Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

אז ככה אני בחור בן 22, השנה מתחיל לימודים ואני מתלבט אם לקנות את האוטו הישן של גיסי.

לפני כחצי שנה הוא התחדש בג'יפ IX35 והפולו שלו שוכבת בחניה של הבית שלי כבר חצי שנה.

לאוטו יש מספר בעיות מכניות, מבחינת מנוע וגיר הכל פיקס הוחלף מנוע לפני שנה.

בעיות שיש לאוטו הם רעשים מתחת למנוע, חגורת טיימינג עוד איזה משהו לא רציני לפי מה שהבנתי ומצבר גמור.

בנוסף הספידומטר לא עובד מד הדלק גם לא והקילומטרז' גם כן הפסיק לעבוד לו לפני משהו כמה שנתיים.[האוטו כרגע עומד על 105000 ק"מ + שנתיים שהוא לא עבד שזה יוצא בנוסף משהו כמו 25000 ק"מ]

מבחינת אסטתיקה מבחוץ לאוטו אין מכות פח חוץ מהגג שכמעט לגמרי התקלף ופנס שבור.

בתוך האוטו שני המכסים של דלתות הנהג והנוסע אכולים לגמרי צריך להחליף אותם, הריפוד של הגג מעל הראש גם כן מדלדל [ממש מדלדל!]

בגדול אני יודע שהאוטו סה"כ בסדר במחינה מכנית אם אפשר לקרוא לזה ככה, הוא כבר שנה וחצי רצה לקנות אוטו לכן לא השקיע מי יודע מה בטיפולי מכניקה ואסטתיקה.

הוא רוצה למכור אותו בעיקרון למגרש גרוטאות ב 1000 ש"ח, אין לו זמן להתעסק בלתקן את האוטו ולמכור חזרה.

מדובר על דגם שנת 2001 1.4 ליטר 75 כוס סוס מנוע 16V אוטומט מחיר מחירון כרגע באזור ה 16000 ש"ח.

השאלה שלי:שווה לקחת? שווה להשקיע ? כמה בערך להשקיע ? [ אני יודע שאתם לא רואים בפועל מה יש לאוטו אבל באמת שסה"כ חוץ מכמה תיקונים קטנים הוא בסדר]

האם האוטו הזה בכללי הוא אמין ובסדר?

אני מודה לכם מראש על התשובות.

ערב מצויין !

20140429_225625.jpg20140429_225642.jpg20140429_225801.jpg20140429_225829.jpg

פורסם

תשמע, לי אישית זה נראה כמו מציאה.

אם הרכב במצב נסיעה, שים לו מצבר וסע למוסך - וקבל הערכת מחיר על כמה יעלה לך לסדר אותו מכנית.

קח בחשבון שיש לך עוד כסף לשים על גג חדש (אצל רפד), להחליף פנס (גרושים) ולחפש את החלפים המתאימים לפלסטיקה של הרכב שזה 500 ש"ח כמו כלום.

כמו כן, תכניס למשוואה ניקיון פנימי מאסיבי כי הרכב נראה כמו זבל.

אם כל הסיפור נגמר עד 5-6 אלף ש"ח כולל מחיר הרכישה של הרכב, זה נשמע לי בסדר.

סה"כ רכב מאוד מאוד מוזנח אבל בתור רכב ראשון לסטודנט, במחיר עממי - הוא יהיה בסדר גמור, גם אם מדי פעם יתקלקל לך.

קח בחשבון יתרון נוסף - תמיד תוכל למכור אותו ולקבל חזרה את ההשקעה שלך, כי מראש קנית הרבה הרבה מתחת למחירון.

פורסם

הוא מוכר אותו לך אותו ב אלף?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה לך על התגובה!!!

בסה"כ האוטו הזה בכללי הוא בסדר?

תשמע, לי אישית זה נראה כמו מציאה.

אם הרכב במצב נסיעה, שים לו מצבר וסע למוסך - וקבל הערכת מחיר על כמה יעלה לך לסדר אותו מכנית.

קח בחשבון שיש לך עוד כסף לשים על גג חדש (אצל רפד), להחליף פנס (גרושים) ולחפש את החלפים המתאימים לפלסטיקה של הרכב שזה 500 ש"ח כמו כלום.

כמו כן, תכניס למשוואה ניקיון פנימי מאסיבי כי הרכב נראה כמו זבל.

אם כל הסיפור נגמר עד 5-6 אלף ש"ח כולל מחיר הרכישה של הרכב, זה נשמע לי בסדר.

סה"כ רכב מאוד מאוד מוזנח אבל בתור רכב ראשון לסטודנט, במחיר עממי - הוא יהיה בסדר גמור, גם אם מדי פעם יתקלקל לך.

קח בחשבון יתרון נוסף - תמיד תוכל למכור אותו ולקבל חזרה את ההשקעה שלך, כי מראש קנית הרבה הרבה מתחת למחירון.

פורסם

נשמע טוב, במחיר כזה זה שווה, קח למוסך טוב, תתקן את הליקויים וסע לשלום.

אבל הרכב באמת ניראה זוועה מבפנים

פורסם

בכזה סכום באמת אפשר לחבר מצבר ולנסוע לאיבחון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתם זה לא לא אמור לעלות יותר מ 5 6 אלף?

והאוטו הזה, איך הוא בכללי?

בעניין הקילומטרז והספידומטר התקועים זה בעייתי לתקן?

תודה רבה !

פורסם

פולו 2001 במצב נסיעה עם מצבר מת ב₪1000? זה מציאה

אבל 'חגורת טיימינג' קצת מפחיד. למה כוונת המשורר? החגורה על סף קריעה? כבר קרועה?

אם יש חשש שהיא תיקרע בהנעה ראשונה - קח את הרכב על גרר למוסך רון, אל תיקח את הסיכון.

בכל מקרה ממליץ לבדוק עלות שיפוץ מלא אצל מוסך רון, עזוב את כל הקטע הקוסמטי והפלסטיקים, קודם כל שהרכב ייסע נורמלי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

האוטו בכללי ידוע כרכב יחסית אמין, יש כאלה שנסעו בלי סוף איתו.

כפי שאתה רואה, הזקנה עושה את שלה והרכב מקרטע וזקוק לשיפוץ - אבל כמו שנאמר, במחיר של 15 אלף ש"ח מתחת למחירון של 16 אלף ש"ח, אי אפשר לטעות הרבה.

אף אחד לא יודע בדיוק מה פגום ברכב, הכיוון שלך צריך להיות מצבר זמני כלשהוא מרכב אחר - הנעה של הפולקסווגן ונסיעה למוסך שימליצו לך עליו כאן בפורום ואבחון של הרכב.

אחרי שתדע כמה יעלה להחזיר את הרכב למצב נסיעה תקין, תוכל להחליט אם זה משתלם או לא.

פורסם
האוטו בכללי ידוע כרכב יחסית אמין, יש כאלה שנסעו בלי סוף איתו.

כפי שאתה רואה, הזקנה עושה את שלה והרכב מקרטע וזקוק לשיפוץ - אבל כמו שנאמר, במחיר של 15 אלף ש"ח מתחת למחירון של 16 אלף ש"ח, אי אפשר לטעות הרבה.

אף אחד לא יודע בדיוק מה פגום ברכב, הכיוון שלך צריך להיות מצבר זמני כלשהוא מרכב אחר - הנעה של הפולקסווגן ונסיעה למוסך שימליצו לך עליו כאן בפורום ואבחון של הרכב.

אחרי שתדע כמה יעלה להחזיר את הרכב למצב נסיעה תקין, תוכל להחליט אם זה משתלם או לא.

מסכים... קודם כל מוסך , אח"כ מקבלים החלטה

פורסם

אלף תודות לכל העונים,

אם אפשר המלצה על מוסך אמין ולא יקר מידיי באזור נתניה אני אשמח.

אני רואה שכולם מדברים על מוסך רון?

ורציתי לדעת בנוגע לקילומטרז שלא עובד כבר שנתיים כמו שאמרתי כרגע הוא על 105000 . זה אפשרי לתקן את הקילומטרז להוסיף 25000 ק"מ ולמהשיך כרגיל?

פורסם

לא אמורה להיות בעיה, כמו שאפשר להוריד ככה גם אפשר להעלות.

מוסך בנתניה?

עזוב שטויות, סע לרון. (או גרור, אם יש חשש לקריעת רצועה!)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...