Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס RX 350

Fubo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

נפלה החלטה סופית במשפחה לחלף את הQ5 שממשת כיום את אבי ללסוס RX 350 שתון 2011-2012.

לאחרונה עלתה אפציה מעניינת ונראה כי הרכב שמור חיצונית ואפילו הגענו להבנות כספיות לפני בדיקה.

רצינו לדעת האם ישנם מחלות ידעות\ דגשים נוספים שיש לתת ולבחון בעת הפגישה.?

בנוסף הרכב יובא מארה"ב אבל כרגע בק"מ ולא מיילים ומטול במוסך לקסוס תל אביב. האם לרכבים מיובאים יש אחריות בארץ? הרכב בן פחות מ3 שנים.

פורסם

הרכב מעולה בכל קנה מידה. 0 תקלות. פשוט אמין ושקט בצורה יוצאת דופן. למשפחה שלי בחול יש רכב כזה. מאוד מרוצים. כנראה שאפילו לא תזדקק לאחריות.

פורסם

יש לי. אכן רכב טוב. ממה שלי ידוע אין בעיות מיוחדות או בכלל מלבד רגישות להתקנות חשמל חיצוניות. אני מכיר אחד שהתקין דלקן וסבל משך תקופה מבעיות חשמל קשות. אני גם מכיר מקרה שעלוקה גרמה לשיבוש במערכות החשמל ברכב.

פורסם

הרכב אצלי שנתיים. צריכת דלק 1:6. כל הנסיעות בעיר.

הטיפולים יקרים יותר מרכב אחר אבל בגבול הסביר. החלקים ברובם של טויוטה ולכן אינם יקרים במיוחד.

הרכב אמין ואין בעיות מיוחדות.

הרכב נהדר ומהנה מאוד.

ממליץ.

• תוכן חדש...