Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אשמח לעצתכם ולדעתכם ואולי גם של הנציג של שברולט בפורום...

קניתי לאחרונה שברולט ספארק מהדגם LTZ שנת 2013 (עלתה לכביש במאי) יד שנייה....

כחלק מהתוספות של הLTZ לעומת הLT זה:

משענת יד לנהג,6 רמקולים, חיישני חנייה ומראות צד מחוממות בהפעלה חשמלית ועוד...

אולם... כל הרשימה שכתבתי למעלה לא קיימת ברכב... ששאלתי את בעל הרכב הוא פשוט אמר לי שזה לא הגיע עם הרכב ואין לו מה לומר לי... (וכמובן אין סיכוי שהוא פירק לי חיישני רוורס או 2 רמקולים ומכר לי את הרכב :-) )

מצ"ב תמונות מסך מהמפרט של שברולט ישראל באינטנרט וגם המפרט עצמו בקובץ PDF שמוכיח את הנ"ל.

ולשאלותי... האם זה מקובל להשמיט תוספות שמפורסמות כחלק ממפרט הרכב? האם שמעתם על זה בעבר? האם אני יכול לבוא בטענות לשברולט או בגלל שאני יד שנייה ולא רכשתי מהם אין לי זכות לבוא אליהם בטענות על זה?

האם יש פה עוד אנשים עם דגם LTZ ויכולים לספר לי האם יש להם את הדברים הנ"ל או לא?

p1.PNG

p2.PNG

p3.PNG

p4.jpg

פורסם

אין מה לבוא בטענות לשברולט, בגלל שמה שקובע זה מה שרשום בחוזה מכר שנחתם מולם במעמד הקנייה, כל מפרט אחר שהורד מהמרשתת או שנמצא בקטלוגים לא תקף.

פורסם

עד כדי כך אין דין ואין דיין?

בכל פרסום של הרכב ומבחני דרכים באתרים השונים מפורסם שיש 6 רמקולים וכו' וזה לא מחייב אותם?

אולי גם יפרסמו מנוע 1200 ויכניסו מנוע 1000 ומי שלא ישים לב אכל אותה?

נראה לי חשוד....

פורסם

ברישיון רכב כתוב ltz וכך גם בשברולט בבדיקה לפי מספר רכב בשברולט וגם יש בו דברים שיש רק בדגם הזה כמו כיסוי עור בהגה וחישוקי מגנזיום...

פורסם

זה שקנית ממנו היה יד שניה?

חיישני חניה יכול להיות שהיו אופציונליים בהתקנה מקומית והקונה לא רצה אותם, אבל משענת יד, הדיבורית והרמקולים זה קצת משונה. אתה בטוח שאין 6 רמקולים? ושאין כפתור לחימום מראות הצד שהבעלים הקודם פשוט לא מודע לקיומו?

LTZ זו רמת גימור הכי גבוהה של הספארק, והיא הוצגה עם מתיחת הפנים של הספארק בתחילת השנה, יהיה מוזר אם יש רכבים עם פרשנות שונה לרמת הגימור הזו. מישהו משברולט צריך לתת לך את המידע הזה, יש לזה בטח איזו סיבה הגיונית.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

חימום המראות צד אמור לעבוד כאשר מפעילים את הפשרת האדים של החלון האחורי, תראה אם יש סמל של מפשאיר האדים על החלונות צד בצד ימין או שמאל למטה, זה אמור לסמל שהמראות מחוממות

פורסם

חימום מראות צד זה הדבר שהכי פחות חסר לי.... מתבאס על המשענת יד.. על רמקולים... על הדיבורית והחיישנים....

מקווה ששברולט או מישהו עם דגם דומה יוכל לעזור...

ואני יד שניה... יד ראשונה קנה מהיבואן חדש מהניילונים

פורסם

רק לי זה נראה הזוי שאתה מתלונן אחרי שקנית? הרי ראית את הרכב לפני ששילמת כסף נכון? אז אם חסרים לך כל הדברים - למה קנית? ואם קנית - אז על מה אתה מתלונן? אתה סך הכל הקורבן של עצמך פה, לא?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפני הרוח והצלצולים - בדקת מה היה מפרט ה LTZ במעמד הקנייה של היד הראשונה?

הספארק עברה מתיחת פנים מינורית ממש לא מזמן ואני לא אתפלא אם רשימת האבזור שהעלת נוספה רק לאחרונה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר ושלקייס...

כן.. ידעתי שזה חסר לפני שרכשתי... ובכל זאת רכשתי...

אבל עדיין זה גורם לי תהיות ומחשבות...

אני לא קורבן של אף אחד וגם לא של עצמי ולא עושה רוח וצלצולים...

רק שואל אם זה נורמאלי מה שיש ברכב לעומת המפרט... וזה המפרט של 2013 ולא נראה שהיו שני מפרטים שונים ב2013..

פורסם

זה דווקא כן יכול להיות הגיוני, כשהספארק עברה מתיחה אולי האיבזור השתנה קצת,

והדגם הספציפי הוא מלפני המתיחה.

so far so good so what

• תוכן חדש...