Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כבר התייאשתי מבעיה שחוזרת על עצמה ולאחרונה התדירות גודלת, עד כדי מצב שאני יושב ומתקן אותה בלילה שלפני מבחן סמסטר.

הבעיה היא כזאת, יש במפרק את המנגנון שמכוונן את הגובה של ההגה.

עכשיו יש לו שתי צירים, ובתוך הצירים בוקסות, שלמעשה יש חלק סטטי, שעליו מתלבש ההגה (חלק דינאמי), והחלק הדינאמי מחליק על הבוקסות.

כנראה עם הזמן הפרופיל של הבוקסה השמאלית (בתמונות) נשחק, ונוצרו מרווחים שגורמים לרעידות.

שמתי לב שלרוב הבוקסה קופצת כאשר אני נוסע על כביש משובש\במפרים\כבישים של באר שבע\מסובב את ההגה ביד אחת בכח (כמו בחניות, אגב נגמלתי מזה).

אני צריך עצות לפתרון ממכם, איך לקבע את הבוקסה שלא תקפוץ החוצה.

לא יצא לי לחשוב על זה יותר מידי כי אני חי בין לימודים לעבודה, עכשיו יש לי כמה שבועות שאני חופשי יותר ולכן אוכל לטפל בבעיה לעומק.

שימו לב!

בתמונה צילמתי את הבוקסה הימנית. בצד השני של הציר יש עוד בוקסה, והיא לא בעייתית, פעם הכנסתי אותה בכח ומאז היא לא זזה.

עכשיו, על הבוקסה שצילמתי, יושבת ידית האורות\וינקרים!

ככה שצריך להתחשב בה גם. (יש בין הבסיס של ידית הוינקרים לבוקסה מרווח של 2 סמ).

תודה רבה!

DSC_0093.jpg

DSC_0094.jpg

DSC_0095.jpg

DSC_0096.jpg

DSC_0097.jpg

• תוכן חדש...