Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע זה המפרט הדליל שיש לי באוטו:

HU פיוניר 5650

מגבר yellowpoint 4X100

אחוריים פיוניר 220

סאב soundwave די פשוט

המגבר מגביר את האחוריים ואת הסאב

יש לי כרגע 1400 ש"ח לשיפור העסק וחשבתי על קומבינציה של מגבר בסביבות ה900 ש"ח+קומפוננט ב500 (מוראל פלוס למשל)

לגבי המגבר כאן אני צריך את עזרתכם במגבר שיגביר את הקומפוננט והסאב (האחוריים ישארו כנראה ללא מגבר כי אני מתכנן למכור את הנוכחי ואולי בעתיד להוסיף מגבר שתי יציאות לאחוריים), התקציב למגבר בערך 900 ש"ח

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אתה בהחלט צריך להוסיף קומפוננט לרכב שלך אבל חוץ מזה אני לא יודע מה עוד אתה רוצה לעשות, אם המגבר הזה שלך באמת נותן 100rms x 4 ואין לך איתו שום בעיות אז אני באמת לא מבין למה אתה צריך להחליף אותו

פשוט תקנה קומפוננט איכותי אני הייתי הולך על הדוטק ולא על הפולס, תחבר את הקומפוננט והסאב למגבר ואת האחוריים לhu

פורסם
אתה בהחלט צריך להוסיף קומפוננט לרכב שלך אבל חוץ מזה אני לא יודע מה עוד אתה רוצה לעשות, אם המגבר הזה שלך באמת נותן 100rms x 4 ואין לך איתו שום בעיות אז אני באמת לא מבין למה אתה צריך להחליף אותו

פשוט תקנה קומפוננט איכותי אני הייתי הולך על הדוטק ולא על הפולס, תחבר את הקומפוננט והסאב למגבר ואת האחוריים לhu

תביא קומפוננט מוראל כמו של מתן......לא זוכר את הדגם.

תמכור את המגבר שלך ובכסף שישאר + הכסף של המגבר הישן. תביא את הבוס 2900. מגבר נחמד מאוד.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

תמכור את המגבר שלך ובכסף שישאר + הכסף של המגבר הישן. תביא את הבוס 2900. מגבר נחמד מאוד.

תמיר

אני לא חושב שכדאי לו לפתח תקוות לגבי מכירה של המגבר אם אתה באמת רוצה להפטר מהמגבר שלך אז תנסה למכור אותו אחרי שתצליח/לא תצליח תראה כמה כסף יש לך ואז תראה מה אתה עושה, דבר שני הוא יכול להביא משהו יותר טוב מהבוס לפי דעתי

פורסם

דעתי תלויה בכמה כסף ישאר לו, אני לא מכיר את המגבר שיש לו ואני לא יודע בכמה הוא יכול למכור אותו אבל אם נצא מתוך מקודת הנחה שישאר לו 1000 ש"ח הוא יכול להביא איזה אלף מגברים אחרים אני הייתי הולך על מגנט 800 או lanzar HTG414

פורסם

המגבר שלי לא נותן 100 RMS לכל ערוץ אלא 100 WATT אין לי מושג כמה RMS הוא מוציא

מה שאני צריך ממכם זה המלצות למגבר עד 900 ש"ח גמיש ואיפה ניתן להשיג את מה שהצעתם

תודה

• תוכן חדש...