Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OLD Hertz HSK 165 vs NEW HSK 165?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אופציה לבחור בין שני הסטים הללו, הסט הישן והמוכר של הרץ היי אנרג'י עם הקרוסים הכתומים והרמקול עם השפיץ באמצע, או בסוג האחרון שיוצא לשוק עם הקרוסים בצבע אפור שחור.

עכשיו אני בהתלבטות רצינית, הרבה אנשים בתחום אומרים לי שהסט הישן נשמע יותר טוב מהחדש, עכשיו למען האמת יש לי את הסט החדש מקדימה ואני לא עף עליו, אני לא מרוצה ממנו, הוא מרגיש לי קצת צורם בגבוהים ואני לא מת על איכות הסאונד, אני מגביר אותו עם הרץ מגבר של 4 ערוצים בגישור שנותן לו 190 וואט. המטרה שלי בסוף זה שיהיה לי את שני הסטים הללו מקדימה ומאחורה.

מה ההמלצות ?

פורסם
שלום,

יש לי אופציה לבחור בין שני הסטים הללו, הסט הישן והמוכר של הרץ היי אנרג'י עם הקרוסים הכתומים והרמקול עם השפיץ באמצע, או בסוג האחרון שיוצא לשוק עם הקרוסים בצבע אפור שחור.

עכשיו אני בהתלבטות רצינית, הרבה אנשים בתחום אומרים לי שהסט הישן נשמע יותר טוב מהחדש, עכשיו למען האמת יש לי את הסט החדש מקדימה ואני לא עף עליו, אני לא מרוצה ממנו, הוא מרגיש לי קצת צורם בגבוהים ואני לא מת על איכות הסאונד, אני מגביר אותו עם הרץ מגבר של 4 ערוצים בגישור שנותן לו 190 וואט. המטרה שלי בסוף זה שיהיה לי את שני הסטים הללו מקדימה ומאחורה.

מה ההמלצות ?

שמע אחי קודם כל לפני הכל דעתי ש HERTZ HSK 165 החדש אפור שחור זה הקומפוננט הכי טוב שיש זאת דעתי כי לי גם יש ,את XL , טוב...אתה לא צריך שני קומפוננט ברכב אחי אולי הכיוונים במגבר או משהו שם זה לא ברמקולים עם זה חדש זה לא ברמקולים

עכשיו השאלה איזה מגבר יש לך? וכמה הרמס הוא?

כמה הרמס הקומפוננט שלך?

אני חושב ממה שהבנתי הבעיה זה בכיוונים של המגבר

פורסם

ההרצים למינהם ידועים ביכולת שלהם להיות חדים יתר על המידה, בייחוד עם אצבע קלה על הגיין.

אין שום צורך בלחבר סט קומפוננט בגישור.

ואם ההרץ צורם לך אני מציע לנסות ולהגיע לאחד המפגשים ולשמוע עוד כמה סטים לפני שאתה בוחר בהרץ.

SCANSPEAK

פורסם

עם איזה מגבר אתה עובד? עם איזה hu אתה עובד?בגדול הייתי ממליץ לך להוריד את הסט מהגישור, על הקרוס יש כפתור שיכול להנחית את הטוויטר, תשתמש בו והטוויטר יהיה פחות אגרסיבי, אם זה לא יספיק ויש לך איקולייזר במכשיר תבצע הנחתנ גם דרכו.

לגבי שאלתך איזה סט עדיף, ההבדלים בין הסטים הם בעיקר במידבאס ופחות בטוויטר, בעבר היה מותקן אצלי הסט החדש יותר ושמעתי אותו בעוד לא מעט התקנות, את הסט הישן יותר יצא לי לשמוע המון פעמים, שניהם בכיוון נכון ועם הגברה טובה נשמעו מעולה, אם שניהם חדשים הייתי הולך על הצורה הישנה, אם מדובר בסטים משומשים הייתי הולך על הסט הצעיר מבניהם, סה"כ שניהם מצויינים ודומים עם יתרון קל לישן לטעמי.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

טוב אז ככה, כמה עידכונים, התקנתי מקדימה את ה HSK 165 הישן יותר עם השפיץ ואת הסדרה החדשה עם הקרוסים עם האפור שחור שמתי מאחורה.

יש לי 2 מגברי EP 4 של הרץ.

הדאבל דין זה JVC AV70BT

אז לסט הקידמי עשיתי גישור והוא מקבל 190 וואט שזה מצויין שומעים בו מעולה, אבל לצערי הסט האחורי לא זז עם 60 אר אמ אס.

יש עליו גם סאב בגישור וגם הסט החדש.

בגדול שומעים סבבה, רק מה הבעיה זה שהסט האחורי צורם ומגיע מהר מאוד לתחום העיוות בגלל שאין למגבר מספיק כוח.

אז חשבתי אולי להביא עוד מונובלוק לחבר אותו ישר לסאב, וששני המגברים יתנו בגישור כל אחד 190 וואט לכל סט. זה יהיה מעולה!

השאלה היא.. אם מצבר של הונדה סיוויק 2009 יוכל לסחוב בנוסף לשני המגברים הללו גם מונובלוק?

פורסם

תלוי איזה סאב ואיזה מונו, בגדול עם מונו עם הספק בינוני (איזור ה500tms ) הייתי ממליץ לשדרג שלושת הגדולים ואני מאמין שהכל יעבור בשלום ( בהנחה שהכבלים להגברה בריאים מספיק.) במקומך הייתי עושה שינו גדול יותר, מוכר את שני המגברים וקונה במקומם 4 ערוצים חזק יותר שידחף את שני הסטים , סט לא מגושר יישמע טוב הרבה יותר, ומוסיף מונו לסאב. מבחינת הוצאה כספית אני חושב שייצא לך אותו סדר גודל של מחיר.

אגב התכוונתי ל4 ערוצים חזק משומש.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם
תלוי איזה סאב ואיזה מונו, בגדול עם מונו עם הספק בינוני (איזור ה500tms ) הייתי ממליץ לשדרג שלושת הגדולים ואני מאמין שהכל יעבור בשלום ( בהנחה שהכבלים להגברה בריאים מספיק.) במקומך הייתי עושה שינו גדול יותר, מוכר את שני המגברים וקונה במקומם 4 ערוצים חזק יותר שידחף את שני הסטים , סט לא מגושר יישמע טוב הרבה יותר, ומוסיף מונו לסאב. מבחינת הוצאה כספית אני חושב שייצא לך אותו סדר גודל של מחיר.

אגב התכוונתי ל4 ערוצים חזק משומש.

הכבילה ברכב זה זוג כבלים 4 גייג' של רוקפורד, זו כבילה טובה.

על איזה מגבר כזה אתה ממליץ שיוכל להניע את שני הסטים האלה כמו שצריך ?

האמת שחשבתי על אודיסון 4.1K כי הוא נותן 2 כפול 130 ו 2 כפול 140 שזה מעולה לשני הסטים שהם בנומינל צריכים לקבל 120 רצוף אבל יכול לעבוד עד 250, מה אתה אומר ?

פורסם

יש המון מגברים שיוכלו לעשות עבודה מעולה , הכל שאלה של תקציב. מה התקציב שלך?אגב אל תסתכל רק על הוואטים שמוציא המגבר

פורסם
יש המון מגברים שיוכלו לעשות עבודה מעולה , הכל שאלה של תקציב. מה התקציב שלך?אגב אל תסתכל רק על הוואטים שמוציא המגבר

עד 2500.. אני מעדיף משומש כי אפשר להביא מגבר יותר איכותי

מה עוד קריטי בנתונים של מגבר?

פורסם

הרבה דברים דברים קריטים כמו snrr ואחוזי עיוות איכות בניה, אבל הכי חשוב זה אופי הצליל של המגבר, יש למשל מגברים נקיים מאוד שבתחום הנמוך לא נותנים מספיק פאנצ' למידבאסים יש מגברים שיהיו מעולים למידבאסים אבל לא נקיים מספיק בתחום הגבוה.

בסכום שכתבת אפשר למצא הרבה מגברים שיעשו עבודה מעולה, אגב שלא תתאכזב בהמשך, קצת קשה לי להאמין שאת שני ההרצים שלך תוכל למכור בסכום שנקטת וניראה לי שתיאלץ להוסיף...

דומאות למגברים שהייתי חושב עליהם:

הlrx שציינת- מגבר חזק וטוב , לא סופר איכותי, חסרון הוא מחיר גבוה יחסית.

2.סאנדאון 100.4, אם אני לא טועה החדשים יותר הם 120.4 מגבר שתוכל לקנות בתקציב נמוך יותר ויהיה חזק.

יש את ההרצים החדשים קלאס d, הספקים גבוהים מאוד ובכמה הזדמנויות ששמעתי אותם נשמעו לא רע בכלל.

יש את הקרסנדו 175.4 (אם לא טעיתי בדגם) שאף פעם לא יצא לי לשמוע אבל היו עליו חוות דעת טובות בפורום.

יש את הלוייטן של זד אודיו, 6 ערוצים חזקים מאוד , יוכל להתאים גם לסאב בגישור.

• תוכן חדש...