Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני אספר את הכל מהתחלה.

לפני כשנתיים, הרכב עמד שבוע שלם בחניה בלי לנסוע, ואחרי שבוע כשניסיתי להניע, הכל עבד בלי בעיות.

מאז השתנו שני דברים : מצבר חדש מסוג הוגיל - לפני פחות משנה, וגם החלפת רדיו דיסק - גם כן לפני פחות משנה (רק פירוק רדיו ישן והרכבת חדש במקומו)

יש לציין שאין לי מגבר או סאב - פשוט רדיו דיסק רגיל ו-4 רמקולים ( 2 6*9 אינצ' ו-2 5 אינצ')

לפני כחודשיים, הרכב עמד כ-3 ימים בלי לנסוע, וכשיניסיתי להניע אחרי התקופה הזאת, לא הצלחתי - המצבר התרוקן. ואותה סיטואציה חזרה על עצמה לפני כמה ימים, גם כן לאחר שהרכב עמד כמה ימים בחניה.

הלכתי אצל חשמלאי, הוא בדק אם יש צריכה בזמן שהרכב כבוי (עם המכשיר הצהוב הזה), ויצא לו 0.28 במסך. ולטענתו זה מספר גדול ולא תקין, והוסיף שזה כנראה מהתקנת הרדיו דיסק, ואמר לי ללכת אצל הבחור שהתקין לי אותו.

אז הלכתי, ועשה אותה בדיקה עם המכשיר, אבל לטענת הבחור שהרכיב לי את הרדיו-דיסק בעבר שהמספר שיוצא ( 0.28 ) זה מספר סביר לגמרי ותקין, והוסיף שכל עוד הרדיו-דיסק כבוי הוא לא יכול לרוקן את המצבר בכזו תקופה של 3 ימים בלבד. ואמר לי שאולי המצבר החדש שהחלפתי לפני פחות משנה לא טוב או פגום - והחלפתו יכולה לסדר את העניין.

כמו כן הוא בדק לי את הטעינה, והכל שם תקין.

אז מי שמבין בזה, מה אתם חושבים? האם הצריכה בזמן שהרכב כבוי לא תקינה? מה לדעתכם צריך לעשות?

תודה

עריכה אחרונה על ידי C14SE
פורסם

זליגה של 0.28A היא זליגה גבוהה ולא תקינה. זליגה תקינה עד 50mA. שזה 0.05A.

האם זליגה כזאת יכולה לרוקן מצבר חדש ב 3 ימים? לדעתי לא, אבל אם הזליגה הזאת קיימת כבר שנה, אז המצבר בלוי יותר מהרגיל וכן יכול להתרוקן עקב הזליגה הזאת. ממליץ לטפל. יכול להיות שהרדיו שלך מחובר לא נכון.

פורסם
זליגה של 0.28A היא זליגה גבוהה ולא תקינה. זליגה תקינה עד 50mA. שזה 0.05A.

האם זליגה כזאת יכולה לרוקן מצבר חדש ב 3 ימים? לדעתי לא, אבל אם הזליגה הזאת קיימת כבר שנה, אז המצבר בלוי יותר מהרגיל וכן יכול להתרוקן עקב הזליגה הזאת. ממליץ לטפל. יכול להיות שהרדיו שלך מחובר לא נכון.

זליגה כזאת מרוקנת את המצבר בכ-8 אמפר ליממה, זה המון.

נתק לחלוטין את הרדיו דיסק ובדוק אם הזליגה הזו עדיין קיימת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הזליגה הזו היא הבעיה.

אין מקום לזליגה מעבר ל 0.05A .

רק אם הרכב יסע יום יום הבעיה לכאורה לא תצוץ.

נראה שהרדיו דיסק פועל גם ללא מפתח ההצתה.

כלומר שני חוטי הזנת המתח שאחד הוא פלוס קבוע (לצרכי זכרון) והשני פלוס ACC או מתג הצתה ON , מחוברים ביחד או מחוברים הפוך.

בהצלחה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני פשוט מת על בעלי המקצוע בארץ, "יש לך תקלה אבל אני לא מתקן, חבל".

ובחזרה לבעיה העיקרית כמו שענו לך לפני, זליגה כשהכל כבוי לא צריכה לעולות מעל 70-50 מילי-אמפר או 0.07-0.05 אמפר במקרה הקיצוני ביותר.

• תוכן חדש...