Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, הכוונה שלא צריך להגיע להספק של 1.5K כדי להרגיש את הסאב חזק . ננתי כדוגמה את W7.

את W6 אני מכיר מצויין ומקרוב, הייה לי אחד כזה. גם מהיר וגם מדוייק ומורגש. (מורגש - לטעמי)

את LVL 2 גם מכיר מקרוב ,שמעתי באוטו שלי גם את 12 וגם את 10 אינץ'. 12 יכול לנגן יפה מ 500 וואט.

אני אומר שבחירת סאב צרכה להיות באוטו שלך בלבד! אחרת אתה לא ממש מקבל פרופורציה על הסאב. סט קדמי גם מוסיף לתדר הנמוך ופה אתה לא סגור ב 100 אחוז מה אתה שומעה אם אתה לא יודע מה ואיך לשמוע. זה גם תורה שלמה ויש המון מה ללמוד פה.

לכן, לדעתי מפגשים וניסוי של סאבים באוטו שלך זה יותר מחשוב כדי לדעת כיוון.

אין לך כרגע מונו. מגבר שלך מספק סביב 300 וואט ב 4 אוהם וזה סביר וכמה וכמה סאבים כמו ES300.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אוקי הבנתי , ברמת העיקרון קיימת האפשרות להחליף את ה he4 ובמקומו להתקין מונו , בהתחלה חשבתי לשים גם סט אחורי ובגלל שהיו שני מגברים אז הוחלט לא לקנות מונו , כרגע מספיק לי הסט הקידמי ולכן האפשרות למונו קיימת במידת הצורך , השאלה היא שוב עד כמה באמת יש צורך ממשי ועד כמה אני ארגיש את ההבדל ?

שוב תודה רבה !

2017 Type R

פורסם

צורך ממשי יהיה אם תלך על סאב רציני יותר. לפחות כמו LVL2, W3 SUNDOWN SA וכל סאב עם יכולת ספגה מעל 400 וואט . המונו כן יתן שדרוג פה.

אם תחליט אחרי שבדקת כמה סאבים סביב 300 וואט שזה מספיק לך. אד אופי אין תורך. מוהנו טוב לא יזיק ללך ורק יכול לשדרג אותך ואת התוצאה סופית.

פורסם

זה ניראה כמו תיבה פורט של 35 ליטר ,אני לא אוהב את התיבות Slot Port הנ"ל.

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=375957&d=1396461027

אני לא חושב שיש צורך בסאב חזק במיוחד ברכב כמו האיביזה שלך

גם סאב עם הספק של 300-400RMS בתיבה הנכונה יעשה עבודה מצויינת.

פורסם

הבנתי , מוזר משום מה הייתי בטוח שתיבה שלי הרבה יותר גדולה , היא תופסת לי חצי מטען :/

ולגבי המונו כפי שאני מבין כל עוד אני לא עולה מעל ה 300-400 , אז קניית מונו היא בגדר מותרות :)

2017 Type R

פורסם

אם תהיה באיזור הקריות אוכל לתת לך להתרשם מהסאב שלי.

גם כשאני חיפשתי סאב מדוייק ופאנצ'י אבל שלא ירעיד את הרכב הייתי בדילמה, עד שנפלתי על 8W7.

למען הימנעות מויכוחים מיותרים אציין, שכל אחד והטעם שלו, ולכל אחד דעה שונה על התיאורים מדויק ופאנצ'י.

פורסם

תודה חברים , יהיה נחמד לנסות עוד כמה סאבים שונים.

אתמול לקחתי מחבר סאב של מאגנט לא פאר היצירה אבל שינוי משמעותי מהאינפיניטי שלי , הוא בתיבה אטומה ונשמע אכן טוב יותר עם כי יש תחושה של מריחה כזאת כמו שהיה בקודם , החבר ישר קפץ ואמר ״אין מצב אני מכיר את הסאב הזה , הוא פשוט לא נפתח אין מספיק כוח״

יכל באמת להיות מצב כזה והבעיה עומדת קודם כל במגבר ? ויתכן מצב שבו אין מוצא אחר אלה קודם כל לרכוש מונו איכותי ורק אחר כל להתחיל לשמוע סאבים ?

אשמח לרשמים והצעות בנושא.

כיצד אתם בחרתם סאב ? איך נראה התהליך אצלכם ? כיצד ביצעתם את השילוב בין מגבר לסאב?

2017 Type R

פורסם

יצא לך לשמוע במפגש את הסאב שהיה בפולו הלבנה?

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אני עשיתי סיבוב מהדרום עד כמאת חיפה וקבעתי עם כמה אנשים, לאחר ששמעתי 4-5 סאבים באוטו שלי,על מונו שלי ,אני בחרתי מה אני מחפס. אל תמהר. אני דווקה חושב שסאבים עם יכולת ספגה עד 500 וואט יספיקו לך. לא למהר ולשמוע כמה שיותר. זה מה שיהי נכון עבורך וגם לכסף שלך.

שלא תחשוב, אני החלפתי כמה וכמה סאבים גם לאחר קנייה. משהו לא הסתדר לי ורציתי שינוי. לכן לפי המלצות רצוי רק לשמוע ולפי אוזניים לבחור.

פורסם

אוקי לגבי הסאב מובן לי חד משמעית לשמוע לשמוע ועוד פעם לשמוע.

מה לגבי הגברה ? זה החלק שכרגע מדאיג אותי נורא , אצלי כרגע זה מוגבר ע״י ה sax100.4 בגישור , משום מה יש לי תחושה שזה פשוט לא מספיק ?

אני מבין שהמגבר מספק את העבודה בגדר הסביר השאלה שלה עד כמה זה גורע ממה שאני מחפש/ יכל להגיע אליו בהנחה שאכן יוחלף למונו ?

אפשר דעות בנושא הזה בבקשה?

ושוב המון תודה.

2017 Type R

פורסם

אתה אמרת שיש לך מגבר של הרץ שלא בשימוש ואתה ישול להחליף אותו למונו. אני הייתי הולך על זה.

אם יש לך אפשרויות שונות למונו,אתה יכול לרשום וננסה לעזור לך.

פורסם

אכן , יש לי מגבר של הרץ שאין בעיה להחליף למונו , העניין הוא שאין מונו , זה צריך לקנות ופה שוב פעם אני עבוד , מה לקנות , איזה הספקים לחפש וכו...

2017 Type R

• תוכן חדש...