Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיגעתם אותי בשאלות על אמא. נשברתי באמצע. תשנו את הגילאים ל 8-12. מה יש לגיל 45 לענות על הכושלאמאשלו*?

* סליחה, אבל זה מה שעבר לי בראש כשקראתי את השאלות שלכם. אני משוחח עם אימי המבוגרת בתדירות גבוהה, לשאול לשלומה, ושהכל בסדר. מכאן ועד השאלות ההזויות שלכם, אני יכול להציע לבן שלי בן ה 6 לענות על האמא שלו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש אנשים שתלויים באמא גם בגיל מבוגר.

246px-George_Costanza.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שיגעתם אותי בשאלות על אמא. נשברתי באמצע. תשנו את הגילאים ל 8-12. מה יש לגיל 45 לענות על הכושלאמאשלו*?

* סליחה, אבל זה מה שעבר לי בראש כשקראתי את השאלות שלכם. אני משוחח עם אימי המבוגרת בתדירות גבוהה, לשאול לשלומה, ושהכל בסדר. מכאן ועד השאלות ההזויות שלכם, אני יכול להציע לבן שלי בן ה 6 לענות על האמא שלו.

my point exactly, במילים פחות עדינות.

פורסם (נערך)

אז גילוי נאות למי שלא יודע: BENJ הוא אחי הביולוגי (למרות שלי יש ספקות בנושא...) והשאלון האמור הוא לטובת גיסתי המופיעה בסמלון האמור. אתמול בערב אני מקבל חיווי ב"מה נ'שמע" מאחי בו הוא מבקש בתמימות את המייל של העבודה כדי לשלוח לי איזה שאלון חביב לצורך הלימודים של אשתו. אני מבלי לשאול שאלות שולח בכיף והיום עם הקפה של הבוקר התיישבתי למלא את חובתי כאח וגיס בישראל. האמת שהחפירה הזו תפסה אותי לא מוכן, אני מוכן להישבע כי כמות השערות הלבנות על ראשי גדלה ומהיום אני מסתכל על אימי הידוע בכינויה :"אמא" באור אחר לחלוטין ותוהה האם היא כביכול "חונקת" אותי, מתעלמת ממני או שכל התשובות נכונות. ועכשיו ברצינות, 20 דק' של חפירה ועזרתם לחבר. כמובן שלמי שיש חפירה משל עצמו שישלח זאת לBENJ בה"פ

עריכה אחרונה על ידי edanj

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עכשיו שאני חושב על זה, הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה שלחה לי משהו, מה הכתובת של אחיך ? אני בטוח שהוא יעזור לי בזה כמו שאני עזרתי לו.

פורסם

השיר הכי יפה בשפה בעברית שיצא בשנים האחרונות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ועכשיו ברצינות, 20 דק' של חפירה ועזרתם לחבר.

אחיך בחור נחמד (ואני מניח שגם גיסתך), פגשתי אותו פעם והתרשמתי שזה מסוג האנשים שאני מוכן להקדיש הרבה יותר מעשרים דקות כדי לעזור להם.

הבעיה היא שהשאלון מתחיל באופן די נייטרלי אבל ממשיך פתאום לכיוון אפל משהו, וזה עוד לפני שמגיעים לאמא. חרדת נטישה, תחושת ערך עצמי ירודה, חשש לפגוע באחרים, אני מקווה שיאהבו אותי כמו שאני אוהב אותם... WTF? אני מבין שכל אלה רלוונטיים במידה מסויימת למערכות יחסים זוגיות, אבל בתור בן אדם בריא (יחסית) שלא סובל מהנוירוזות האלה פשוט מצאתי את עצמי מסמן "1" בעשר שאלות ברצף, ולא נראה לי שזה הביא תועלת למישהו. ואז התחילו השאלות על אמא, שזה כבר סיפור בפני עצמו...

אני מניח שתחושות דומות עברו גם על חברי פורום נוספים שמילאו את השאלון, או לפחות התחילו לעשות זאת. אדם מן הישוב שלא שם ז' היה פשוט מתעלם ומדפדף הלאה, אך זה שאנשים טורחים "לחפור" ולהעיר לגבי הסגנון והניסוח של השאלות כאן רק אומר שהם רוצים לסייע לאחיך ולכן מציעים את חוות דעתם. נדמה לי שזה דבר חיובי בסה"כ.

פורסם

וכפי שכבר ציינתי, אני מודה לכל אחד שהקדיש מזמנו לענות על השאלון ומכבד את מי שהחליט לא לעשות זאת.

אגב, אם למישהו יש עניין לדעת על המחקר לעומק, אשמח לקשר עם אשתי בפרטי.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
יש אנשים שתלויים באמא גם בגיל מבוגר.

ויש אמא שרוצה לדבר כל יום עם הילדים שלה. גם בגיל המבוגר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היתי צריך לקרוא את התגובות לפני שנכנסתי לקישור, 134 שאלות! יאאלה זה היה מתיש.

ומילא היו פשוטות, היו שם שאלות עם שלילה כפולה שהיתי צריך לקרוא 3-4 פעמים כדי לענות נכון (או שלא? עשיתי לוגיקה ישרה של שלילה כפולה שווה אמת, מקווה שלא חירבשתי לכם את התוצאות)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אין כאן נכון ולא נכון. ככל שענית כפי הבנתך, זה די ויותר. תודה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם (נערך)

מילאתי. אני גם חושב שיש שם כמה שאלות נורא עצובות.

העתקתי בהתחלה את "19. אפילו על חברי הטובים ביותר אני לא יכול לסמוך שיהיו לצידי כשבאמת אזדקק להם" ואז הן פשוט התחילו לבוא ולבוא אז וויתרתי על הדבקה של כולן :lol:

דריש, גם אנשים בריאים בנפשם (או שמא אני לא בריא לגמרי, לך תדע) יכולים לפעמים לתת כמה שניות של מחשבה לשאלות כאלו ולענות בכנות אמיתית. זה אחד היתרונות הכי גדולים של סקרים כאלה, שבהם אף אחד לא יושב מולך ומסתכל (או מקשיב) למה שאתה עונה, ומסתכל עליך מוזר כשאתה עונה תשובה הזויה כלשהי.

אני יכול להגיד בכנות מוחלטת שעניתי על מעט מאוד שאלות בתשובות קיצוניות לכאן או לכאן, כי ביננו, אך אחד לא באמת כל כך קיצוני. גם כל אלה שהם נורמליים בצורה קיצונית.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מילאתי. היה מתיש וחלק מהשאלון הזכיר לי את "שאלון ה-300" או מה שזה לא היה בצבא, שבודק את האמינות שלך, אבל.. צלחתי וסיימתי את השאלון הזה בכבוד (נראה לי) :-)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...