Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

ברצוני לחלוק איתכם את החווית שירות שקיבלתי מבית עסק בשם אפקטיב רובוטיקס שמוכרים שואבי אבק רובוטיים של ניטו (NEATO).

לפני כשנה קניתי את השואב האבק הרובוטי של ניטו דגם XV-14, השואב אבק עבד אצלי במשך כשנה , שלושה ימים בשבוע על בית של כ 190 מ"ר. במשך השנה השואב עבד נהדר ללא שום תקלות או בעיות כלשהן ועשה את עבודתו על הצד הטוב ביותר ואני ואשתי היינו ממש מרוצים ממנו. עד שלאחרונה מדי פעם התחילה להופיע בעיה שהשואב לא מצליח לחזור לתחנת העגינה שלו והיה נתקע כחצי מטר לפני התחנה.

השבוע ביום ראשון-15/12/13 יצרתי קשר עם שרות הלקוחות של חברת אפקטיב רובוטיקס והסברתי להם את מהות הבעיה, הטכנאי קבע לי איסוף של השואב דרך חברת פקדס ליום שלישי-17/12/13, ואכן הגיע השליח ולקח ממני את השואב. ביום רביעי 18/12/13 יצר איתי קשר בבוקר טכנאי מעבדה של החברה וביקש לקבל עוד פרטים עודות התקלה, לאחר שהסברתי לו בדיוק מה הבעיה הוא הבטיח שיעדכן אותי בהמשך היום. ואכן לקראת השעה 17:00 מתקשר אלי הטכנאי ואומר לי שלצערו הוא לא מצליח לשחזר את התקלה והשואב עובד תקין (שוב גם אצלי זה עבד תקין רק מדי פעם הוא היה נתקע), למרות כל זה הוא מחליט להשבית לי את המכשיר ולשלוח לי אחד חדש מדגם XV-15 טיפה יותר מתקדם, עם סוללות חדשות ו"משופרות יותר", אמרתי לו סבבה וקבענו משלוח ליום למחרת ליום חמישי ה-19/12/13. היום הגיע המכשיר, וכשהשליח בא למסור לי את המכשיר אז אני פתאום רואה שהוא מוציא לי מכשיר חדש דנדש ארוז באריזה המקורית של היצרן ואטום עם המדבקה של היצרן (אני את המכשיר שלי שלחתי בסתם קרטון), אז אני אומר לשליח שטעית אחי שאני לא אמור לקבל ממש מכשיר חדש באריזה אלא מחודש, והשליח עונה לי שזה מה ששלחו לך, תחתום ותיקח.

בקיצור חתמתי ולקחתי את המכשיר, כשפתחתי את האריזה נדהמתי לגלות ששלחו לי מכשיר חדש לגמרי!!! לא מחודש, אלא ממש מכשיר עם 0 ק"מ כמו שאומרים, עם כל הערכה חדשה, עם 4 פילטרים חדשים ועם מברשת חדשה לגמרי! החלטתי ליצור קשר עם החברה, הסברתי להם שקיבלתי ממש מכשיר חדש והבחורה אמרה לי שכן שזה מה שמגיע לי במסגרת האחריות, אמרתי תודה רבה וניתקתי.

אז לסיכום, חווית שירות כזו עוד לא ראיתי בחיים שלי במדינת ישראל, תוך 3 ימים פתרו לי את הבעיה ופתרו אותה על הצד הטוב ביותר.

למי שרוצה לקנות אז זה המספר של החברה:

072-221-0310

לא תתאכזבו!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

היה לי מקרה דומה עם רמקולים מסדרת קאפה של אינפינטי שרכשתי בזמנו לרכב, אחד מהם התחיל לחרחר אחרי פחות משנה ובתמורה קיבלתי זוג חדש של מודל טוב יותר במסגרת האחריות.

לדעתי הפחות תמימה נמצאה תקלה ברובוט שלך אך היה משתלם יותר לשלוח לך רובוט חדש מאשר לתקן אותה.

אם היה להם במלאי את המודל הישן יותר שיש לך היית כנראה מקבל אותו.

בכל אופן, העיקר שכולם מרוצים ואתה הרווחת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מצד שני הם יכלו לשים לי סוללות חדשות ולהחזיר לי את השואב ולטרטר אותי עד שהייתה נגמרת לי האחריות שזה מה שקורה בהרבה עסקים כאן בארץ.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

טוב לשמוע על ספק שיש כיסוי למה שהוא מוכר. האמת ששמעתי רק דברים טובים על השירות שלהם,

ובגלל שהניטו סובל בלא מעט מקרים מחבלי לידה, המלצה שלי היא לקנות רק דרך היבואן המקומי,

שכמו שאתה כותב, לא מאכזב, ונותן שירות כמו שצריך.

פורסם

בדיוק ההורים מחפשים שואב אבק רובוטי. תודה!

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אין ספק שאתה צודק סלבה, זה רק עצוב שבית עסק שעושה את עבודתו באופן תקין כמו שאמור להיות הפך למשהו חריג. :/

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

80% ממכשירים "חדשים" הם כנראה מחודשים במפעל. ניטו ידועים בהחלפה במקום. זאת מדיניות של היצרן וכנראה לספק המקומי זה לא עולה כסף.

אחר כך במפעל מחליפים חלקים ומנקים פלסטיקה בקיטור, לפני שאורזים באריזה חדשה. יוצא חדש דנדש.:wink:

• תוכן חדש...