Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני צריך לעשות טיפול שלישי (45K) לקיה סיד שלי.

במוסך מורשה KIA קיבלתי הצעת מחיר של ... 1800 ש"ח שזה כולל 710 ש"ח רק על העבודה :evil:

חלקים: שמן מנוע, פילטר שמן, פילטר מנוע, פילטר מזגן, 4 פלגים, תוסף דלק.

No Comment

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במוסך מורשה KIA קיבלתי הצעת מחיר של ... 1800 ש"ח שזה כולל 710 ש"ח רק על העבודה :evil:

No Comment

אם אני במקומך-

מטפל במוסך מורשה משהתח"ב בחצי מחיר אם לא פחות ואת היתר משקיע בזוג צמיגים חדשים, מצלמת רוורס או כל פינוק אחר . .

רק תודא שמטפלים במקורי והכל נרשם.

תעדכן!

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם
אם אני במקומך-

מטפל במוסך מורשה משהתח"ב בחצי מחיר...

זה בדיוק מה שאני הולך לעשות.

הספיקו לי שני טיפולים שעשיתי שם (615 ש"ח ו- 720 ש"ח). עם המחיר 1800 ש"ח הם פשוט נפלו על הראש:2gunfire:

פורסם
עזוב את הפניות הללו ליצרן וליבואן כי אתה סתם מטריד אותם. עדכוני תוכנה הייתי בודק פעם בשנה, הם לא מגיעים בחינם ואם אתה לא מעדכן זה יכול לפגוע באחריות. בנוסף לחלקים איכותיים צריך גם להתרשם מהמכונאים ואיך הם עובדים. זה כל מה שעולה לי לראש כרגע ושוב, צריך ללמוד קצת את הנושאים הללו ולעבוד חכם.

אם הבנתי אותך נכון -

למצוא מוסך לסמוך עליו?

ושוב תודה על המידע ובעיקר הזמן!

אורי

פורסם

לאחותי יש כזו בדיוק .עשו לה טיפול לפני כחודש .ללא פלגים .שמן חצי סינטטי ,מסנן אויר ,מסנן שמן מנוע ,מסנן פילטר מזגן בעלות 450 שקל כולל מע"מ.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
לאחותי יש כזו בדיוק .עשו לה טיפול לפני כחודש .ללא פלגים .שמן חצי סינטטי ,מסנן אויר ,מסנן שמן מנוע ,מסנן פילטר מזגן בעלות 450 שקל כולל מע"מ.

תוכל לדייק? (שם מוסך,מיקום)

אני בטוח שיהיו עוד חברה שישמחו לקבל טיפול במחיר כזה!

(שזה אגב חצי מחיר מהמורשה . .)

פורסם

קודם כל צריך לשים שמן סינטטי מלא.

מחיר של שמן טוב - לפחות 150 ש"ח.

פילטר שמן מנוע - לפחות 60 ש"ח.

פילטר אויר - לפחות 80 ש"ח.

פילטר מזגן - לפחות 80 ש"ח.

עבודה - לפחות 130 ש"ח.

אני לא רואה איך אפשר לצאת בפחות מ- 500 ש"ח.

פורסם
אם הבנתי אותך נכון -

למצוא מוסך לסמוך עליו?

חיובי אבל לזה צריך קצת נסיון וידע, לראות איך הם עובדים ומה הם ממליצים. תשתדל לקרוא כמה שיותר באינטרנט איך דברים אמורים להיות.

אורי גם עשה טיפול 45K לאותו רכב וזה עלה לו 1000 ש"ח שנשמע יותר סביר. מזה אתה צריך לקזז את החלפת הנורה שלו. כך שהצעת המחיר שלך ממש לא ברורה. תקרא גם את מה שכתוב לך בספר הטיפולים ותחזור לאותו מוסך כדי לברר את ההבדל. תבקש הצעת מחיר גם ממוסך מורשה אחר.

פורסם
אורי גם עשה טיפול 45K לאותו רכב וזה עלה לו 1000 ש"ח שנשמע יותר סביר. מזה אתה צריך לקזז את החלפת הנורה שלו. כך שהצעת המחיר שלך ממש לא ברורה. תקרא גם את מה שכתוב לך בספר הטיפולים

הצעת מחיר הייתה בדיוק לפי מה שכתוב בספר רכב עבור טיפול 45К. המחירים כוללים מע"מ.

שמן מנוע (260 ש"ח)

פילטר שמן (100 ש"ח)

פילטר אויר (140 ש"ח)

פילטר מזגן (220 ש"ח)

4 פלגים (260 ש"ח)

תוסף דלק (120 ש"ח)

עבודה (710 ש"ח)

סה"כ 1810 ש"ח

זה שהמחיר הסופי הוא מחיר אסטרונומי ולא הגיוני - אני מסכים!

פורסם

הסיפור הזה נראה לי משונה. גם אורי עשה טיפול 45K בקיה סיד והטיפול שלו שונה לגמרי ממה שהציעו לך. להחליף פלגים בטיפול הזה גם לא נראה לי סביר אבל לך תדע. תבקש הצעת מחיר ממוסך מורשה יבואן אחר ואל תמהר לעבור למוסך מורשה משרד התחבורה מכיוון שמה ששילמת עד היום לא היה כל כך נורא. תעדכן.

פורסם
תבקש הצעת מחיר ממוסך מורשה יבואן אחר ואל תמהר לעבור למוסך מורשה משרד התחבורה

אני גר בדרום הארץ.

נגיד, אני מקבל הצעת מחיר במוסך מורשה קיה בת"א על 1000 ש"ח.

אז אני צריך לקחת יום חופש בעבודה + לשלם על הדלק.

כמה אני אחסוך בסוף? לדעתי זה לא כל כך משתלם.

פורסם

אם תקבל הצעת מחיר של 1000 ש"ח לפחות יהיה לך עם מה להשוות את הצעת המחיר שלך. יכול להיות שתופתע מהפרטים שתקבל ואולי תלמד משהו חדש (תראה למשל שאורי לא היה צריך להחליף פלאגים והעבודה אצלו עלתה חצי משלך). בנוסף, תוסף דלק ופילטר מזגן לא קריטיים. תרים טלפון גם ליבואן טלקאר ותברר את הפרטים.

פורסם

mcaspi

אחרי שקיבלתי הצעת מחיר במוסך מורשה קיה, אני מיד דברתי עם המוסכניק שאני מכיר אותו טוב. קיבלתי ממנו הצעת מחיר כ- 500 ש"ח.

הוא אמר לי שאת הפלגים אני לא צריך להחליף. פילטר מזגן אני מנקה כל 3-4 חודשים, לכן אותו אני גם לא אחליף.

לשלם 500 ש"ח על שמן מנוע, פילטר שמן, פילטר אויר ועבודה - נראה לי בסדר.

פורסם

No Comment

אצלי תמחרו 329 שח (1.4 שעות) לעבודה = מעניין על מה חישבו לך כפול

• תוכן חדש...