Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיטרואן קסרה אוטומטית שנת ייצור 2002 מנוע 1600. במשך הזמן הכיסוי (הראש) של ידית ההילוכים החל להתפוצץ ולאחרונה הוא התקלף לגמרי. כרגע הראש בצבע לבן פלסטיק וברצוני להחליפו באחד חדש\משומש.

החלטתי שאם כבר אני מחליף, אולי כדאי כבר להשקיע באיזה ראש תחליפי ולא חסרים כאלו באיביי, רק שאני לא מוצא כזה לאוטומט. לגיר רגיל יש שם כמו זבל, אבל לאוטומט באמת שלא מצאתי.

דוגמה:

http://www.ebay.com/itm/Gear-knob-Blk-Leather-Wood-For-CITROEN-XSARA-/400674723493?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5d4a1316a5

האם אני לא מחפש נכון? מישהו יכול לעזור? כמה עולה כזה בארץ ואיפה? אולי מישהו מוכר משומש?

אשמח לעזרה.

אסף.

פורסם

התאים בלי בעיה. המינוס היחידי בידיות האלו זה שהפטנט שמהדק את הראש למוט, לא מוצלח במיוחד. לכן אני ממליץ לפני שאתה מחבר את המתאם והראש למוט של בורר ההילוכים, למרוח מעט דבק סיליקון סופר7 ואז להלביש ולהדק עם המפתח אלן המסופק את הברגים. הנח לייבוש של כמה שעות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה איציק. אם כך, מעניין מאוד לדעת למה הם רושמים שזה לא מתאים לאוטומטיות. אפילו שאלתי את המוכר ונעניתי בשלילה...

אני איישם את הטיפ שנתת לי ;)

פורסם

זה מכיוון שיש כמות אפסית של מכוניות כאלו עם גיר אוטומטי בבריטניה.

סביר להניח שהמוכר לא ראה אף פעם אחת כזאת, וכשאומרים לו "גיר אוטומטי" הוא מתאר לעצמו שמדובר בידית רחבה עם כפתור בצד.

פורסם

גם אצלי ב307 התפוצצה הידית,פשוט יום אחד התפרקה לי בידיים.

הרכבתי אותה בחזרה עם איזו שחור ומזגתי סיליקון חם בפנים,עדין זה לא פתרון.

איפה אפשר בארץ להשיג ידית מתאימה במחיר טוב ?

פורסם

לדעתי,לא חסרות 307,שירדו מהכביש אחרי תאונה בפירוקיות. רק השבוע עברתי בקרית אתא ליד פירוקיה וראיתי אחת כזו.

שווה לבדוק גם אם תתאים ידית של 307 משנתון מתקדם /נמוך יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...