Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לו עברית במקלדת שהמכשיר כופה עליך להשתמש בה במצב appradio-android, היה לי מכשיר עם הפונקציה ואני מכיר את זה טוב-טוב.

החוסר בעברית נמצא בתוכנה שנקראת CarKeyboard של פיוניר, אין בינה ש-ו-ם קשר לfirmware העברי של המכשיר שאתה קונה בארץ.

שוב, למען ההבהרה; אם תחבר מכשיר אנדרואיד במצב appradio דרך mhl - לא תהיה לך מקלדת בעברית בש-ו-ם מכשיר, בין אם הוא נקנה מעוזי, יבואן מקביל, סין, קזחסטן או כל מקום אחר.

עד שיעדכנו את התוכנה הזאת: https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.pioneer.mbg.appradio.carkeyboard&hl=en

או אם תקנה תוכנה שנקראת ARLiberator שנותנת לך תצוגה 1:1 של מה שיש לך בנייד, ואז אפשר להשתמש בכל מקלדת שתרצה (כולל עברית מן הסתם)

לינק: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kyle.arliberator&hl=en

למען הסר ספק #2: אחרי שאתה עושה את העדכון לfirmware העברי - אין שום הבדל בין מכשיר של עוזי למכשיר מeBay. ה"תמיכה" זהה לחלוטין.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הבנתי שחוסר בעברית בא לידי ביטוי גם בתמיכה - כלומר המכשיר לא ידע לקרוא עברית.

ובנוסף בתפריטים שהבנתי שאמורים להיות בעברית.

ומצד אחד נאמר כאן "שהעברית" מגיעה מהיצרן ככה ומצד שני אתה אומר שצריך לעשות עדכון תוכנה.

פורסם

תפריד בין הדברים.

הממשק של המכשיר יגיע עם עברית ויקרא עברית ברגע שיש לך תוכנה עברית (לינק למעלה).

במצב appradio-android בלי שתקנה ARLiberator לא תהיה לך מקלדת עברית בשום מכשיר, בלי קשר מאיפה הגיע.

אין שום קשר בין השפה בappradio לבין שפת הממשק של המכשיר.

יותר ברור?

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אבל אני לא דברתי על המקלדת - ולא על האפליקציה

ARLiberator.

אני דברתי רק על הממשק ועל הקריאה.

וכן, אני רואה שיש לינק למעלה.

בינתיים אף אחד לא נסה את זה, היחיד שכן עשה את זה על המכשיר שלו - בסוף התהליך יצא עם מכשיר "מת" לדברו, כזה עם מסך שחור, זה מה שהוא כתב בעמוד של פיוניר ישראל.

ולא צריך להיום גאון הדור בשביל העדכון הזה.

אתה עשית את העדכון המדובר?

פורסם

לא היה לי 8550, היה לי SPH-DA100, כן עדכנתי אותו עצמאית, המכשיר עדיין עובד.

במקביל אליי רכש עוד בחור מהפורום מכשיר כמו שלי, עדכן אותו לגרסה אמריקאית, השתבשו לו תדרי הרדיו, והכל חזר לקדמותו כאשר עדכן לגרסה אירופאית.

מכשירי פיוניר לא מתפוצצים ברגע שמעדכנים להם תוכנה, הסר דאגה מלבך :-)

עדכון firmware שלא נעשה לפי ההוראות כן יכול לדפוק מכשיר, כל עוד דבקים בהוראות אין סיבה שיקרה משהו.

פורסם

קראתי את ההוראות זה לא אמור להיות מסובך מידי.

אבל תסכים איתי שהיה נחמד יותר לדעת שמה שאתה אומר עובד בוודאות, אף אחד (לפחות לא בפורום) רכש מכשיר כזה מחו"ל ועדכן לו את המערכת לעברית.

לא בא לי להיות השפן בדיקה.

אז פחות או יותר חזרנו להתחלה - אחרי שכבר נכנסנו לדברים שהם מעבר למחיר.

פורסם

בשביל הפרש של 1000~2000שח הייתי מסתכן, מקסימום שולח את המכשיר חזרה למוכר ומקבל החלפה\זיכוי.

אבל זה אני.

כל אחד יעשה מה שטוב לו ולפי היכולת הכלכלית שלו. :)

פורסם

הזמנתי בזמנו את הדגם 2550BT מחו"ל. גם בלי עדכון קושחה המכשיר מציג עברית ברשימות טלפון, שירים, כתוביות וכו'.

המקום שאין בו עברית זה המקלדות במכשיר (של חיפוש שמות ושל ה-appradio).

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם (נערך)

אני בפנים!

לכל מי שרשם שהמכשיר הזה מגיע עם עברית מהיצרן הוא לא צודק וסתם מטעה!

דיברתי עם מוכר באייביי שאלתי אותו והוא אמר לי שהמכשיר מיוצר בתאילנד אבל מגיע בלי עברית!

הייתי מוכן לקחת סיכון של מס קניה, מע"מ ומכס, שמגיע לאזור ה49 אחוז אם הייתי יודע ב100 אחוז שאפשר לעשות לו את העברית בדרך שרשום למעלה

אף אחד לא בדק את זה ובכלל העדכון הזה נראה כמו עדכון עבור תמיכה לאייפון 5 - נכון עדכון של ישראל אבל לא מעבר

יכול להיות שזה מה שיעדכן לעברית ויכול להיות שלא - מי לוקח צ'אנס ובודק?

עריכה:

הבן אדם היחיד בינתיים שיכול לבדוק את זה הוא dben שקנה מכשיר זהה מחו"ל ללא עברית ועשה בירור לגבי העברית

שלחתי לו הודעה פרטית בשביל לראות אם הוא נסה לעדכן

בהצלחה בכל מקרה!

נכון לעכשיו אני בתוך הקניה הזו - אני ישלם קצת יותר אבל אני יחסוך כאבי ראש

עריכה אחרונה על ידי kobirom
פורסם

כל המיסים למינהם הם בדיוק 34% מערך החבילה, לא פחות ולא יותר, לא 49%, וזה לא שאתה לוח פה סיכון, על חבילה כזו צריך לשלם מיסים, יכול להיות שהיא לא תעצר במכס ולא תשלם, זה יוצא פחות מ 4K בכל מצב, ועד שהמחיר בארץ לא ישתוה למחיר EBAY (פחות או יותר) אני באופן אישי לא רואה שום טעם לרכוש במחיר כזה.

ואני באמת לא מבין מה ההיאחזות הזו בנושא העברית במכשיר, שכמו שNIMJMNKY כבר הסביר שאין לזה שום קשר למי ייבא את המכשיר.

מה שהכי מציק לי זה שהעניין הפך לשוק, התחילו 5K, ירדו ל4.8K, וכרגע 4K, לי זה מרגיש מסחרה, "שיטת מצליח", התחננות, התחנחנות, ותסלחו לי גם ריח של אינטרס עולה פה.

לא בא לשכנע אף אחד, וכל אחד יעשה מה שטוב לו עם הכסף שלו.

אישית הייתי הולך על APPRADIO, או על גרסה אמריקאית 8500 שעולה 1700 שקל אחרי משלוח, רדיו דרך הטלפון.

SCANSPEAK

פורסם (נערך)

לילה טוב bengee

אני לא רוצה רדיו דרך הטלפון (זה מן הסתם ישאב לי גלישה ובינתיים יש לי הגבלה)

ואני צריך את הדגם הזה במדויק כי הוא חשמלי (הפאנל) מאוד חשוב לי פאנל נשלף כי מה לעשות אני לפעמים חונה במקומות לא הכי סבירים ודבר כזה קורץ

ולא פחות חשוב לי העברית של המכשיר אני לא מבין למה אתה מפספס את הנקודה הזו וחוזר על עצמך שוב ושוב למרות שאתה טוען שכל אחד יעשה מה שטוב לו בכסף שלו

NIMJMNKY טען לגבי עברית אחרת ממה שאני מדבר עליה אני מחפש עברית בתפריטים ותמיכה/קריאה של עברית מה שאין במכשירים מחול!

את העברית צריך להוסיף -> כנראה על ידי עדכון שלא בטוח שהוא יעזור -> בכותרת של העדכון רשום IPHONE 5!! לכן אני מתקשה להאמין שזה יוסיף גם עברית!

ואיפה ראית שוק? המחיר הראשוני היה 4.8 לא מעל! ומחיר של 4 זה בכלל רמי מביא מחנות אחרת.

ואתה יודע מה לי הכי מציק? שמאז שהאשכול נפתח אתה רק מנסה "להסביר" לנו למה לא לקנות ולמה זה "מריח לא טוב" ולמה "עובדים עלינו"

וזה למרות שאני אומר שיש כאן יותר מינוסים מפלוסים!

זה לא סאב וופר או מגבר! מדובר על מכשיר שבשביל אנשים מסוימים כמוני בלי העברית ובלי הרדיו (במידה וזה 8500) לא שווה לייבא אותו מחו"ל נקודה!

אנחנו כרגע שלושה אנשים אם המחיר ירד ב100 ש"ח בשביל עוד רוכש זה לא מה שישבור את הקניה (לפחות לי אותי)

מבחינתי כבר השבוע לגשת לרכוש -> אלה אם כן אני יגלה שאפשר להתקין עברית ואז אני כן ירצה לקחת את הצ'אנס עם המכס.

עד אז החסרונות של רכישת המכשיר הזה מחו"ל מול היתרונות פשוט לא קרובים אחד לשני!

פורסם

מזל שהחברה מעוזי רדיו לא מהמשפחה של פינוקיו, אחרת יכלו להחליף לי תחנות ברדיו עם האף.

והשטויות שלהם על לוח מיוחד שמורכב ביפן אפילו לא מצחיקות (אגב, המכשירים לא ראו את יפן בימי חייהם, עקב העובדה הפשוטה שהם מיוצרים בתאילנד).

לגבי העדכון- הוא לא מיועד במהותו להוסיף עברית אלא מאפשר חיבור אייפון 5 למערכת. אך מכיוון שהוא מיועד לישראל הוא כולל בתוכו גם תמיכה בעברית.

זה בערך כמו מחשב- נניח שיש לך ווינדוס באנגלית ותרצה עברית- תצטרך לעדכן אותה או להתקין חדשה בעברית. בטח שלא תצטרך להחליף מחשב.

פורסם

זה גם מה שאני חושב הגיוני ביותר

זה שמדובר על עדכון לאייפון אני יודע זה גם כתוב בכל חור באתר שלהם

עוזי רדיו סלחו לי על המילה חרטטו את הבחור ואם הוא לא רואה את זה הוא קצת מעופף בעצמו

אבל! לי החלק הזה של העברית דיי חשוב וזה סוג של הימור אם לאחר העדכון אני יקבל עברית או לא

אני מאוד מקווה ש

dben נסה לעשות את העדכון וייתן לנו קצת מידע

אם העדכון הזה עובד אז אני אישית יוצא מהקניה הקבוצתית אחריות ל3 שנים מאוד חשובה לי אבל מצד שני אני לא מיליונר

פורסם (נערך)
זה גם מה שאני חושב הגיוני ביותר

זה שמדובר על עדכון לאייפון אני יודע זה גם כתוב בכל חור באתר שלהם

עוזי רדיו סלחו לי על המילה חרטטו את הבחור ואם הוא לא רואה את זה הוא קצת מעופף בעצמו

אבל! לי החלק הזה של העברית דיי חשוב וזה סוג של הימור אם לאחר העדכון אני יקבל עברית או לא

אני מאוד מקווה ש

dben נסה לעשות את העדכון וייתן לנו קצת מידע

אם העדכון הזה עובד אז אני אישית יוצא מהקניה הקבוצתית אחריות ל3 שנים מאוד חשובה לי אבל מצד שני אני לא מיליונר

אני מתכנן בלי נדר לקנות השבוע את המכשיר מאייבי וכמובן אחורי שיגיע להתקין לו עברית. אם אתה רוצה לחכות אני יודיע פה איך הלך ההתקנה. לא שווה להשקיע מחיר כפול על 3 שנים אחריות . יש לי נסיון ארוך עם פיוניר והמוצרים שלהם ממש טובים ולא עושים בעיות ( לפחות לא לי ). אז העניין של האחריות לא משחק הרבה פה. ולפי דעתי אם מישהו כבר החליט ללכת עם המוצר מהארץ תלחצו את המוכר לו יש אינטרס יותר גדול שתקנו ממנו. הרווח שלו עצום ואני בטוח שהוא לא ירצה לאבד 3 קונים לטובת אייבי.

מעבר ל3500 בארץ עם האחריות ל3 שנים לפי דעתי זה לא שווה, אם תעשו את החשבון גם אם תשלמו את המכס והמכשיר ידרוש תיקון ושליחה בחזרה למוכר זה יצא יותר זול מ3500

עריכה אחרונה על ידי karif
פורסם (נערך)

לשלוח חזרה מוצר בשביל תיקון אני מקווה שאני או אתה ואף אחד לא יצטרך, זה לא העניין של זול, אני לא ממש סומך על זה.

אגב, דברתי עם אותו מוכר מאייביי והוא טוען שאין אפשרות להוסיף את השפה העברית.

מקווה מאוד מאוד שהוא טועה.

ומעולה! אני מקווה שתצליח בהצלחה!

• תוכן חדש...