של משלוח חירום). אהבתי אותה כמעט כמו את היונדאי, אבל יש לה מספר חסרונות (העיקרי ביניהם הוא המזגן שהתגלה כבעייתי) והיא גם יקרה יותר. נותר רק לראות אם צ'מפיון ילמדו מהטעות הזו, שעלתה להם בלקוח. לגבי זה כבר לא רלוונטי.

שוב תודה לכל מי שהגיב לשרשור, עזרתם לי מאוד.

"ai motoare capul doare"

פורסם
פוסט סיכום לנושא.

מרגע התערבות נציגת צ'מפיון בפורום דברים התחילו לתקתק, ואני מודה לה מאוד על העזרה. ביום רביעי ביצעתי נסיעת מבחן על המיי. הרכב נחמד סה"כ.

בסופו של דבר, עד שביצעתי נסיעת מבחן בצ'מפיון הספקתי גם לגשת פעם נוספת לסוכנות יונדאי, לגלות שיש כרגע i10 במלאי בגרסת הבסיס הידנית, ולבצע נסיעת מבחן. אהבתי אותה יותר, והיום הזמנתי אחת. או במילים אחרות:

צדקת.

העניין הוא שאם לא היו גוררים אותי עם נסיעת המבחן בסיאט כמעט בוודאות הייתי קונה אחת (כי בתקופה שביררתי באמת לא היו i10 במלאי ולא היו צפויות להיות- מסתבר שגרסת האבזור הזולה יותר, שיש עכשיו במלאי, הגיעה כסוג של משלוח חירום). אהבתי אותה כמעט כמו את היונדאי, אבל יש לה מספר חסרונות (העיקרי ביניהם הוא המזגן שהתגלה כבעייתי) והיא גם יקרה יותר. נותר רק לראות אם צ'מפיון ילמדו מהטעות הזו, שעלתה להם בלקוח. לגבי זה כבר לא רלוונטי.

א. תתחדש.

ב. צ׳מפיון קיבלו את מה שמגיע להם- פרסום רע ופחות סיאט מי על הכבישים.

ג. עשית בחירה מצוינת- הכי טובה בקטגוריית המיני וברמת המחיר הזו.

פורסם

צמפיון הם היבואנים הכי גרועים שיש בארץ.

וכמה שפחות יקנו את הרכבים. ויבואן החרא הזה יפסיד לקוחות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
צמפיון הם היבואנים הכי גרועים שיש בארץ.

וכמה שפחות יקנו את הרכבים. ויבואן החרא הזה יפסיד לקוחות.[/QUOT

לא יודע כמה מכוניות קנית מהם שאתה כל כך נחרץ, אבל מניסיון של שלו רכישות הרבה שנים מולם הרושם שלי מהם הוא חיובי לגמרי. עם השנים גם אפשר להרגיש היטב את השינוי שעבר בחברה הזאת בנושא שרות לקוחות כי המכוניות שלהם תמיד היו טובות ועובדה שגם פותח השירשור מציין את זה. לדאבונם, במקרה הספציפי הזה, בהחלט מדובר במקרה קלאסי שבו לא משנה כמה החברה משקיעה בשיפור השירות, בסוף בא איזה סוכן מכירות עצלן שהורס.

פורסם

לפותח השרשור - מזל טוב. אני לא מכיר את הרכב, אבל שמח שהוא מתאים לך. סע בבטחה.

לא יודע כמה מכוניות קנית מהם שאתה כל כך נחרץ, אבל מניסיון של שלו רכישות הרבה שנים מולם הרושם שלי מהם הוא חיובי לגמרי. עם השנים גם אפשר להרגיש היטב את השינוי שעבר בחברה הזאת בנושא שרות לקוחות כי המכוניות שלהם תמיד היו טובות ועובדה שגם פותח השירשור מציין את זה. לדאבונם, במקרה הספציפי הזה, בהחלט מדובר במקרה קלאסי שבו לא משנה כמה החברה משקיעה בשיפור השירות, בסוף בא איזה סוכן מכירות עצלן שהורס.

וואללה, אני רכשתי מהם שלושה רכבים, ואני יכול להגיד לך שרק אחרי מעבר ליבואן אחר אני מבין מהו שירות טוב בתחום הרכב. ולא מדובר ברכב יקר יותר - להיפך. אתה חושב שהבעיה היא רק בסוכן? מה עם מנהל אולם מרכזי שאומר לי: "יש לך טבעת נישואין של ה. שטרן, אתה תעמוד במחיר של הרכב היקר יותר"? או מנהל אולם מרכזי שהחליף אותו, ואומר לי: "ממילא תקנה גם בעתיד רכב של צ'מפיון, אז במקום להחזיר לך את הכסף שאנחנו חייבים לך, ניתן לך זיכוי כשתקנה"?

אני דווקא חושב שמזל של צ'מפיון שיש להם את "הילה מהפורום" אחרת מצבם היה גרוע יותר. לשמחתם, הם מביאים רכבים שכמעט ומוכרים את עצמם לבד, ללא קשר לשירות.

לגבי "מכוניות שלהם תמיד היו טובות", אני מאוד אוהב את הרכבים שלהם, אבל אני מניח שלא צריך להזכיר לך את המונחים TSI, ו- DSG7, בהקשר של המילה "תקלות". שוב - יש סיכוי שאחזור לרכוש רכבים מהם עוד שנתיים שלוש, אבל זה ממש לא בגלל השירות, אלא על אף השירות. ולכן, בעצם, אין להם סיבה אמיתית לשפר את השירות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
פוסט סיכום לנושא.

quote_icon.png yulianx כתב: viewpost-left.png

פשוט להיכנס לסוכנות יונדאי ולהבין שסתם ביזבזת זמן בסוכניות של סיאט.

צדקת.

עשית בחירה מעולה,גם קיבלת רכב מאובזר יותר,סלון נעים יותר,מושב שנהג שלדעתי הטוב ביותר בקטגוריה,וגם יותר אחריות,תתחדש!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התפוצץ לי לפני שבועיים מחבר פלסטיק של המערכת מים של המנוע.

(מחבר של 4 צינורות. המחבר עולה כולה 60 שקל. (לפי המחסן)

הגעתי למוסך של סקודה (צמפיון). חיפוש במחשב ונמצא החלק. אין במלאי אצלהם. יש במוסך אחר בתלפיות.

הגעתי למוסך (מוסך המכונית). והתשובה של נציג הדלפק. אין מכירה ליחידים . תפנה למנהל.

פניתי למנהל. והתשובה אתה רוצה את החלק. תביא את הרכב. (צריך כלי מיוחד להחלפה.) אין מכירה של חלפים.

אתם מבינים שהרכב תקוע. בגלל חלק של 60 שקל. וגרר עולה 400-500 שקל.

ואחרי זה תשלום למוסך על החלפה, שעת מוסך, נוזל קירור, פלגים פלטינות והיד עוד נטויה.

תודה רבה. קפיצה לוואדי גו'ז, קניתי את החלק (לא מקורי) ב 20 שקל. נוזל קירור זמני (20 שקל)

החלפתי לבד (קניתי כלי עבודה יקר להחלפה, פלייר לדרמן בן 10), לקח לי 7 דקות.

ובזה נגמר הסיפור.

אתה מבין, שאפילו מוסכי משנה שלהם גרועים. והיחס זילזול.

אבא שלי בטויוטה. נשרפה מנורה ראשית ברכב. הגיע החליפו את 2 קידמיות, ביקשו מחיר של המנורה בלבד. ואת הישנה נתנו בקופסא לפעם הבאה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מוזר, מה מיוחד כבר בחלק הזה? פעם כשהייתי צריך חלק מצ'מפיון (לפני איזה 4 שנים) קניתי במחסן במוסך גדול שלהם בתלפיות (לא זוכר את שמו) ללא שום בעיה. נראה לי שזה אפילו אותו חלק כמו שלך ושמו פלאנץ' אם אינני טועה. בכל מקרה ממליץ להחליף למקורי כמה שיותר מוקדם, אחרת לא תיפטר מהצרה הזאת.

• תוכן חדש...