Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה לי שאתה צודק. דבר ראשון איפה רשום הדגם של המנוע? נפח שלו?

בכל מקרה, בהנחה ומדובר במנוע 1.6, לפי ה-service box, יש מקט בנפרד לתרמוסטט.

אם פותח השרשור ישלח לי או יעלה פה את 8 הספרות האחרונות של מספר השלדה של הרכב אפשר יהיה לתת לו מקט מדויק ולבדוק אפילו מחיר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מגימגום במנוע הגיעו למסקנה שהרכב התחמם ? פששש, ממש קורא בקפה המוסך הזה....

ולעניננו:

במודל הזה, גמגום במנוע יכול לנבוע ממצתים בלויים, סליל הצתה סדוק או בלוי ומזרקים סתומים למחצה.

אל תתפתה להחליף חלקים סתם. בדוק מתי היה הטיפול האחרון, מתי החליפו מצתים לאחרונה ומשם תתקדם הלאה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לא נראה לי שאתה צודק. דבר ראשון איפה רשום הדגם של המנוע? נפח שלו?

בכל מקרה, בהנחה ומדובר במנוע 1.6, לפי ה-service box, יש מקט בנפרד לתרמוסטט.

אם פותח השרשור ישלח לי או יעלה פה את 8 הספרות האחרונות של מספר השלדה של הרכב אפשר יהיה לתת לו מקט מדויק ולבדוק אפילו מחיר.

אלעד

אכן בסרוויס בוקס מופיע אחרת. גם לי יש פיג'ו 307 1.6 2008, גם אני כמו שאתה אומר בדקתי בסרוויס בוקס לפי מספר שילדה ומצאתי שברכבי יש תרמוסטט שניתן להחליף ללא הפלאנג'- מק"ט 1336q1. קניתי וכשבאתי להחליף נוכחתי לדעת שהחלק שונה, מבירור עם מוסך מורשה הבנתי שבדגמים האלו קיים לרוב התרמוסטט הסגור ולא זה שמופיע בסרוויס בוקס (למרות שזה מוזר מאוד). בדקתי בעוד שני רכבים עם מנוע nfu וגם שם יש תרמוסטט סגור.

איציק- האם אתה מכיר את הנושא לעומק?

פורסם

מאיפה הסקתם שזה טרמוסטט או שזה קשור בכלל לקירור?

אולי המוסך טועה, ואו שזה קרה בטעות הוא שהוא ניסה לעבוד על אישה לחוצה.

כל אופן, אני בדיעה של איציק.

כאבחנה ראשונית לגמגום בהחלט כדאי לבדוק מצתים קודם כל.

שניר, גם אני כל פעם מתפלא מחדש מהצרפתיות החדשות.

ב406 שהייתה לי החלפתי פלאנג׳ וטרמוסטט למרות שלא היה צריך, הפלאג׳ גם היה מפלסטיק, אבל החזיק 12 שנה והיה יכול לסחוב עוד.

פורסם
מאיפה הסקתם שזה טרמוסטט או שזה קשור בכלל לקירור?

אולי המוסך טועה, ואו שזה קרה בטעות הוא שהוא ניסה לעבוד על אישה לחוצה.

כל אופן, אני בדיעה של איציק.

כאבחנה ראשונית לגמגום בהחלט כדאי לבדוק מצתים קודם כל.

שניר, גם אני כל פעם מתפלא מחדש מהצרפתיות החדשות.

ב406 שהייתה לי החלפתי פלאנג׳ וטרמוסטט למרות שלא היה צריך, הפלאג׳ גם היה מפלסטיק, אבל החזיק 12 שנה והיה יכול לסחוב עוד.

גם אצלי ב307 כל המערכת קירור מקורית.

פורסם

(כפי שכבר נאמר) גש למוסך אחר (עדיף מהמומלצים כאן בפורום) לאבחון נוסף.

לכאורה מה שאתה מתאר אינו קשור לאבחנה שנתנו לך במוסך (או שיש כאן אי הבנה אחת גדולה).

alfa 156 2.5.

פורסם
אכן בסרוויס בוקס מופיע אחרת. גם לי יש פיג'ו 307 1.6 2008, גם אני כמו שאתה אומר בדקתי בסרוויס בוקס לפי מספר שילדה ומצאתי שברכבי יש תרמוסטט שניתן להחליף ללא הפלאנג'- מק"ט 1336q1. קניתי וכשבאתי להחליף נוכחתי לדעת שהחלק שונה, מבירור עם מוסך מורשה הבנתי שבדגמים האלו קיים לרוב התרמוסטט הסגור ולא זה שמופיע בסרוויס בוקס (למרות שזה מוזר מאוד). בדקתי בעוד שני רכבים עם מנוע nfu וגם שם יש תרמוסטט סגור.

איציק- האם אתה מכיר את הנושא לעומק?

כן, c4 ו 307 מתוחות (מודל 2006 ומעלה) קיבלו בית טרמוסטט מפלסטיק כמתואר מעלה, הקודמים היו מאלומיניום ועם טרמוסטט נפרד.

נתקלתי בעבר בתופעה הזו, עם כי לא בהיקפים רחבים בכלל.

בנוגע לתקלה שבגללה נפתח השירשור, כבר אמרתי: לבדוק מצתים, סליל ומזרקים ואם קיים צורך אז לבצע ניקוי מזרקים מחוץ לרכב ( לפרק אותם).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• ספונסר פורום
פורסם

ללא קוד התקלה שהיה בזיכרון יהיה קשה לאבחן את התקלה, אך יחד אם זאת, במידה ויש נזילת מים מהטרמוסטט חייבים לתקן אותה.

אורן

פורסם
ללא קוד התקלה שהיה בזיכרון יהיה קשה לאבחן את התקלה, אך יחד אם זאת, במידה ויש נזילת מים מהטרמוסטט חייבים לתקן אותה.

אורן

תודה לכולם,

אורן - הרכב כבר אצלך עם אשתי

פורסם

היי יאסו, בסיטואציה דומה שהייתה לי עם פיג'ו 307 2005 1600, עלה שהיה איזה סיפור עם הקויל. לאחר החלפתו הרכב נסע בצורה תקינה. אם המפלס של המים לא יורד והמנוע לא מתחמם קשה לי להאמין שמדובר בטרמוסטט.

• תוכן חדש...