Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאללה, חדל קשקשת ברשת, הדיון הזה לא מוסיף כבוד לאף אחד מכם!

שיעורי בית תבדקו לילדים שלכם!

ספוילר, אל תתרחו, הם לא מכינים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נהניתם? ספרו לחברכם. לא נהניתם? [ATTACH=CONFIG]369020[/ATTACH]

הדבר היחיד שחסר לי זה תמונות עם אבטיח לקנה מידה.

כנראה שצריך להפנות אותך לאותה מחלקת תלונות. מי אתה שתספר לאנשים מה לחשוב?

---------------------------------------------------------------------

למרות כל הנאמר עד כה, אציין כי אני כן מבין את מיכל. ככל הנראה, היא עשתה כמיטב יכולתה לכתוב ביקורת שלא תעצבן אף אחד.

ייתכן כי הבעיה אינה נמצאת בש"ג (מיכל) אלא באינסטנציה גבוהה יותר.

מיכל, אמנם יש לי מספר השגות בנוגע לתוכן הסקירה ואת חלקן העליתי על הכתב, אך עם זאת ראוי לציין שסגנון הכתיבה לכשעצמו מצא חן גם בעיניי :wink:.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)

מיקה,

אני כל כך שמח שאלירן ממערכת האתר בחר לתת לך את הרכב, האינטואציה שלו הייתה נכונה (כמו תמיד).

הסקירה שלך פגעה בול במה שאנחנו מחפשים להביא לגולשים - התרשמות אישית של חברת פורום וותיקה. הסקירה איננה אמורה להיות כתבת רכב (כאלה יש מספיק אבל סקירות כמו שלך אין ופה הייחוד).

עם ישראל מחפש לשמוע מה אנשים אמיתיים, חפי אינטרס, חושבים על מוצרים ולא לקרוא תוכן שיווקי מרבית הזמן.

לראיה הדיון הזה מקבל אלפי חשיפות וזו רק ההתחלה!

לשמחתנו גם יבואני הרכב מתחילים להבין שסקירה של חבר/חברת פורום וותיקה או מוביל דעה כלשהו, משפיעה לא פחות ולעיתים אף הרבה יותר מכתב רכב כזה או אחר. לכן אנחנו נתחיל לראות יותר ויותר סקירות של חברי פורום בולטים, כי סקירות הרכב שלהם משפיעות מאוד על הקוראים ואת זה כבר יודעים בכל העולם וכרגיל, קצת באיחור, גם בישראל.

אז תודה! נהנתי לקרוא ואני מבטיח לך שנהיה בקשר:mm_yeah:

עריכה אחרונה על ידי עמית
פורסם

בפירוש לא נעשה פה נסיון "לא לעצבן", ולא הופעלו עליי לחצים משום כיוון לטובת ביקורת חיובית או שלילית. כזו אני- מאמינה שבכל רכב אפשר למצוא גם מזה וגם מזה, אחרת אף אחד לא היה קונה אותו (או שכולם היו נוסעים באותה מכונית).

אני יכולה רק להגיד שמי שחושב שאחרי נסיעת מבחן קצרה ברכב, הדיעה שלו עליו היא כבר מאוד מגובשת, אז עדיף שישקיע את זמנו בלעשות נסיעות מבחן ולא בלקרוא ביקורות באינטרנט.

במקום לרדת לפסים אישיים שמביכים בעיקר את הכותב, היה יותר פשוט להגיד "נורא רציתי להיות זה שסוקר את הרכב, ואני מתבאס שלא נתנו לי".

בפעם הבאה, בר, פשוט אל תטריח את עצמך בסקירות "לאישה" שלי. אני בטוחה שיש לך דברים טובים יותר לראות בערוץ "אגו".

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

נהנתי מאד לקרוא את הסקירה המעניינת והקולחת שלך, שלדעתי מתאימה מאד לרוכש הממוצע של המכונית, זה שהמחיר האטרקטיבי קורץ לו.

בכל מקרה, ביקורת חייבת תמיד להיות עיניינית, לגופו של עיניין ולא לגופו של כותב.

שמח שנהנת מהמכונית, ושיתפת אותנו ברשמיך.

למרות שהיו מועמדים רבים, שמח שבחרו בך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מיקה, נהגתי ברכב עוד לפני שקיבלת אותו לסופ"ש, בכלל לא מטריד אותי שקיבלת לסקר אותו (והאמירה שלך כאילו כן, חוטאת לבקשה שלך לא להיות "אישי"), תנוח דעתך שקיבלתי רכב אחר, ולתקופה ארוכה יותר, אם משום מה את חושבת שזה בכלל קנ"מ למשהו. חשבתי מה שחשבתי על הכתיבה, ולא עלייך - אותך אינני מכיר, למרות שאשמח מאוד להכיר באחד המפגשים. יותר לא אגיב פה, מחשש לסקילה. שבת שלום לכולם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני הרגשתי ממך השתלחות, לא ביקורת, ואשמח לשים את זה מאחורינו, לא מתאים להתחיל ככה סופ"ש.

בהצלחה עם הרכב, מחכה לביקורת שלך :)

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

ההבדל הכי גדול שאני רואה בין תל אביב לערים אחרות זה המכוניות.

בתל אביב קונים יותר מכוניות קטנות יקרות.

בתל אביב פיאט 500 היא אחת המכוניות הכי נמכרות.

את המיטו רואים באלפים.

מנוע 2 צילינדר של פיאט הוא יותר מהפכה בתעשיית הרכב מאשר טוב.

אם פיאט לא היו מוציאים אותו פורד ורנו לא היו מוציאים את מנועי ה 3 צילינדר שהם מנועים מעולים.

אייל

פורסם

היי מיקה.

שמחים ובטוחים שנהנית מהחוויה ושקיבלת טעימה איך זה מרגיש להיות אלפיסטית.

מבטיחים להמשיך ולהפתיע את חברי הפורום גם בהמשך.

צוות סמל"ת

• תוכן חדש...