Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מוחכוורת אני צריך המלצה

אני מחפש איש מקצוע שעושה עבודות פוליש בבית הלקוח.

המיקום הוא אזור השרון, עמק חפר.

מדובר בשלושה רכבים.

1. טויוטה פריוס שנת 2007
  2. איסוזו טרופר (קצר) שנת 1999
  3. סוזוקי סוויפט שנת 2009

עדיפות לטיפול ל 2 הרכבים הקטנים באותו היום ולטרופר ביום אחר (גם הדיטיילר צריך לנוח).

במקום יש חשמל, מים וגם צל, כמובן שיהיה קפה (בוץ).

אשמח לקבל פה או בפרטי שמות של עסקים שמגיעים עד בית הלקוח כולל פרטי יצירת קשר.

הצעה זו כמובן רלוונטית לחברי הפורום שיש להם ניסיון ומעוניינים לקחת את זה על עצמם. (חברי פורום שבצעו לרכבם האישי פוליש.. גם אם הרגשתם שהפוליש ממש מוצלח.. הצעה זו לא מיועדת עבורכם, אני מחפש מישהו שיודע מה הוא עושה).

אז תרגישו בנוח לזרוק שמות של אנשים ואני כבר אצור עמם קשר.

ואם אתה איש מקצוע, אני זמין בפרטי וממתין להצעת מחיר (עבור שלושת הרכבים).

כמו כן במידה ואתם מכירים איש מקצוע שמקבל בביתו אבל גר באזור הרלוונטי, אני אשמח לשמוע אודותיו.

זה לא עבורי, אני מפרסם בשם חבר טוב.

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?488167-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9E%D7%9C%D7%90-E92-BMW-330-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%94

7:20 אני מתייצב בבית של אסף (KING ) באשדוד,הוא היה החכם ביננו והלך לישון מוקדם מוקדם.

8:00 מתייצבים בבית של סבתא של אסף,בית קרקע עם חנייה מקורה,רצפת קרמיקה, צינור מים וחשמל... הבנתם לבד, חלום לדיטיילר!!

אני מאמין שאתה יודע איפה למצוא אותו (אם עדיין לא יצרת איתו קשר).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

מי ? המלך ? בגלל זה הוא כבר לא בפורום ?

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...