Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגידי ולכל החברה שעזרו בהקמת המפגש ' כל הכבוד , מגיע גם לב"ש אירוע כזה

הופתעתי לטובה מכמות הרכבים , ומאמין שגם במפגש הבא עלינו לטובה יהיה מפגש טוב

צריך למנף את המפגש ולהפוך אותו לאירוע קבוע

מחכה כבר לאירוע הבא !

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מפגש לצורך תצוגה,יפה שהתחביב נראה גם בדרום,רק תקפידו לנעול את הרכבים לחבר שלי פתחו את דלת הרכב ווהצטלמו ו,כל אחד פה חושב שהרכב שלא שלו שלו

עופר בן צבי

פורסם

המפגש הבא 6/6/2014 באותו המקום באותה השעה

כמובן כולם מוזמנים

תודה לך ולכל המארגנים, סוף סוף גם הנגב זוכה למפגשים, כל הכבוד.

DSC0481.jpg

DSC0475.jpg

Mitsubishi Lancer Sportback 1.8

פורסם

אתה צודק

יש בעיה עם הקהל שלא מבין שהמכוניות האלו הן המו נרות חנוכה. לראותן בלבד.

אנחנו שוקלים לחבלל את המכוניות במפגש הבא. אני לא בטוח שזה יעזור.

פורסם (נערך)

למה לא שמים שלט בכניסה, שיהיה כתוב שם איך "להתנהג", כמו לא לצלם או שכן לצלם אך למחוק מספרי רישוי (דיברו פה על זה באיזה שרשור), או לכתוב שהשקיעו במכוניות האלה הרבה מאוד ועל מנת שהם ישארו במצב תצוגה ונסיעה אז לא לעשות: כך וכך וכך...

אני בטוח שאחוז מסויים מהקהל כן יקרא את מה שרשום בשלט, יקבל את זה בהבנה ומעתה יתנהג כראוי.

יש דברים שמי שלא חובב רכב לא רואה, ולא מעריך.

לי חבל שעד שסוף סוף מגיע מפגש כזה קרוב לבית שלי, לחלק מהבעלים לא יהיה חשק להגיע כי לאנשים אין מודעות.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

ניר צודק.

היו באמת אנשים שהתחילו להתיישב ברכבים ואני מבין שזה נושא שקרוב ללבכם, כי רק מישהו מהתחום יכול להבין את השריטה שלכם (שלדעתי היא מוצדקת).

גם לי כואב לראות שעד שסוף סוף רואים קצת ניצנים של תרבות מוטורית בבאר שבע ובנגב, באים אנשים וגורמים פוטנציאל לפגוע בזה. חבל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
למה לא שמים שלט בכניסה, שיהיה כתוב שם איך "להתנהג", כמו לא לצלם או שכן לצלם אך למחוק מספרי רישוי (דיברו פה על זה באיזה שרשור), .

להזכירך ,או לידיעתך , הוחלט ופורסם בפורום ,שבצילומי מפגשים ,אירועים, ותצוגות , אין צורך למחוק את מספרי הרישוי ,ובעל רכב שהדבר עקרוני לו ידאג על אחריותו להסתיר את לוחית הרישוי של רכבו.

צביקה מרגלית

פורסם

המפגש הבא 6/6/2014 באותו המקום באותה השעה

כמובן כולם מוזמנים

גידי

השארתי לך הודעה בפרטי, ללא תגובה.

צור איתי קשר לגבי ההמשך.

050-2592839

צביקה מרגלית

פורסם
להזכירך ,או לידיעתך , הוחלט ופורסם בפורום ,שבצילומי מפגשים ,אירועים, ותצוגות , אין צורך למחוק את מספרי הרישוי ,ובעל רכב שהדבר עקרוני לו ידאג על אחריותו להסתיר את לוחית הרישוי של רכבו.

אז סתם בזבזתי זמן כדי לטשטש או למחוק את המספרים? :(

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

כל מיפגש או תצוגה של המועדון מבורכים,אם זה ברבים ואו בחוג מצומצם,חשיפה לציבור לעיתים מעודדת להצטרף לשורות המועדון,ולתחביב,רק שנושא הנגיעות,שריטות,ישיבה במכוניות בעייתית לעיתים,יש לתת עליה את הדעת,גם במיפגש בירושלים נכנס בחור מצוות המלון להצטלם ברכב של אחד החברים,למה?

ככה כנראה הוא לא מצא בזה שום פסול מבחינתו,תגובתו המאופקת של בעל הרכב ראייה לזכותו לא הפכה את העניין למכוער,צריך לתת על כך את הדעת שוב,כבר ראיתי ארועים שבו כמעט היו תגרות ידיים,פשוט להכין או להשתמש במדבקות לא לגעת ,אפשר גם להציג את הרכב עם כיסוי חיצוני ותמונה שלו על הכיסוי,ככה המגע הישיר של הצופים כמו גם המבקרים תהיה פחות פיזית,מאחת התצוגות האחרונות שהשתתפתי עם הלארק היה אפשר לקת טביעות אצבעות מהפח,וגם הסמל הקדמי שמתנוסס על המכסה מנוע היה חצי תלוש,אז תחשבו על זה.

עריכה אחרונה על ידי oferbz

עופר בן צבי

פורסם
,פשוט להכין או להשתמש במדבקות לא לגעת ,אפשר גם להציג את הרכב עם כיסוי חיצוני ותמונה שלו על הכיסוי,ככה המגע הישיר של הצופים כמו גם המבקרים תהיה פחות פיזית,מאחת התצוגות האחרונות שהשתתפתי עם הלארק היה אפשר לקת טביעות אצבעות מהפח,וגם הסמל הקדמי שמתנוסס על המכסה מנוע היה חצי תלוש,אז תחשבו על זה.

עופר!

אולי נגיע רק עם התמונה :lol:

צביקה מרגלית

פורסם
למה לא שמים שלט בכניסה, שיהיה כתוב שם איך "להתנהג", כמו לא לצלם או שכן לצלם אך למחוק מספרי רישוי (דיברו פה על זה באיזה שרשור), או לכתוב שהשקיעו במכוניות האלה הרבה מאוד ועל מנת שהם ישארו במצב תצוגה ונסיעה אז לא לעשות: כך וכך וכך...

אני בטוח שאחוז מסויים מהקהל כן יקרא את מה שרשום בשלט, יקבל את זה בהבנה ומעתה יתנהג כראוי.

יש דברים שמי שלא חובב רכב לא רואה, ולא מעריך.

לי חבל שעד שסוף סוף מגיע מפגש כזה קרוב לבית שלי, לחלק מהבעלים לא יהיה חשק להגיע כי לאנשים אין מודעות.

הבעיה היא שאלו שמרשים לעצמם להיכנס למכוניות של אחרים, לא קוראים שלטים!.

פורסם

ראיתי שלחלק מהמכוניות היה שילוט שאומר באיזה רכב מדובר, איזה שנה, נפח מנוע, ואם יש עוד איזה פרט מעניין. היה יכול להיות נחמד אם הייתה אחידות בצורת השלטים (היו כאלה שהניחו נייר על הרכב, כאלה שהניחו שלט גדול על הרצפה וכו'..) ובכך שבאמת כולם משתמשים בהם.

כדי למנוע כניסה של אנשים לרכבים, הכי הגיוני פשוט לנעול את הרכבים.

כדי לעודד נוכחות, אני מתכוון לפרסם אצלי בפייסבוק בדבר המפגש, ואני מזמין את כל שאר הבארשבעים לעשות כך.

אפשר פשוט לעשות שיתוף לכרזה שמכינים 'מול 7'

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...