Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שחר, יש עד היום את הסט הקודם בפלפון ומידי פעם אני שומע כאשר משתמש בתחבורה ציבורית. הסט הזה מעולה. אשמח עם תפרסם כאן את הסטים העתידיים :-)

החיים הם כמו....

פורסם (נערך)
Shazam it

New World Sound & Thomas Newson - Flute

נכון!! לא חשבתי על זה, תודה רבה! :)

אני יעשה מזה צלצול או שעון מעורר :twisted:

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם (נערך)

אשתי מודה לך מקרב לב.

היא טוענת שאתה תותח ושעכשיו יש לה מוזיקה מעולה לניקוי הבית בשישי ושזה מסוכן אם היא תשמע את הסט באוטו.

טוב, גם אני חושב שאתה תותח.

אפשר קישור לסט הקודם?

עריכה: מצאתי את הסט הקודם: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?506069-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%98%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%A9%D7%AA%D7%A3-%D7%90%D7%AA%D7%9B%D7%9D-%D7%91%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%94-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%98%D7%95%D7%91-(%D7%92%D7%99%D7%A8%D7%A1%D7%90%D7%AA-2014)

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם
Shazam it

New World Sound & Thomas Newson - Flute

המון דיג'יים משתמשים בזה. אני בכנות לא זוכר מתי הייתי במסיבה בלי הקטע הזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

וואלה תודה,

אני גם נוסע המון לים המלח לטיפולים ומשעמם תחת שם,גם הנסיעה משעממת! האוטובוס נכנס לכל מקום אפשרי! {עין גדי,חוף מינרל,מצדה,קליה-סע כבר!!!}

והמוסיקה מהסוג הזה מעבירה לי את הזמן יופי יופי.

מאוד מקצועי ומאוד מזכיר את יניב מיקס שגם הוא מעלה לרשת מדיי פעם סטים כאלה.

https://www.facebook.com/dj.yaniv.mix?fref=ts

אשמח לעוד סטים כאלו

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

תודה רבה לכל המפרגנים, אני נהנה לשתף אתכם במוזיקה שלי ובסטים ותמיד כיף לשתף פה משהו שלא קשור לתחום הרכב!

אשמח אם תוכלו לעשות לייק בעמוד הסאונד קלאוד על הסט :)

תודה

שמע יש לך שילובים ומעברים חריפים אהבתי את השילוב של בלקן וההיפהופ

ומה זה מ 51:35-53:00 ? יצא קצת פסיכודלי וזה מה שהכי אהבתי,

אני לרוב אוהב "לדוג" מסטים דברים שאהבתי אם זה לא מהווה בעיה וטירחה להוסיף בעדכון הבא בדיסקריפשן את שמות הטרקים לפי הסדר אז תבורך.

ומה עם רמיקסים ומש-אפים שלך חוץ מסטים במסגרת העבודה - יש דבר כזה? 8)

פחות משתמש במשאפים שלי בסטים בשביל שאחרים שעוקבים אחריי לא יעתיקו :) אתה מוזמן להגיע למועדונים שאני מנגן ולשמוע :)

פורסם
אני בכנות לא זוכר מתי הייתי במסיבה :(

מה זה מסיבה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
תודה רבה לכל המפרגנים, אני נהנה לשתף אתכם במוזיקה שלי ובסטים ותמיד כיף לשתף פה משהו שלא קשור לתחום הרכב!

אשמח אם תוכלו לעשות לייק בעמוד הסאונד קלאוד על הסט :)

תודה

פחות משתמש במשאפים שלי בסטים בשביל שאחרים שעוקבים אחריי לא יעתיקו :) אתה מוזמן להגיע למועדונים שאני מנגן ולשמוע :)

פרגנתי (like) בכיף

• תוכן חדש...