Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B4 06-07

busta20
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני שוקל למכור את הרכב שיש ברשותי כעת, מדובר באימפרז ניו אייג' שנת 2002 אדומה למי שמעוניין או מחפש

אני רוצה לציין שאני מבסוט ממנה רצח.

באמת אפס תקלות אמינות מדהימה ובאמת שנתיים של כייף איתה.

אני שוקל להתקדם לB4 משנתון 2006 או 2007 זה מה שיש תקציב שלי שנע בין 35-40 אלף (ראיתי לא מעט ביד2 וWIN WIN).

אשמח לקבל חוות דעת על הרכב לדעת דברים שאולי כדאי שאדע לפני.

כל מי שעוזר אני מודה לכם מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי, אנחנו נשמח להמליץ לך בנוסף על אמפרזה חדשה עם שיטת קנייה נוחה ביותר :

1.שמים מקדמה 5,000₪

2.תשלום חודשי 1,500₪ לחודש למשך 36 חודשים

3.בתום התקופה אנו מתחייבים לרכוש ממך את הרכב חזרה במחיר מחירון ומינימום 70,000₪!

אם אתה מעוניין בפרטים נוספים, אנא השאר לנו מס' טלפון ליצירת קשר בהודעה פרטית ונציג שלנו יחזור אליך בהקדם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה אתה רוצה על הסובארו 2002 שלך?

בוא לפרטי שלח לי הודעה.

היי, אנחנו נשמח להמליץ לך בנוסף על אמפרזה חדשה עם שיטת קנייה נוחה ביותר :

1.שמים מקדמה 5,000₪

2.תשלום חודשי 1,500₪ לחודש למשך 36 חודשים

3.בתום התקופה אנו מתחייבים לרכוש ממך את הרכב חזרה במחיר מחירון ומינימום 70,000₪!

אם אתה מעוניין בפרטים נוספים, אנא השאר לנו מס' טלפון ליצירת קשר בהודעה פרטית ונציג שלנו יחזור אליך בהקדם.

האמת שנשמע טוב אבל 1500 בחודש חנוק לי מאוד אם היה אפשרות להוריד מזה זה היה מעולה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

B4 מכונית נחמדה מאוד.

השאלה מה הצרכים שלך ממכונית? ומי המועמדות האחרות שבאות בחשבון?

מאזדה שלוש שנת 2005-2008

תלוי מה יכנס בתקציב

מבחינת הרכב שיהיה לו אחיזה טובה נהיגה חלקה כמובן רכב אמין

וצריכת דלק כמה שיותר יותר טובה נגיד בתקציב של 35 עד 40 אלף

מה אתה היית ממליץ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאבא שלי יש B4 2007 (אחרי המתיחת פנים) -יד 1 , מאז יומה הראשון על הכביש, לדעתי רכב מצויין.

מגיע מאוד מאובזר כבר בגרסא הבסיסית (ג'נט 17, צמד מפלטים,בקרת שיוט, מערכת טובה עם צ'יינג'ר MP3, מראות מתקפלות וכו' וכו')

צריכת הדלק סבירה והגיונית, השילוב של המנוע עם הגיר לא רע (165 כ"ס + טיפטרוניק) יחד עם ההנעה הכפולה.

הרכב אמין ובנוי טוב . 0 תקלות במשך התקופה.

החלק המצער (את המוכר, לא הקונה) הוא השחיקה הנוראית במחיר. רכב שנרכש באיזור 160-170K כעת שווה באיזור ה50K.(לפי יד2) .

ממליץ לך ללכת על הדגם שאחרי מתיחת הפנים שהיתה אי שם במהלך 2007.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה מתיחת פנים הייתה ב-2007?

זה לא היה ב-2009?

2009 זה החלפת דגם.

דגם 2007 לאחר מתיחת פנים:

getImage.ashx?type=private&fs=201107&fn=nvFile1739055.jpg&w=300&h=225

דגם לפני מתיחה (כל הזכויות לאתר מוטוקאר)

606_10_%FE18-%FE09-%FE2005.jpg&width=600&height=400

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוגע לאחיזה הסובארו מעולה, ומה שהכי יפה שלפעמים במצבים של החלקה אם נותנים גז מערכת ההנעה פשוט מתקנת את קו הפניה ולכן הוא רכב מאוד נחמד בכיכרות רטובות (או רטובים?).

גם לאבי הייתה מודל 07' שאח"כ עברה לגיסתי ונמכרה לפני כשנה ב43 א' ש"ח (סטיישן פרטית עם פחות מ100 ק"מ, מחירון היה 56 אם אני לא טועה).

מנוע מעולה וכייפי, אבל הגיר דיי מרגיז, הילוכים ארוכים, לפעמים לוקח לו זמן להעלות הילוך, אם ידני בא בחשבון (ויש קצת כאלו) חפש לך אחת כזאת גם זריזה וגם חסכונית.

איבזור בסדר (רק 4 כ"א).

צריכת דלק, מול מזדה 3 אני מעריך (באופן גס) שתהיה גבוהה ב15-20 אחוז.

נוחות ועידון לא מדהימים (מושב נהג בינוני לטעמי, בני המשפחה האחרים לא התלוננו), כניסה ויציאה מעט קשות כי הרכב נמוך, אבל המתלים דיי רכים.

מבחינת אמינות עד כמה שזכור לי, פרט לחלון חשמלי אחורי שדרש החלפת מנגנון לא היו דברים מיוחדים.

צמיגים יקרים להחריד.

ההבדלים בין 06-07,למרות מתיחת הפנים לא משמעותיים ופרט לצ'יינג'ר קורא MP3 אני לא זוכר מה הם.

מרווח פנים, יחסית לקטוגריה שלה סביר ולא יותר אך עדיף על מאזדה 3.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוגע לאחיזה הסובארו מעולה, ומה שהכי יפה שלפעמים במצבים של החלקה אם נותנים גז מערכת ההנעה פשוט מתקנת את קו הפניה ולכן הוא רכב מאוד נחמד בכיכרות רטובות (או רטובים?).

גם לאבי הייתה מודל 07' שאח"כ עברה לגיסתי ונמכרה לפני כשנה ב43 א' ש"ח (סטיישן פרטית עם פחות מ100 ק"מ, מחירון היה 56 אם אני לא טועה).

מנוע מעולה וכייפי, אבל הגיר דיי מרגיז, הילוכים ארוכים, לפעמים לוקח לו זמן להעלות הילוך, אם ידני בא בחשבון (ויש קצת כאלו) חפש לך אחת כזאת גם זריזה וגם חסכונית.

איבזור בסדר (רק 4 כ"א).

צריכת דלק, מול מזדה 3 אני מעריך (באופן גס) שתהיה גבוהה ב15-20 אחוז.

נוחות ועידון לא מדהימים (מושב נהג בינוני לטעמי, בני המשפחה האחרים לא התלוננו), כניסה ויציאה מעט קשות כי הרכב נמוך, אבל המתלים דיי רכים.

מבחינת אמינות עד כמה שזכור לי, פרט לחלון חשמלי אחורי שדרש החלפת מנגנון לא היו דברים מיוחדים.

צמיגים יקרים להחריד.

ההבדלים בין 06-07,למרות מתיחת הפנים לא משמעותיים ופרט לצ'יינג'ר קורא MP3 אני לא זוכר מה הם.

מרווח פנים, יחסית לקטוגריה שלה סביר ולא יותר אך עדיף על מאזדה 3.

תודה לכולם על הפירוט המעמיק ובפרט גם לך.

תראה אני בגדול לא בחור גבוה אני בגובה מטר 68 חחח אז ככה שרכב נמוך לא כל כך מפריע לי האמת מבחינת הכניסה לרכב...

שאתה אומר צמיגים יקרים עד כמה יקרים? כאילו מה הטווח מחיר ל4 צמיגים?

תראה אני יגיד לך ת'אמת לאחר בדיקה המאזדה 3 יותר קורצת לי כי במחיר שלה אני יכול למצוא שנת 2005-2007 במחיר טוב ועוד ישאר לי לא מעט כסף מהתקציב לתיקונים ואולי גם לשיפוצים טכנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...