Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי בעייה ברכב שכל הזמן המים נגמרים. כל יום יומיים אני ממלא. השאלה היא האם זה לא טוב לאוטו לשים מים רגילים? אתם מכירים מוסך טוב ואמין באזור ראשון? תודה מראש.

פורסם

רצוי לגשת בהקדם למוסך ולבדוק את הסיבה להעלמותם של המים.

מילוי של מים גורם לנזק בלתי הפיך למערכת הקירור ומומלץ למלא נוזל קירור מקורי G12++ או G13 הניתן לרכישה במחסנים של מוסכי רשת צ'מפיון.

איזה כייף לי :)

פורסם

מים רגילים זה חרא, גם בתור שתיה :wink:

הם מפוצצים במלחים, מתאדים בטמפ' שמנוע תקין מגיע אליה.

כבר ראיתי רכבים (שלי) שפירקתי להם טרמוסטט או חלקים אחרים במערכת הקירור והם היו די מבריקים.

לעומת רכבים שמילאו בהם כמה שנים מים רגילים, ויוצא מהם המון אבנית\מלחים\חול\חרא ובוסף כל החלקים המתכתיים חלודים.

תקפיד למלא G12 כמו שאמרו לך, רצוי שתלך למוסך שינקז לך את כל המים הרגילים וימלא רק נוזלל קירור שהיצרן דורש.

אחרי זה תתחיל לאבחן בעיות.

פורסם

אולי כדאי לאבחן תקלות לפני שממלאים נוזל קירור מקורי שעלותו עשוייה לעלות כ-140 שקל עבור 2 מיכלים של 1.5 ליטר.

איזה כייף לי :)

פורסם
שלום. יש לי בעייה ברכב שכל הזמן המים נגמרים. כל יום יומיים אני ממלא. השאלה היא האם זה לא טוב לאוטו לשים מים רגילים? אתם מכירים מוסך טוב ואמין באזור ראשון? תודה מראש.

ראשית לפני קנייה מיותרת של נוזל קירור שתאדה לך בכל מקרה רצוי לבדוק נזילות מהרדיאטור\סדק במיכל העיבוי.

כשהרכב בטמפרטורץ עבודה וכשאר הוונטה מתחילה לפעול, לחץ קלות על הצינור הרדיאטור ובדוק האם נוזל מים מבית הטרמוסטט

או מאחד הבאנדים.

פורסם

היום האוטו קרטע ויצאו מלא מים מהאגזוז ונכבה מישהו יודע מזה יכול להיות? מיליאתי אתמול שמן אגב כי נכבה לי ואחרי זה נסע

• תוכן חדש...