Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:( כנראה שלא תזכו כבר לראות את המערכת שיש לי באופנוע, לא נורא, במפגש הבא אחרי המפגש הזה תזכו לראות אוטו אולי בעזרת השם...

מקווה מאוד מאוד שיהיה מפגש בשישי אחרי זה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נתקלתי הבוקר בכתבה בעיתון מקומי "זמן השרון" שעסקה במפגש.

הכתבה גם ראיון בלעדי עם פוקו ....

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
השעה עשר ארבעים בבוקר ואין סימן לגשם בינתיים :)
כן אה...חבל

אבל צריך להבין את אריאל הם היו צריכים להזמין את כול הבשרים והשתייה...

razmel

בא לך לסרוק את הכתבה אולי ?

מתן

פורסם

כן , אמנם אין גשם עדיין אבל לפי התחזיות היה אמור להיות מבול היום , לא נורא , אני מקווה ששבוע הבא יהיה בסדר.

לגבי הכתבה, אכן ראינו אותי מעיתון "זמן השרון" אולם לצערי הכתבה לא ממש יצאה כמו שרציתי. גם טעו באיות כתובת הפורום וגם הכניסו די הרבה אלמנטים שליליים.

Leon Cupra 2009

פורסם

אהה... ולמי שלא ידע , בעיתון "רכב" יוצא גם כל חודש מדור על סטריאו לרכב בן שני עמודים שגם אני כותב.

Leon Cupra 2009

פורסם
אהה... ולמי שלא ידע , בעיתון "רכב" יוצא גם כל חודש מדור על סטריאו לרכב בן שני עמודים שגם אני כותב.

מישהו מעוניין שאני אסרוק את הכתבה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...