Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט איזה אוטם לקנות מה שחשוב לי זה ברק ועמידות ראיתי הרבה המלצות ברשת על האוטמים האלה

http://www.cleanyourcar.co.uk/sealants/menzerna-power-lock-sealant-16oz-/prod_890.html

או

http://www.cleanyourcar.co.uk/index.php?_a=viewProd&productId=1083

לכמה מכוניות מספיק הHard Body?

כמו כן אני צריך גם המלצה לסבון לשטיפה על איזה אתם ממליצים? מה שחשוב זה שלא יפגע בשכבת האוטם ויתן סיכוך טוב.

תודה.

פורסם

הייצור של הארד בודי הופסק, יש לו מחליף בשם body guerd, תקרא קצת ביקורות ברשת.

קח בחשבון שבשביל לקבל את העמידות לפי הפרסום של החברה, תצטרך לקנות גם את הדיטיילר של וולף, וגם את השמפו נאנו של וולף, ולהזין/לחדש את ההגנה עם המוצרים הנ"ל.

כמו כן תצטרך להכין את הרכב ולנקות אותו בצורה מושלמת, היישום של המוצר הזה, כמו רוב הcoatings, בעייתי יותר (טמפרטורות, זמני המתנה, התאחות וכו).

צריך לקחת את זה בחשבון.

בגדול אם אתה דואג לברק, הפוליש וההכנה יתנו לך מענה, לא האוטם/ווקס שתבחר.

לגבי הpowerlock, דובר עליו המון בפורום, מומלץ מאוד, אבל דיי מיותר לרכוש אותו מהאתר הספציפי הזה כשהוא זמין בארץ.

לגבי שמפו, מה התקציב?

"יאללה בירי".

פורסם

כל השמפואים תאכלס בערך באותו המחיר... אם אתה מוצא אחד זול אז צריך כנראה לשים יותר ממנו בכל שטיפה.

רק תבחר http://www.vixdetailing.co.il/%D7%A9%D7%9E%D7%A4%D7%95-%D7%95%D7%A7%D7%93%D7%9D-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94.html

יש שמפואים אגרסיביים שמורידים לכלוך בצורה טובה אבל יכולים לפגוע בשכבות הגנה אז צריך להזהר עם הדילול (לא לשים יותר מידי)

יש שמפואים שמיועדים בעיקר לאבק וסיכוך בשטיפה שלא יפגעו בהגנה גם בריכוז גבוה

אני אישית משתמש בזה ומרוצה מאוד. http://www.vixdetailing.co.il/Chemical-Guys-Citra-wash-and-gloss.html

לגבי וקסים וכו'- כמו שצ'יפפו כתב, הברק שלהם לא מחזיק בד"כ הרבה זמן ואם אתה רוצה את הברק העמוק של וקס צריך לחדש כל כמה שבועות. הברק שמגיע מההכנה (פוליש) יחזיק הרבה זמן כי זה ברק "אמיתי" ולא מכימיקאלים

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

המחליף של הארד בודי הוא יותר טוב ממנו? לקחתי בחשבון גם את הקוויק דיטיילר שלהם..

האם יש עוד אוטם ברמה גבוהה שכדי לי לקחת בחשבון?

לגבי השמפו אני מעוניין בגלון איכותי שיספיק להרבה זמן וכרגע בויקס אין במלאי את

MR PINK בגלון. חשבתי על MOTHERS GOLD כמחליף...

פורסם

גם אני ממליץ על CITRUS WASH AND GLOSS .

השמפו הזה מכיל ברק גבוהה , והרכב פשוט נוצץ :) .

בקבוק של השמפו הזה יספיק לך לנצח .

יש לי את השמפו הזה כבר כמה חודשים טובים ועדיין לא עברתי את החצי .

פורסם

כל כמה זמן אתה שוטף את הרכב?

גלון של MR PINK יספיק לך לכל החיים. לי יש את השמפו שנה (שוטף בממוצע כל חודש ושבוע- בערך 10 פעמים מהקנייה) והשתמשתי בקצת יותר מעשירית.

אתה צריך בערך כפית של שמפו לדלי

לגבי סילנטים - תן תקציב.

יש סילנטים שמחזיקים כמה חודשים עד שנה ועולים בממוצע 150 ש"ח וציפויים "קבועים" שמחזיקים כמה שנים וגם מגינים קצת משריטות שעולים בממוצע 400 ש"ח (ודורשים הרבה עבודה ליישום)

פורסם

אני שוטף את הרכב פעם בשבוע...

תקציב לאוטם עד 250 שקל בערך (אין בעיה להזמין מחול)... מעדיף לא להתעסק עם ציפויים.

פורסם

אז עדין בקבוק של חצי ליטר יספיק לך לאיזה שנתיים.

לא מכיר אוטמים מספיק טוב, חכה למישהו אחר :)

פורסם

אתה מעדיף לא להתעסק עם ציפויים אבל מעוניין בהארד בודי.

קצת סותר.

בכל מקרה, מהמבחר שיש בארץ, ויש, הייתי נכון לעכשיו על menzerna power lock, ישאר לך הרבה עודף מ-250.

ממש קל ליישום, חסכוני בטירוף, לא הכי זול אבל שווה כל שקל.

אם אתה רוצה חיזוק מעולה להגנה, בוסט למראה הכולל, ויכולות הידרופוביות לא מהעולם הזה, תקנה את sonax brillient shine detailer.

הוא כל כך טוב שבחו"ל אנשים משתמשים בו בתור lsp בלי שום דבר מתחתיו.

אין אותו בארץ, כי היבואן של סונאקס הוא פח, יש באיביי פה ושם מוכרים, ואפשר גם דרך clean your car.

לגבי שמפו, אני אישית ממש לא אוהב שמפו עם תוספות של גלוס, ווקס וכו.

אוהב את המראה ה"טבעי" של ההגנה, ולא אוהב ששמפו משאיר משהו אחריו.

לך על Dodo Juice - Born to be Mild Shampoo, השמפו עם הכי הרבה סיכוך שיצא לי להשתמש בו, קצת יקר, אבל יספיק להמון המון זמן.

אפשר למצוא בארץ 500 מ"ל, מחו"ל אפשר להזמין גם 250 מ"ל.

עוד שמפו על אותו בסיס הוא wolf white satin, גם Ph natural, בלי תוספות, רק יכולת ניקוי מעולה (ועדינה מספיק לשכבת ההגנה).

יש עוד מוצר שאיתו אין לי נסיון אבל יצא לי לקרוא עליו המון, זה השמפו של gtechniq, גם על אותו עיקרון של השניים הקודמים, ניתן לרכוש בארץ.

מוזמן לקרוא ביקורות על המוצרים שרשמתי לגביהם.

"יאללה בירי".

פורסם

תגיד אתה יודע במקרה איך הבריליאנט שיין מול V7 הייבריד מבחינת מראה ועמידות?

פורסם

מבחינת עמידות הוא לוקח סילנטים מהשורה (מה שv7 לא מנסה אפילו לעשות), מבחינת מראה, משאיר גם ווקסים מאחוריו.

הכל בלינק הבא, כל השוואה אפשרית, כל שאלה אפשרית, ניסויים, נסיונות וכו.

קח את הזמן ותהנה :

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=295795

"יאללה בירי".

פורסם
אתה מעדיף לא להתעסק עם ציפויים אבל מעוניין בהארד בודי.

קצת סותר.

בכל מקרה, מהמבחר שיש בארץ, ויש, הייתי נכון לעכשיו על menzerna power lock, ישאר לך הרבה עודף מ-250.

ממש קל ליישום, חסכוני בטירוף, לא הכי זול אבל שווה כל שקל.

אם אתה רוצה חיזוק מעולה להגנה, בוסט למראה הכולל, ויכולות הידרופוביות לא מהעולם הזה, תקנה את sonax brillient shine detailer.

הוא כל כך טוב שבחו"ל אנשים משתמשים בו בתור lsp בלי שום דבר מתחתיו.

אין אותו בארץ, כי היבואן של סונאקס הוא פח, יש באיביי פה ושם מוכרים, ואפשר גם דרך clean your car.

לגבי שמפו, אני אישית ממש לא אוהב שמפו עם תוספות של גלוס, ווקס וכו.

אוהב את המראה ה"טבעי" של ההגנה, ולא אוהב ששמפו משאיר משהו אחריו.

לך על Dodo Juice - Born to be Mild Shampoo, השמפו עם הכי הרבה סיכוך שיצא לי להשתמש בו, קצת יקר, אבל יספיק להמון המון זמן.

אפשר למצוא בארץ 500 מ"ל, מחו"ל אפשר להזמין גם 250 מ"ל.

עוד שמפו על אותו בסיס הוא wolf white satin, גם Ph natural, בלי תוספות, רק יכולת ניקוי מעולה (ועדינה מספיק לשכבת ההגנה).

יש עוד מוצר שאיתו אין לי נסיון אבל יצא לי לקרוא עליו המון, זה השמפו של gtechniq, גם על אותו עיקרון של השניים הקודמים, ניתן לרכוש בארץ.

מוזמן לקרוא ביקורות על המוצרים שרשמתי לגביהם.

התרשמתי מאוד מה sonax brillient shine detailer

איפה אפשר לקנות אותו?

מה הטווח מחירים שלו?

תודה וחג שמח!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

12345

• תוכן חדש...