Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי הצעה שווה במחיר של סוזיקיSX4 עם5

דלתות שנת 2010 או מאזדה 2 שנת 2009 מה מומלץ?

שני נהגים ,הרבה נסיעות בעיר,מבחינת רכב אמין,חסכוני,וזול לתחזוקה,

אשמח לתשובות

עריכה אחרונה על ידי אבשלום5
פורסם

הסוזוקי חסכונית יותר אך כנראה שיהיה יותר קל למצוא מאזדה 2 כי דגם 5 דלתות של ה-SX4 די נדיר ומבוקש בשנת 2009 לעומתו המאזדה מצויה יותר ונסחרת במחירי שוק נמוכים יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

את ה- SX-4 אני לא מכיר יותר מדי.

יצא לי לנהוג בסדאן בגירסה הבכירה בנסיעה יחסית קצרה והאמת שנהיגה לא רעה בכלל.

בגירסת ההאצ'בק יצא לא יצא לי לנהוג אבל יצא לי לנהוג בפיאט סדיצ'י גם נסיעה קצרה והיא היתה נחמדה סה''כ,

קח זאת בעירבון מוגבל כי אין לי מושג אם הסדיצ'י וה- SX-4 האצ'בק חולקות מנוע זהה.

 

בגדול עם ה- SX-4 אין לי יותר מדי ניסיון למרות ששמעתי מלא מעט פידבקים חיוביים וטובים.

אבל מה שכן אני מכיר היטב את המאזדה 2.

מדובר במכונית שלטעמי היא בסדר בכל הפרמטרים אבל רק בסדר.

היא לא מלכת הנוחות אבל היא לא סבל בנסיעה או בנהיגה, היא ממש לא חסכונית בדלק אבל גם לא צמאה לבנזין,

היא מאוד זריזה ומהירה אבל ברמות מאוד גבוהות (שזה לעיתים לא נאמר לזכותה), והיא גם מאוד לא יציבה, דבר שממש לא משרה ביטחון בנהיגה.

 

סה''כ היא מכונית בסדר ותו לא ואני אומר זאת יחסית לתקופה של היום.

כשהיא שווקה כאן בשלהי 2007 היא היתה מהמובילות בקבוצה וגם היום היא לא ממש נופלת בין הכיסאות אבל היא לא הבחירה שלי.

 

אם המגיב מעלי אומר שהסוזוקי יותר חסכונית אני סומך על דעתו ואוסיף רק שהסוזוקי בוודאי תהיה הרבה יותר נוחה לנהיגה ולנסיעה מפאת

העובדה שמדובר במשפחתית קומפקטית מול מאזדה 2 שהיא סופר מיני, למרות שבגירסת ה- 5 דלתות לא ממש ניתן לראות את זה.

אני בכל אופן בוחר בסוזוקי, אפילו השנתון מתקדם יותר :)

 

בהצלחה

שלומי.

פורסם

לגבי הסוזוקי - ודא שמדובר בדגם 2010 (הדגם ששיווקו החל באמצע 2009). לדגם זה מנוע 119 כ"ס והוא זריז מאד, לעומתו הדגם הקודם מצוייד במנוע 107 כ"ס המוכר מהליאנה, מנוע אמין מאד אבל עם תגובות עצלות במידה מסויימת. כמי שנהג כמה שנים על ליאנות וכעת נוהג ב-SX4 (דגם 4 דלתות 2010) מדובר בשיפור משמעותי ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...