Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כותב עבור חבר.

הוא רוצה לרכוש סופר מיני חדשה.

יש לו כיום סיטרואן סי 3 2010 ששירתה אותו נאמנה.

נוסע די מעט, 10000 קמ בשנה.

מעדיף בגודל דומה לסי 3.

הוא מתלבט בין סי 3 חדשה, יונדאיי איי 20, קיבה ריו ותכלס כל סופר מיני מומלצת יכולה להתאים.

תקציב סביב 100000 עבור אוטומטית בלבד.

המלצות?

פורסם

בתקציב הזה הוא לא כל כך מוגבל בקטגוריה הזו.

אני הייתי מתביית על רנו קליאו החדשה 1.2 טורבו ב104 אלף

אבל בפועל כמעט כל הקטגוריה פתוחה בפניו. שיתחיל להסתובב בסוכנויות השונות ויזמין נסיעות מבחן ככה הוא יבחר במה שהכי טוב בשבילו, ולא מה שהכי טוב על הנייר.

אז בשביל למקד:

הייתי מתחיל מהרנו שקישרתי אליה.

ובודק מולה את הפורד פיאסטה 1.6 החדשה

טויוטה יאריס

סוזוקי סוויפט

פג'ו 208

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

ברור שהוא יבדוק רק רציתי לשמוע מה נחשב למומלץ. אני מבין שסי 3 לא מומלצת במיוחד,

כנל ריו ואיי 20. סיבה מיוחדת או שפשוט האחרות טובות יותר?

הוא די סולד מרנו אז לא נראה לי שיבדוק את הקליאו.

אגב, יש איזה מבצע ל״חבר״ כרגע?

תודה

פורסם

למה להחליף מכונית כמעט חדשה? לפי התאור שלך מדובר ברכב בן 3-4 שנים עם 30,000-40,000 ק"מ. החלפתו כעת היא מרשם להפסד כספי גדול - מפסדי את אבדן הערך הגדול ביותר על ה-C3 ויתחיל את אבדן הערך המהיר של רכב חדש. אם הסיטרואן ממלא את תפקידו בלי בעיות חריגות הכלכלי ביותר יהיה להמשיך ולהחזיק בו עוד כמה שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

+1 לספריאל אלא אם כן הוא פטור ממיסים או משהו כזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ישנו גם את הפיאסטה החדשה אשר מגיעה ברמת גימור מעבר למה שדלק מוטורס

נותנת כגון:בלוטוס מקורי,חלונות אחוריים מושחמים למניעת סינוור וכניסת שמש,מחשב דרך צבעוני,חיישני גשם,חיישני אורות ועוד

במחיר אטרקטיבי.

פורסם

הקליאו רכב ממש מגניב, אם אתה מתעלם מהדיעות הקדומות על רנו (שעלולות לגרום להפסד כספי משמעותי במכירה).

לפיאסטה האוטומטית החדשה יש את הגיר כפול המצמדים החדש, כמו של הפוקוס - בעייתי, הייתי מוותר..

פורסם
הקליאו רכב ממש מגניב, אם אתה מתעלם מהדיעות הקדומות על רנו (שעלולות לגרום להפסד כספי משמעותי במכירה).

לפיאסטה האוטומטית החדשה יש את הגיר כפול המצמדים החדש, כמו של הפוקוס - בעייתי, הייתי מוותר..

יוני החופר,

איך אתה ממליץ על הרנו שבכל שירשור שפתחת כאן ופתחת הרבה בשבועיים,דיברת רק על הפיאסטה.

למה להכשיל ולהמליץ על משהו שבדקת ופסלת.

פורסם

אלמוג איילון מוטורס, שלום שוב.

אני פוסל את הפיאסטה האוטומטית, הגיר האוטומטי כפול המצמדים מאד בעייתי, ועושה בעיות להמון אנשים.

גם דוד שלי נפל הזה עם הפוקוס. המזל שלו, שזה היה עדיין באחריות (בשנה השלישית אגב).

מאד לא ממליץ על הפיאסטה האוטומטית עם הגיר הזה, בטח ובטח לא לוותר על האחריות של השנה השלישית במקרה שבוחרים בכל זאת לקנות אותה.

ידני זה כבר עולם אחר, ממליץ בחום :)

בכל אופן, עשיתי נסיעת מבחן על הקליו, וזה רכב פשוט מטורף, מאד מאד נהניתי ממנו, ובמיוחד על הטורבו (עשיתי נסיעות מבחן על ה1.2 הרגיל וה0.9, שניהם ידניים)..

אבל אני חושש מזמן המכירה, ומהסטיגמות שיש על רכבי רנו. כל אחד שאמרתי לו שאני שוקל לקנות, פשוט צחק עלי...

אם לשניהם היה אותו סמל על ההגה, יש מצב מאד טוב שהייתי בוחר בקליו. בקלות. גם האבזור שלו הרבה יותר טוב אגב.

אבל פורד זה פורד, ורנו זה רנו.

אז כל עוד זה לא דגם בעייתי (והגיר האוטומטי כפול המצמדים הוא בעייתי), הייתי בוחר פורד. במקרה של הפיאסטה האוטומטית, הייתי מוותר..

פורסם
ישנו גם את הפיאסטה החדשה אשר מגיעה ברמת גימור מעבר למה שדלק מוטורס

נותנת כגון:בלוטוס מקורי,חלונות אחוריים מושחמים למניעת סינוור וכניסת שמש,מחשב דרך צבעוני,חיישני גשם,חיישני אורות ועוד

במחיר אטרקטיבי.

ברכב שרכשתי מכם אין חיישני אורות וחיישני גשם. יש אורות יום הנדלקים אוטומטית (ללא קשר אם מדובר ביום או בלילה) וחיישני גשם אני עדיין מחפש (אשמח אם תראה לי שטעיתי). יחד עם זאת, שאר הדברים מדוייקים, אני נהנה מהנהיגה, הבלוטוס מעולה, ואני בהחלט ממליץ על הרכב הזה.

פורסם
ברור שהוא יבדוק רק רציתי לשמוע מה נחשב למומלץ. אני מבין שסי 3 לא מומלצת במיוחד,

כנל ריו ואיי 20. סיבה מיוחדת או שפשוט האחרות טובות יותר?

הוא די סולד מרנו אז לא נראה לי שיבדוק את הקליאו.

אגב, יש איזה מבצע ל״חבר״ כרגע?

תודה

מיצובישי

פורסם
אלמוג איילון מוטורס, שלום שוב.

אני פוסל את הפיאסטה האוטומטית, הגיר האוטומטי כפול המצמדים מאד בעייתי, ועושה בעיות להמון אנשים.

גם דוד שלי נפל הזה עם הפוקוס. המזל שלו, שזה היה עדיין באחריות (בשנה השלישית אגב).

מאד לא ממליץ על הפיאסטה האוטומטית עם הגיר הזה, בטח ובטח לא לוותר על האחריות של השנה השלישית במקרה שבוחרים בכל זאת לקנות אותה.

ידני זה כבר עולם אחר, ממליץ בחום :)

בכל אופן, עשיתי נסיעת מבחן על הקליו, וזה רכב פשוט מטורף, מאד מאד נהניתי ממנו, ובמיוחד על הטורבו (עשיתי נסיעות מבחן על ה1.2 הרגיל וה0.9, שניהם ידניים)..

אבל אני חושש מזמן המכירה, ומהסטיגמות שיש על רכבי רנו. כל אחד שאמרתי לו שאני שוקל לקנות, פשוט צחק עלי...

אם לשניהם היה אותו סמל על ההגה, יש מצב מאד טוב שהייתי בוחר בקליו. בקלות. גם האבזור שלו הרבה יותר טוב אגב.

אבל פורד זה פורד, ורנו זה רנו.

אז כל עוד זה לא דגם בעייתי (והגיר האוטומטי כפול המצמדים הוא בעייתי), הייתי בוחר פורד. במקרה של הפיאסטה האוטומטית, הייתי מוותר..

ברשותי פיאסטה שנקנתה בתחילת אוגוסט עד כה 0 תקלות.

פורסם

קיה ריו או פיאסטה לטעמי הן המובילות בקטגוריה וכן יתנו את תחושת הנוחות אליה התרגל במתלים הנעימים של הסיטרואן.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• תוכן חדש...