Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע דרך כביש 6, מחפש רעיונות מעניינים לנקודות התרעננות. את חנות המפעל של בן&ג'ריס בקסטינה אני כבר מכיר, זאת תחנה ראשונה. מה עוד יש בדרך? מסעדות מומלצות באזור דלתון/צפת?

פורסם

אם אתה עובר דרך מחלף גולני אני ממליץ מאוד לעצור במסעדת יונס (מכיוון טבריה לנצרת).

אוכל מעולה,סלטים בנדיבות,שירות מכל הלב ומחיר טוב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם יוצא לך לתת גיחה לראש פינה, יש את דוריס קצבים ליד המשטרה - מאוד מומלץ ומאוד טעים בתור ארוחת צהריים טובה

תומר.

פורסם
אם יוצא לך לתת גיחה לראש פינה, יש את דוריס קצבים ליד המשטרה - מאוד מומלץ ומאוד טעים בתור ארוחת צהריים טובה

האמת שהוא לא אמור להגיע לראש פינה אלא לרדת בכביש 90 במחלף אליפלט ולעלות לצומת עין זיתים,משם ממשיך לכיוון דלתון (עוד רבע שעה נסיעה בלחץ)

אבל אם כן תגיע לראש פינה,אפשר להמליץ על עוד מסעדות (כשרות,אם זה משנה) - שיפודי המושבה,ומטבלים.

זה מה שתענוג בראש פינה :) ברדיוס של בערך קילומטר וחצי יש שני מרכזים מסחריים,ארבעה (!) תחנות דלק,ודי הרבה מסעדות\בתי קפה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• אחראי פורום
פורסם

על הדרך הזו כמעט ואין מסעדות, אלא אם נכנסים לבת יער.

תן גיחה לראש פינה ותעלה שוב, המרחקים לא גדולים.

אגב דוריס - כגודל הציפייה כך גודל האכזבה. נתח לא טוב שהומלץ ע"י המלצר, עמוס שומן. פיצו אותי בעוד נתח מוצלח בהרבה

אבל אני לא הולך לסכן שם 150-170 ₪ לראש יותר.

כנס לעמבורגר, כל פעם מוצלחת שם כמו הקודמת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רשמתי את עמבורג, שיפודי המושבה ומטבלים בפני.

בעקרון אין לי בעיה עם המרחק מראש העין, אבל אולי יש משהו מעניין שהוא יותר קרוב, למשל בצפת?

פורסם
רשמתי את עמבורג, שיפודי המושבה ומטבלים בפני.

בעקרון אין לי בעיה עם המרחק מראש העין, אבל אולי יש משהו מעניין שהוא יותר קרוב, למשל בצפת?

ראש פינה, לא ראש העין :lol:

ומדובר על הבדל לא משמעותי בנסיעה, ששווה את זה (לדעתי כמובן).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...