Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות היא כזאת, עקב קשיים כלכליים בהיותי סטודנט:

האם להשתמש בחלפים מקוריים(בדגש על פילטר סולר), או להשתמש בחלקים חליפיים(מחברה טובה לטענת המוסך).

כאשר היחס במחיר הוא פי 2, כולל מע"מ ועבודה.

הרכב הוא כמובן מגאן 2007 DCI

הפחד העיקרי שלי הוא כמובן שהפילטר סולר יהיה על הפנים, הבנתי שהמנוע רגיש לסולר ירוד, והפילטר אמור להיות המציל בענין הנ"ל, למרות שאני מתדלק תמיד באותה תחנה עם כל הרכבים שהיו לי.

תודה.

פורסם

יש מוצרים חליפיים שאיכותם זהה לאיכות המקורי.

Mann , לדוגמא הוא יצרן איכותי.

מחיר העבודה אמור להיות זהה בשני המקרים כך שעליך לשקלל רק את מחיר הפילטר.

בדוק גם זמינות של פילטר ב- ebay.

פורסם

תוספת לתגובה הקודמת שלי -

רנו לא מייצרת את הפילטרים בעצמה.

הפילטר שמגיע כציוד מקורי מיוצר על ידי אחת החברות המובילות בתחום, כמו MANN, DELPHI, PURFLUX, KNECHT וכו'.

פילטר כזה אפשר לרכוש, גם אם הוא לא מגיע בקופסה עם לוגו של רנו.

אם זה "פילטר מחברה טובה" אבל אף אחד לא מכיר את שם החברה - לא ממליץ להשתמש בו.

פורסם
קומנדר אם איני טועה כם לך יש DCI, האם אתה משתמש במקורי או תחליפי(פילטר סולר)?

אין לי DCI . מנוע הדיזל היחידי שאני מכיר הוא Maybach עם 3300 כ"ס.

פורסם

הנה דוגמה לטקסט שיופיע בדף ה"אודות" של חברה. הדגש צריך להיות על חברות הרכב. במקרה זה מדובר ב-ATE:

OEM quality for the aftermarket

The quality of our products convinces garages, final customers, and of course the motor vehicle manufacturers. Our products frequently are the first choice for original equipment

פורסם
הפלואנס דיזל ליסינג שלי נוסעת עם מסנן סולר מתוצרת ישראלית עלומה, בינתיים ללא בעיות.

לא מכיר את החברה הישראלית, אבל הפלואנס שלך עדיין עם קילומטרז' יחסית נמוך ולכן מוקדם להסיק מסקנות.

אגב, Mann מציינים על כל הקופסאות של הפילטרים שלהם, בנוסף למק"ט פנימי של Mann גם מקט"ים של פילטרים מקבילים של 5-6 חברות אחרות, וזה משהו שלדעתי ראוי לציון.

פורסם

האם תוכל להגיד עלות משוערת של פילטר סולר תחליפי?

מהמוסך נמסר לי שהסוג הפשוט עולה 50 והסוג היותר משוכלל עולה 160. האם זה המחיר של הפילטרים החלופיים האיכותיים? מקורי הוצע לי ב280 ע"י מוסך אחר.

אני לא בטוח אבל כנראה שאצלי צריך את היותר משוכלל.

פורסם
לא מכיר את החברה הישראלית, אבל הפלואנס שלך עדיין עם קילומטרז' יחסית נמוך ולכן מוקדם להסיק מסקנות.

בדקתי -תוצרת ״א ל מסננים״ שאני מודה שלא שמעתי עליהם קודם. האוטו כבר עבר 85k זה כבר אמור לתת מדד כלשהוא לאמינות, לא?

פורסם (נערך)

אני עם רכב דומה לשלך, הזמנתי פילטר של MANN בחצי ממחיר מקורי ובערך 30% פחות ממחיר אותו החלק בארץ. בחיפושי אחר הפילטר מצאתי כי ישנם מספר דגמים וצריך לרכוש את המתאים לרכבך, האם בדקת אצל קרסו איזה פילטר מתאים לך? לפי המחירים שפרסמת נראה שאיננו חולקים פילטר זהה, המקורי אצלי עולה ~600 ש"ח וחליפי ~350 ש"ח. במקרה שנינו מאותו אזור בארץ ואוכל להמליץ לך על מוסך שיבדוק לך תוך כמה דקות איזה פילטר יש אצלך, בהנחה שתזמין ותבוא לטפל אצלו. (הוא מאפשר להביא חלקים ושמנים "מהבית").

כמו שנאמר, בפילטרים אל תחסוך, למזלנו הרכב נפוץ בבריטניה ובאייבי תוכל למצוא מבחר ענק של חלפים מקוריים במחירים מצחיקים בהשוואה לארץ.

עריכה אחרונה על ידי yairba

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...