Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבא שלי נכה, קטוע רגל וזכאי לחניית נכים ליד הבית לפי כל הדעות.

פניתי בשמו לעיריית בית שמש בחודש מאי כדי לבקש את החניה לפי הזכאות. עד היום אין תשובה.

האחראית על החניה לא עונה. הממונה עליה, אדריכלית העיר אומרת שכרגע אין ועדות, לא יודע מתי יהיו ואין מה לעשות.

לפי מה שאני מבין, אפשר לחכות עד המוות (ליטרלי) ושמבחינתם אבא שלי יקפץ על רגל אחת למכונית

מה אני יכול לעשות?

תודה מראש

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

פנה למבקר העיריה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

חדשות, עיתונות, המקומון של בית שמש. כל אחד שיכול לעשות קצת רעש. רק ככה דברים זזים. חבל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
פנה למבקר העיריה.

לא חשבתי, רעיון מעולה!

חדשות, עיתונות, המקומון של בית שמש. כל אחד שיכול לעשות קצת רעש. רק ככה דברים זזים. חבל.

זה המוצא האחרון שלי, אתה חושב שהעיתונות תתעניין בנושא כ"כ פרטני?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אין לי שמץ של מושג. מצד שני, לנסות אורך בדיוק 3 דקות של הקלדה למייל האדום של YNET נניח, ולהזיק זה לא יכול.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

מהנסיון שלי עם עירית פ"ת (שיקח אותם השטן), התעלמות של כל הגופים הרלוונטים כולל הלשכה המשפטית.

פקס אחד ללשכת המבקר וכולם התחילו לקרקר סביבי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ועדות כנראה לא יהיו לפחות עד אחרי סיום הדיון בביהמ"ש העליון או הקמת קואליציה לאחר בחירות מחדש.

או אם שר הפנים יחליט להזיז עניינים אז ימנה ועדה קרואה לניהול העיר עד אז.

תפנה ל"שופינג", "קרן אור" ו"שוס הדרך", בית שמש מספיק קטנה שעניין פרטני יזכה לכתבה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

למה לירות בארטילריה כבדה.

תתחיל ב 5.56 ואם לא יצליח תעבור ל 7.62

פורסם
לא היתי פונה למבקר העיריה אלא למבקר המדינה

הוא מתעסק בעניינים פנימיים כ"כ?

עידכון:

אדריכלית העיר אמרה לי שרכב עם תו נכה אפשר להחנות על המדרכה

אני חושב שהתשובה לא קשורה למציאות:

1. אין מדרכה ליד הבית

2. רכב פרטי אינו מתוכנן לטיפוס על מדרכות ואני לא מוכן להרוס את מתלי הרכב שלי בגלל חוסר תפקוד של העירייה.

3. אסור על פי חוק לחנות על מדרכה כאשר זה מפריע להולכי הרגל. אנחנו לא מוכנים לחסום מדרכה ושקשישים או ילדים קטנים שיטיילו במקום יצטרכו להסתכן בלרדת לכביש

אני טועה/נסחף?

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

עידכון:

1. אין מדרכה ליד הבית

2. רכב פרטי אינו מתוכנן לטיפוס על מדרכות ואני לא מוכן להרוס את מתלי הרכב שלי בגלל חוסר תפקוד של העירייה.

3. אסור על פי חוק לחנות על מדרכה כאשר זה מפריע להולכי הרגל. אנחנו לא מוכנים לחסום מדרכה ושקשישים או ילדים קטנים שיטיילו במקום יצטרכו להסתכן בלרדת לכביש

אני טועה/נסחף?

אתה צודק. אין מה לחסום מדרכות, וחוצפן מה שמדיח אותך לעשות זאת. מה שכן, מותר לחנות באדום לבן או על מדרכות מספיקות רחבות, כל עוד זה לא מפריע לתנועת רכבים או הולכי רגל.

פורסם

עידכון:

1. אין מדרכה ליד הבית

אני טועה/נסחף?

זה רחוק מלהיות פתרון, אמרת לה שאין מדרכה בכלל ליד הבית?

אחרי הבחירות החוזרות בחודש פברואר, עיריית בית שמש ודאי תתפנה לטפל בעניינים מוניציפליים שוטפים.

ביום חמישי הבא יש דיון ראשון בבג"צ, עד שלא תסתיים הסאגה המשפטית לא יהיו בחירות או הקמת קואליציה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה רחוק מלהיות פתרון, אמרת לה שאין מדרכה בכלל ליד הבית?

כן, היא מטומטמת כמו רוב העובדים בעירייה שלנו ואמרה שאין מה לעשות

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

תפנה ביום ראשון למקומונים, הם בטח כבר הדפיסו את המהדורה של השבוע ומשם אפשר לראות מה לעשות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...