Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ לרכישה) PREMIER DVM6500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם..

חשבתי להתקין דאבל דין באוטו, בעיקר כי אני רוצה את האופציה של צפיה בהופעות חיות, ובשידורי טלויזיה. חשובה לי איכות קול.

כיום מותקן אצלי אלפיין 9855.

חבר הציע לי רכישת פרמיר DVM6500.

ראשית - עדיין לא הצלחתי להבין אם פרמיר זה חלק מפיוניר או שזה חיקוי סיני זול (לפני המון שנים הייתי מאוד חזק בתחום האודיו, אבל אז לא היה מותג בשם פרמיר).

מחפש המלצות\הערות\אזהרות - ממי שמכיר את המכשיר ויכול לשפוך לי אור בכל נושא, גם ברמת מהיכן כדאי לרכוש, וגם האם אני משוגע להחליף את העלית שבעלית של ה-HU במשהו אחר.

תודה לכל מי שיכול לעזור

שאולי

פורסם

היה לי בעבר דאבל דין של החברה הזו

ואני יכול להגיד לך שאיכות הסאונד שלה מתחת לממוצע ואיכות המסך ממש ירודה, עדיף להשקיע על קנואוד או משהו כזה, מה התקציב שלך?

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...