Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי פורום ושבוע טוב,

במסגרת תזה שהיא מבצעת כחלק מלימודי התואר השני, אשתי היקרה, שתחיה, מבצעת מחקר מעניין וחשוב בכל הקשור לנושא שבכותרת. במידה ואתם עונים לכל הפרמטרים הבאים, אודה לכם באם תואילו להקדיש 20 דקות למילוי השאלון.

הפרמטרים המצטברים למילוי השאלון הם:

גברים

• כיום נמצאים בפלח הגילאים 25-45

בילדותם, גדלו בבית עם זוג הורים נשואים,כלומר זוג הורים אשר לאהיו פרודים או גרושים

לינק:

בתודה מראש,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם (נערך)

מילאתי.זה ממש ארוך!!!

שאלה 30:. כל מה שיש לי הוא שלה, אם רק תרצה בכך

כן, רק עד הBMW שלי והפורנוגרפיה.

בהצלחה ילד

עריכה אחרונה על ידי eladns

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

סססומו מדינה, אתם צריכים לשלם לי על המילוי של השאלון הזה, חשבתי שזה רק כמה שאלות קטנות, פתאום עפתם על כמה עשרות שאלת !! :lol:

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מודא לכמות השאלות, ובאמת מודה לכם על הזמן שהקדשתם. אגב, מחקרים רחבים יותר, למשל לעבודות דוקטורט, כללו שאלונים רבים יותר וכן, בדקנו, ומענה תוך השקעת מחשבה, אמור לקחת כעשרים דקות.

שלא כסטודים אחרים, אשר קיבלו מלגה או ממלאים באופן "פיקטיבי" למשל, מדובר במחקר חשוב אשר חשוב שיהיה אותנטי.

כאמר, מודה כל מי שצא זמן למלא.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

~

השאלונים האלה בנויים באופן די מגמתי, נראה שאדם שפוי ובריא בנפשו פשוט ימלא "לא" בתשובה לרוב הסעיפים.

לא ברור לי איזה מסקנות ניתן להסיק משאלות כ"כ מוטות כשמחילים אותן על חתך אוכלוסיה רחב ונורמטיבי.

פורסם

קיבלת.

תכננתי ללכת לשרותים, אמרתי נעבור דרך הפורום, ראיתי את ההודעה, אמרתי יאללה, תחת יפה בסמלון, נפרגן לו, כמעט חירבנתי בתחתונים, כמה שאלות ?

פורסם

חברים, תודה על המשוב והוא יועבר, כולל שלך מיכאל (יפה על החיבור, זה במקום אבטיח)

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

דריש, לאחר שהועברו המשובים לחוקרת, ברצוני לציין שקבוצת האוכלוסיה הרלוונטית לשאלון זה, שאכן הינה נורמטיבית בהקשר של התא המשפחתי, משוות בהמשך לקבוצת אוכלוסיה שהתייתמה מהורה בילדות על מנת להסיק מסקנות בנוגע להשלכות על מערכות יחסים בבגרות.

שוב תודה על הזמן והחוקרת מעריכה זאת.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

שלא כסטודים אחרים, אשר קיבלו מלגה או ממלאים באופן "פיקטיבי" למשל, מדובר במחקר חשוב אשר חשוב שיהיה אותנטי.

בן.

יש בעיה במתודולוגיה - הזמנת תשובות באינטרנט אינה בדיוק שיטת דגימה תקפה.

מכל מקום - אני לא מילאתי, כי איני עומד בקריטריון הגיל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

או מעל גיל 45, או מסיבות אחרות השמורות עימו. להפך, דווקא פורום זה, אשר מגוון מאוד, יכול לתת תוצאות מאוד מעניינות, ככל שמי שעונה, אכן תואם לפרמטרים שפורטו. מעבר לכך, כמובן שנשלחו שאלונים גם לקבוצות מגוונות אחרות. השאלון האינטרנטי רק הופך את המענה לנגיש וקל יותר ( אגב סתם נתתי דוגמאות למלגות או מענה פיקטיבי שלפעמים קורה). בנוסף, זו הסקירה המקיפה ביותר שכן אין לי מושג בהכרח מי מאחורי הכינוי או בדכ כל קשר ישיר אינטרסנטי עימו.

מעבר לכך, אשתי מבקשת להעביר הערכתה למי שמצא את הזמן ומילה וכן לוקחת לתשומת ליבה את ההערות.

בן

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

ROY:

פורסם

תראה - אני לא יודע למי עוד מעבירים את השאלון, אבל מישהו שעונה לשאלון לאחר שנתקל בו באינטרנט כבר גורם מה שנקרא selection bias.

אם רוצים דגינה מכונה צריך לבחור את המדגם באופן אקראי מבין כלל משיבים אפשריים העונים להגדרות האוכלוסיה הנבדקת.

ואחד המדדים החשובים לתקפות מחקר הוא ציון המכנה, כלומר מספר הנבדקים שאליהם נעשתה פניה ומספר הנבדקים שהסכימו לענות לשאלון. אם חלק גדול מהאנשים שאליהם נעתה פניה סרבו לענות לשאלון יש בעיה בתקפות המחקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...