Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגביי וולנטיין 1 - גרסא 3.872

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אתמול רכשתי וולנטיין 1 ונסעתי צפונה..

על המכשיר מוצגת האות u קטנה, כל הדרך לא השמיע צפצוף...

במעבר ל U גדולה היו צפצופים רבים אך ללא קשר..ואז חזרתי ל u קטנה.

קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיש לכייל את המכשיר לעבודה בארץ וכך עשיתי לפי המדריך. לעבוד רק במצב u קטנה.

בהדלקת המכשיר כתוב לי Eur PoP

הבנתי שיש גם pop2 ו pop3 , מה ההבדלים בינהם?

האם הגרסא הזו רלוונטית מול אמצעי הדבורה והממל"ס של המשטרה או שיש בה חסכים מול הגרסא החדשה יותר 3.892 ? אשמח לדעת מה ההבדלים בין הגרסאות (למעט חיבור תוספיי בלוטוט' שלא מעניינים אותי)..

תודה!

פורסם

זה המדריך שאני ממליץ לעבוד איתו להתאמה לארץ.

לגבי הדבורה זה יעיל. לגבי הממל"ז פחות, כי כשאתה תשמע את הצפצוף, זה כבר מאוחר מידי, אכלת אותה. אלא אם כן לזרו עליך ממרחק של יותר מ-300 מטר. בתוך טווח ה-300 מטר זה כבר דוח.

פורסם
זה המדריך שאני ממליץ לעבוד איתו להתאמה לארץ.

לגבי הדבורה זה יעיל. לגבי הממל"ז פחות, כי כשאתה תשמע את הצפצוף, זה כבר מאוחר מידי, אכלת אותה. אלא אם כן לזרו עליך ממרחק של יותר מ-300 מטר. בתוך טווח ה-300 מטר זה כבר דוח.

עבדתי לפי המכשיר והוא מכוייל.

המכשיר לא יאותת אם יש ממלז במרחק הגדול מ 500 מטרים? כך אוכל להאט ובהגעה לממלז כבר אהיה במהירות נמוכה?

עדיין שואל מה ההבדלים בין 3.872 ל 3.892 ולמה במדריך של מיצו כתוב שמומלץ לקנות רק מגרסא 3.892 ומעלה

פורסם

ממל"ז שלא בזמן שהוא מודד, לא משדר שום דבר, ואף גלאי שבעולם לא יוכל לגלות אותו במצב כזה, לא ממרחק של 500 מטר ולא ממרחק של מטר וחצי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...