Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

בזמן האחרון מים חודרים דרך הגומייה בתחתית דלת המקלחון ומציפים לי את החדר,נראה שהגומייה גמורה כי הצורה שלה השתנתה וגם המקלחון מותקן קרוב ל8 שנים.

איפה אפשר להשיג חדשה לפי מידה במחיר שפוי?

תודה מראש.

גבי.

1367732092-prd-b.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה נקרא סף תחתון, ותוכל למצוא כזו בעיקרון כמעט אצל כל זגג שמכבד את עצמו. מה שכן, צריך לדעת מה עובי הדלת במקלחון שלך (מהמר על 8 מילימטר, אם כי יכול להיות 6 במקלחונים קנויים [מיובאים מסין] או אפילו 10 במקרים מסויימים).

בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בנוסף, אף אחד לא ימכור לך לפי מידה, זה מגיע באורכים מסויימים 1.50-2.20 (תלוי במקור / עובי)

אלכ אם כן מישהו ינדב לך שארית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המקלחון המצולם נראה לי תצוגה או צילום לצורך פרסום ברשת, שפות"ש ניצל כדי לסמן את החלק הדרוש. לא המקלחון שיש לו בביתו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן זה לא המקלחון שלי,בערב אני אמדוד ואצלם.

אני מבין מכם שזה קצת בעייתי להשיג את הסף הזה,כדאי לי לבדוק בחנות שמוכרת אספקה לשיפוצים וכו׳ ?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אתה יכול לנסות, אבל אני לא חושב שיהיה לך מזל.

מאיפה אתה בארץ?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אהלן אני בטבריה ובסופ״ש בנתניה עם אפשרות להגיע לישובים באיזור,אם יש למישהו אני אשמח לקנות/לקבל.

נ.ב לא הייתה לי הזדמנות עדיין למדוד,אני אמדוד בהקדם.

פורסם

לא מזמן חפשתי בעצמי גומיה ל-8מ"מ.

מצאתי לי בגוגל את זה ואת זה.

עוד לא היה לי זמן לגשת אליהם (וכנראה שכבר אוותר, הדירה אוטוטו בטיוטות חוזים...)

הפתרון שלי בינתיים- מגבת מקופלת מחוץ לדלת:oops:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

e8u2y2e7.jpgna4asara.jpg4eja8a9a.jpg

נראה שהגודל חצי סנטימטר,לירוי תודה רבה לך.

אם טל גולן לא יעזרו לי אני אגיע אליכם לעפולה.

• תוכן חדש...