Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן ג'וק 2012 -2013

lilsoo
שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי ..

אשמח לעצתכם לגבי רכישת ניסן ג'וק - 2012 או 2013 התקציב עד 110000K

מקריאה בפורומים ובאתרים השונים ראיתי שהדעות עליו חלוקות מאוד ולא בא לי ליפול .

קראתי שבעייתי בעליות ואינו סוחב .. חלק אומרים מרווח ואחרים צפוף וזה מאוד מבלבל.

חייבת לציין שרוב הנסיעות שלי הן בתוך העיר אך גם חשוב לסופי שבוע לטיולים ונסיעות רחוקות יותר .

מה מבחינת צריכת דלק ?

איזה דגם סביב התקציב הנל מומלץ יותר ? האם חוץ מהבדלים באבזור ישנם הבדלים גם בביצועים?

אודה לעצה וחוות דעתכם המחזיקים ברכב זה כי כפי שבטח שמתם לב אני מאוד מבולבלת

תודה !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מכיר את הביטוי "אל תסתכן בקנקן אלא במה שיש בו"? כי זה מתאר בדיוק רב מאוד את הג'וק.

מבחינת סחיבה אני לא חושב שיש לו בעיה משמעותית, מנוע 1,600 סמ"ק על רכב קטן יחסית - עגלה גמורה זה כנראה לא. אבל זאת גם הבעיה של הרכב. אתה מקבל רכב עם מנוע וגיר של רכב משפחתי, צריכת דלק של רכב משפחתי ומרווח פנים של ניסאן מיקרה. לא שיש לי בעיה עם ניסאן מיקרה, אבל היא מאוד חסכונית והג'וק קצת פחות.

ב-110 אלף ש"ח אתה רוכש יופי של משפחתית חדשה, יד ראשונה אפס קילומטרים, ולא ג'יפוזה משומש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...