Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

ברשותי שברולט ספארק 2013 והיום גיליתי שהשאירו לי מתנה קטנה על הכנף השמאלי אחורי מעל הצמיג מכה קטנה עם שפשוף, בגודל של כף יד לערך.

הלכתי למוסך המורשה שלי שגיא מוטורס פתח תקווה והציעו לי מחיר קצת לא ריאלי של 1100 ש"ח.

האם אתם מכירים מקום מומלץ באיזור שנותן עבודה מעולה במחיר קצת יותר הגיוני?

תודה רבה (:

פורסם

תמונה תעזור.

בכל מקרה יעקב אכן איש מקצוע מעולה, אבל הוא לא פחח.

הוא (או מישהו מטעמו) מתעסק בPDR, ויכול להיות שבמקרה שלך השיטה תעזור, אם המכה פשוטה יחסית.

"יאללה בירי".

פורסם

IMG_1211.jpg

הנה התמונה.

הפסים הלבנים מעל המכה זה מהפלאש לא שריטות אבל אפשר עם הקווים לראות את הגודל פחות או יותר של כף יד שקצת נכנסה פנימה.

נכון שזו מכה זניחה אני משער שצריך כולה עם ואקום למשוך את זה החוצה הצבע בקצה זה לא נורא.

פורסם

אין צורך בפחחות.

בדיוק בשביל זה יש pdr , וכל מי שמתעסק בpdr יסדר לך את זה בקלות.

תריץ חיפוש קטן פה ובגוגל על עסקים שמתמחים בשיטה, שלח להם תמונות ותקבל הצעת מחיר.

בהצלחה, נשמח לראות את התיקון.

"יאללה בירי".

פורסם

המחיר נשמע לי הוגן מאוד.

אני קיבלתי הצעה לתיקון מעיכה דומה מאוטופיקס בהרצליה פיתוח,

המחיר שלהם היה 400+מע"מ.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז אחרי שבוע הגעתי למוסך שילמתי 400 שקלים כולל מע"מ.

העבודה לקחה שעה וחצי והתוצאה פשוט מושלמת! יותר ממה שציפיתי.

תמונה:

IMG_1279.jpg

• תוכן חדש...