Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לעדשות מגע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות עדשות מגע לראיה, הבעיה היא שיש המון סוגים, ואני כמובן לא מבין בזה.

יש המלצה לחברה מסויימת?

עדיפות ליומי שבועי או חודשי?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם (נערך)

אינדיבידואלי לגמרי. הועץ באופטומטריסט שמבין בעדשות מגע.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני משתמש בעדשות מגע יומיות מעל 10 שנים,התנסיתי בהמון סוגים :גו'נסון,פוקוס,לייף,חניתה,ועוד.

לאחרונה עברתי לעדשות סיליקון הידרוגי'ל של clariti ,העדשות מעולות העין פשוט בולעת את העדשה,קלות להרכבה ולא מתייבשות במהירות בעין כמו שאר החברות שרשמתי וזאת עקב רמת לחות גבוהה ואיכות העדשה.

מעולם לא השתמשתי בעדשות מגע חודשיות או שנתיות ואני מעדיף לשלם יותר ולא להשתמש(אחיי השתמשו וסבלו מדלקות עיניים חוזרות).

ההבדל הוא שבעדשות יומיות מלבד הנוחות שלאחר יום עבודה אתה שוטף את הידיים היטב עם סבון מוריד את העדשות וזורק לפח אתה לא צריך להתעסק עם נושא הסטריליזציה שהוא מרכיב חשוב בשמירה על העין מפני זיהומים.

עדשות חודשיות\שנתיות הן עדשות שאחרי יום עבודה מפרך אתה תצטרך להוריד אותם מהעיניים ולנקות עם סבון מיוחד שקונים +טיפות הרטבה ולהחזירם לקופסא עד למחרת,מבחינת כסף שנתיות\חודשיות יותר משתלמות מכיוון שאתה משלם 300~ עבור עדשות חודשיות.

קופסא של עדשות יומיות עולה 100 -130 ויש בה 30 עדשות בלבד. אם אין לך את אותו מס' בכל עין כל עסקה יוצאת כמעט 300 שקל עבור 2 קופסאות בלבד,אבל הבריאות של העין שלי חשובה יותר מכל כסף שבעולם.

אפשר להגיד שזה באמת אינדיבידואלי מבן אדם אחד לאחר מכיוון שלכל אדם יש מבנה שונה ועדשה אחת יכולה להתאים לX מאוד ותהיה לו נוחה אבל לא תתאים לY. ולכן כמו שספריאל רשם לך זה אישי.

אני לא אופטימטריסט אבל היה חשוב לי לרשום לך את החוויה האישית שלי,לכן כמו שספריאל רשם לך תתייעץ עם אופטימטריסט.

שיהיה בהצלחה,מקווה שעזרתי לך !

:-D

פורסם

תודה, אני אעשה בדיקה לבדוק מה אני צריך ואז אנסה את מה שאמרת.

יש לי לפחות חצי צילינדר בעין אחת ובשניה מספר (כיום משקפיים שאני לא סובל אז לא משתמש).

in the face

with a chair

פורסם

טוב גם אני על עדשות מגע חודשיות כבר 10 שנים. ניסיתי כל מיני חברות החל מג'ונסון.. CIBA, חניתה, SOFTLENS DISPO ZIES ועוד ועוד...

גם יומיומיות וגם חודשיות...

בסוף ננעלתי על העדשות החודשיות של אופטיקנה ודווקא הזולות יותר שניתן לקנות ב 60 שח לחבילה (6 עדשות) (דרך גרופון).

מצד שני אני סופר נקי, מנקה את הידיים ואת העדשות בתמיסה מתאימה כל ערב, האמת אני רק משרהה אותם בחומר ולא עושה מעבר לזה.. וזה מספיק (לפחות ב 10 שנים שעברו)..

הייתי מציע לך לנסות חודשיות ולהקפיד על הייגנה.. זה משתלם וזול אפילו מהחלפת משקפיים (שברתי מס' משקפיים עד שעברתי לעדשות מגע

:lol:

בהצלחה..

אגב לבחור מעליי מאיפה קניתי את הקלאריטי האלה.. בא לי לנסות אותם גם?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
אתה מדבר על הוריזן של אופטיקנה?

בדיוק.. יש גם דגם חדש הוריזון פלוס.. כמעט ולא הרגשתי את ההבדל ביניהם.. אז חזרתי לרגיל ..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

האם צילינדר מחייב עדשה טורית?

אולי אני אקפוץ היום לאופטיקנה, יש לי שם הנחה לא קטנה.

in the face

with a chair

פורסם (נערך)

*אור,ואני מזמין את העדשות מחנות מפ"ת

יש את הגרסא הזאת למי שיש צילינדר

גם אני השתמשתי בהוריזן הם היו לי טובות אבל לא הרגשתי את אותה חדות כמו בקלריטי.

יש גם את trueeye של גו'נסון שגם היו לי טובות אבל בחצי שנה האחרונה אני משתמש בקלריטי והם מאוד טובות לי.

עריכה אחרונה על ידי -Efraty-
  • תוכן חדש...