Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי כמעט שנתיים שקניתי את המערכת הראשונה שלי, החלפתי כמה וכמה רכיבים עד שהגעתי למצב הנוכחי (שלא מספק אותי בכלל) , וכרגע הוא לא יכול להשתנות (בעיות תקציב) .

הבעיה העיקרית שלי היא שהסט הקדמי שלי מתחיל להתעוות בווליום מסויים. ניסיתי להגביר אותו גם דרך המגבר וגם דרך הרדיו דיסק, אבל בשניהם אותו סיפור.

הציוד שברשותי:

Tw - hybrid audio c1 (clarus)

Mb - hybrid audio i6 (imagine)

cross - hybrid audio c2x (clarus)

amp - Crunch pzi 100.2 (מגבר פשוט שקיבלתי. מחובר בגישור לסאב)

Hu - kenwood kdc mp342u

Sub - pioneer ts-w309 12"

מעריך מאוד את העזרה שלכם, תודה.

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם

שכחת לציין איזה מגבר מחובר לרמקולים הקדמיים המדוברים...

איזה תחום של צלילים מתעוות? זה מגיע יותר מהמידבאסים או מהטוויטרים?

פורסם

אתה יודע מה מתעוות? הטוויטר או המידבאס?

בדקת אם אין קורוזיה בקרוס אובר? ניסית להחליף מגבר? אולי העיוות לא בא מהסט? או שזה חרחור של רמקול?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

איכות ההגברה של הHU היא מוגבלת ומעוותת יחסית בווליום גבוה.

ציינת כי ניסית להגביר את הסט גם בשימוש במגבר. אותו המגבר שמחובר לסאב? האם כיוונת אותו מחדש לצורך כך?

השתמשת באותן יציאות RCA מהHU?!

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אז אתה יכול לצאת מזה בזול יחסית - אם הטוויטרים נפגמו - נקודת החיתוך בקרוס הזה היא גבוהה - כ 5K הרץ ולכן כל טוויטר שתבחר בהתנגדות 4 אוהם פשוט יתאים.

הייתי ממליץ לך לשקול לקנות ויפה XT25 - זה יהיה שדרוג לסט הזה בעיניי.

אתה תמיד יכול לפנות ליבואן (אפרופו את הסט הזה אתה קנית ממני בזמנו עם הקרוס "מדוזה" שבניתי לטוויטר L1 המקורי של לגטייה) לדעתי עוד נשארו לו טוויטרים של סדרת הלגטייה והמחירים שלו הם מחירי חיסול - יותר זול מלקנות אותם בחו"ל בהתחייבות.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא אני לא בטוח בכלל ובגלל זה רשמתי גם מקודם אם הוא בדק את המגבר עצמו - הסט הזה נקנה ממני לפני יותר משנה לדעתי והלגטיות החזיקו שם כמה חודשים עד שהיתה לפותח השרשור "תאונת עבודה" נקרא לזה ככה והלגטיות הלכו לעולמן או שהקרוס הלך לעולמו - לא זוכר מה בדיוק קרה שם.

אני מכיר את פותח השרשור ואת הרקע להתקנה.

אם לאחר שנתיים הטוויטרים החלו לעוות אז רוב הסיכויים שאו הטוויטרים או הקרוס או המגבר תקולים.

את הטוויטרים ואת הקרוס ניתן לחבר למגבר ביתי ולראות אם התופעה עדיין נמשכת ואז להיות מסוגלים לשלול את המגבר - אם התופעה כמובן לא נמשכת אז צריך לבדוק את המגבר והשרשרת שמובילה מהHU עד אליו.

יחד עם זאת - אם הטוויטרים הם אלו שהלכו - נתתי לו את החלופות הכי טבעיות בעיניי.

Pioneer TS-X150

פורסם

קודם כל תודה רבה לכם.

דבר שני, אני לא יודע אם הלגטיות נשרפו, הקרוס ״מדוזה״ שבנית נשרף בוודאות. עוד לא יצא לי לבדוק אותם על מגבר ביתי, כי בכל מצב פחדתי שאם אחבר אותם לא נכון באוטו אם יישרפו לגמרי. כשאגיע הביתה אבדוק גם את הלגטיות וגם את הקלרוס על מגבר בבית עם הקרוס של הקלרוס ואעדכן פה.

דבר שלישי - איך יודעים אם הטוויטרים שרופים? הם לא יעבדו פשוט?

שוב תודה על העזרה שלכם. יום טוב.

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם

אם הם שרופים הם אכן לא יעבדו.

בחיבור למגבר ביתי אם לא דרך הקרוס אז על עוצמות נמוכות מאוד רק כדי לראות אם האלמנט עובד אחרת אתה בהחלט תשרוף אותם - תחבר אותם אחרי הקרוס על מגבר ביתי או שתיקח קבל סטנדרטי 4.7 מיקרו - אמנם יחתוך אותם קצת גבוה אבל זה מהווה קרוס מסדר רשאון - אתה מחבר את הקבל בטור על רגל הפלוס של הטוויטר.

תדאג שהקבל יהיה בי-פולארי אחרת יש לשים לב לכוון החיבור שלו - תשתמש בזה רק בשביל לבדוק אותם על מגבר ביתי או אם הקרוס יתברר כזה שלא עומד בעומס.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב, סיימתי עכשיו לבדוק.

בדקתי את הטוויטרים גם של הלגטיה וגם של הקלרוס על המגבר של האוטו (אין לי כרגע מגבר ביתי בהישג יד) .

שמחתי לגלות ששניהם עובדים.

אחרי שבדקתי כל צד ברכב בנפרד, גיליתי שהבעיה היא ברדיו דיסק/בRCA למגבר (לאחר שחיברתי את האייפון בתור נגן) .

אני חושב שאני אשאר עם זה עד שאמצא מציאה ביד 2, או שיתפנה כסף.

שוב תודה רבה לכם על העזרה!

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם

רגע רגע רגע - עצור סוסים

1. יש לך טוויטרים לגטיה פעילים ותקינים - שמור עליהם! הם מעולים - אם תרצה לבנות להם קרוס מתאים ולהחזיר אותם לשימוש תן לי לדעת, אוכל לעזור בזה ולהכווין אותך.

2. האם הבעיה היא RCA תקול? או HU תקול?

Pioneer TS-X150

פורסם

1. כרגע מה שמחובר זה הקלרוס. כמו שאמרתי, אני מפחד על הלגטיה ומעדיף לא להשתמש בהם עד שאחליף את הHU, ואמצא מישהו שיוכל לבדוק מה התקלה בקרוס.

2. זה לא כ"כ משנה, אני כבר הרבה מאוד זמן חושב להחליף את הHU הזה, אחרי המון בעיות שהוא עשה לי (יציאה אחת של RCA לא עובדת, AUX כבר החלפתי 20 כבלים ועדיין עושה בעיות) , וחוץ מהבעיות הוא גם ממש ממש בסיסי.

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם

אבל למה לא פנית אליי???

אני הרי בניתי את הקרוס הזה, אני יכול לבדוק לך בקלות מה לא בסדר וסה"כ יש שם שני רכיבים לכל טוויטר - קבל וLPAD

הקבלים מאוד עמידים - מאוד! זה קבלים של קלאריטי קאפ והם עומדים בוולטאז' של 250V - לא מאמין שתצליח להרוס אותם עם מגבר ברכב

הLPADים מוצהרים ל15וואט אז רוב הסיכויים שהם נשרפו ואם זה נכון אפשר פשוט לעקוף אותם, אתה לא תשלוט בהנחתה של הטוויטרים כמו מקודם אבל הם ינגנו והקבלים ישמרו עליהם.

ותמיד אפשר להזמין LPADים כאלה מחו"ל - יש גם של 100 וואט וגם של 50 וואט שם הסיכויים שיקרה להם משהו הוא כבר אפסי - לא זול במיוחד אבל גם לא יקר במיוחד.

אתה תמיד מוזמן להקפיץ אליי את הקרוסים לבדיקה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...