Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול אני לא מתחבר לסגנון הזה אלא יותר לווקאל טראנס והאוס אבל מאוד נחמד והעביר בכיף שעה בעבודה.

מאיפה אני מוריד את הקודמים?

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

חרף גילי המופלג (33 וקצת).. אני עובד על פלייליסט של מוסיקה ים תיכונית מזרחית נוסטלגית.סביר להניח שאתרגם את העניין לדיסק MP3 .

יש לי אוסף די עשיר מכל הזמנים והתקופות,החל מרמי דנוך ולהקת העוד דרך משה גיאת,ישי לוי הישן והטוב,נתי לוי,זהר ארגוב, חיים משה הישן והטוב,ג'קי מקייטן,איציק קלה,בני אלבז ועוד רבים וטובים.

אם יש חברי פורום,שאוהבים נוסטלגיה מזרחית בטעם של פעם הם יכולים לפנות ולקבל ממני שירים.

איני יודע כיצד ליצור פלייליסט כפי שעשה פותח הנושא... אבל תוכלו לחפש בזמנכם ביוטיוב או לקבל קבצים בה"פ אם אפשר.

יכול רק לתת חלק מרשימת השירים לאוהבי הז'אנר:

את לי כחלום - איציק קלה.

יומא יומא,פעמון זהב,השקיני יין - משה גיאת.

זהר ארגוב- (יש ברשותי את כל האלבומים גם הנדיר של ההופעה בצרפת שהוקלט בארץ בשם "כרם התימנים" כאשר הסוף כבר היה קרוב).

בחרתי לשבוע זה את בדד/עוד דקה את נעלמת /מפרץ שלמה/להיות אדם/סוד המזלות / סיימתי מילואים.

רמי דנוך וצלילי העוד- היו זמנים

ג'קי מקייטן- חי ומאושר,מריומה (עם חנה לסלאו -סבתא זפטה),המענטזת.

בני אלבז- חזרי אליי/אני חוזר הביתה/יפו בין הערביים.

חיים משה: לינדה/סמדר/כחום השמש/גיטרה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...