Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחפש היטב ובחר רק אחת שמורה מבחוץ ומבפנים, עם מעט ידיים ועם הסטוריית טיפולים.

כל אותה למוסך מתמחה חבדיקה וקבלת הצעת מחיר.

באותה הזדמנות תשאל על עלויות תחזוקה צפויות ועל קשיים בתחזוקה.

ההערה שלי מתיחסת לכל אחת מהדגמים שציינת.

לפני שנים היתה לי לנציה תמה (בת 10) ואחר כך הוחלפה בלנציה קאפה (בת 7) - כל אחד מהרכבים הוחזק למשך שנתיים וחצי והיו ממש תענוג לנסיעה (מבחינת האושר הפנימי והתחושה בכביש). העלויות היו גבוהות יותר מרכב משפחתי רגיל אבל לא עלויות מטורפות. הסוד היה במוסך אמין ומתמחה 0שלא היה זול אבל גם לא יקר).

ומה לגבי האלפא 166 ?

פורסם
מסכים אם מה שכבר אמרו לגבי יוקר האחזקה של רכבים שהזכרת + אי וודאות בעניין אמינות (המון אלקטרוניקה יקרה ומסובכת, מנוע גדול + גיר גדול = תיקון יקר).

לגבי ההונדה אקורד שהציעו למעלה, אין סיכוי למצוא במחיר הזה.

.

אקורד 2002

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=14&SubModelID=104&FromYear=2002&UntilYear=2002&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אם אני מבין נכון אתה סיימת בציניות ובפועל אתה כן מתחרט על הרכישה.

20,000 ש"ח ב 4 שנים על תיקונם של רכב סלון בן 10 לא נשמע לי כ"כ גבוה, בטח בהתחשב בציפיות להוצאות לא צנועות.

גם ירידת ערך של 20,000 ש"ח לא נראה לי מאוד חריג. אולי רק קצת ובכל מקרה תלוי במחיר הקניה שאולי היה יקר מדי מלכתחילה

זה בהנחה מסויימת שהרכב היה מהנה לנהיגה ונתן את הדברים החיוביים שציפית ממנו.

כמובן שאם היה מדובר בסתם משפחתית סטנדרטית אז מדובר בנפילה לא קטנה. אבל למכונית סלון זה אולי יותר סביר.... או שאני לא בעניינים.

גולש רוח, אנא הער את עיני.

אני שואל מתוך בורות וסקרנות (אף פעם לא שקלתי לרכוש רכב כזה).

לא בציניות בכלל, ההנאה מרכב כזה היא משהו שמבחינתי היה שווה את הכסף

צריך לזכור שהיו עלויות נוספות של טיפולים (לא זולים), ביטוח דלק וכד'

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

לדעתי אתה יכול להוסיף בכיף רכבים נוספים לרשימה כגון פיג'ו 605, פיג'ו 607, סיטרואן סי 5 מנוע 3 ליטר ועוד.

המכנה המשותף של כל הרכבים הללו, לפי מה שאמר לי בעבר חבר טוב, זה שכאשר אתה קונה אותן, מנהל המוסך נהיה חבר אישי שלך.

הרכבים האלו יוצרים לבעליהם בור תקציבי ואושר גדול לבעל המוסך, אשר גם אם הוא אדם ישר ונקי כפיים, ייאלץ לבצע תיקונים יקרים ברכבים שהיו בעברם מכוניות סלון, החלקים יקרים וכו'.

בנסיבות הללו, ראוי אם כן להתכוונן לרכבים שניתן לדעת מראש שיהיו אמינים יותר.

מסכים עם העצה לגבי רכישה של ביואיק, או אימפלה שלגביהן החלקים יחסית זולים יותר וגם יש יותר בעלי מקצוע מתמחים.

כדאי להיזהר מאוד מרכבים כגון אופל אומגה, סאאב למיניהן, שאלו רכבים נדירים עם מעט מאוד מוסכים מתמחים, כאשר גם בעבר, כאשר יו.אם.איי היה היבואן, מוסכי השירות שלו התקשו לתת טיפול הולם לרכבים הללו, שהיו יחסית נדירים ברשת של מוסכי יו.אם.איי. בשל מכירות זניחות יחסית של מותגים אלה.

בהצלחה

• תוכן חדש...