Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעלות על ההגה שיכור זה לא שונה מלשחק עם רובה טעון!

כל פעם מחדש אותה קלות הראש. אותה מערכת בזויה שצוחקת על הקורבנות ומשפחותייהם.

בא לי לפוצץ אותו! פשוט לפוצץ אותו בלי רחמים! ואת שתי הפחדנים שברחו לצרפת!

http://news.walla.co.il/?w=/10/2704237

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיע הזמן שלא רק אנחנו נגיד את זה אלא שגם הממשלה ובתי המשפט יבינו.

משהו פה רקוב

לא הכל סובב איראן ולא הכל סובב מדדי כלכלה. יש דבר נוסף מאוד חשוב והוא צדק - ובמערכת הקיימת הוא לא נעשה, לא קרוב אפילו.

ועל הזין שלי שיקולים משפטיים. הבן אדם דרס ולאחר מכן הפקיר בדם קר, הוא צריך להיות מאחורי סורג ובריח כל ימי חייו. דיי, נמאס!

פורסם

התיק הזה ייסגר בעוד עסקת טיעון הזויה ובזויה, הוא ייקבל עונש מאסר מצחיק לעומת העבירה שהוא ביצע, המשפחה תעתור לבג"ץ, בג"ץ ידחה את העתירה באותו נימוק שנתנו בעתירה של שחר גרינשפן שנדרסה והופקרה (והפכה למשותקת) - עיקרון סופיות הדיון.

למי שלא זוכר - http://news.walla.co.il/?w=/10/2569006

מערכת המשפט בארץ היא חסרת שיניים נגד האנשים שבאמת צריך לנגוס בהם, אבל עם שיני זאב כשמדובר באנשים שלא מגיע להם.

לפעמים אני מתפלל שהצוות מהסדרה "פצועים בראש" יהיה אמיתי.

אגב, אם הבעיה פה היא בגלל התנהלות לא נכונה של הפרקליטות/משטרה - אז באמת שהגיע הזמן שמישהו ישלם על זה במשרה שלו. זה לא יכול להימשך ככה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

שום דבר לא חדש, זה מזעזע, אבל יעבור לנו...

ממש כמו פסק הדין של דורסי ומפקירי הנער אמיר בלחסן. אז ב-2010 נגזרו עליהם שלוש שנות מאסר, ממש אותו פרק הזמן שהושת על משליך הנעל על השופטת בייניש זמן קצר לפני כן.

זוג שדרס, הפקיר, ניקה את המכונית ונסע למסעדה על מנת לשבש את הראיות למעשה.

אני לא יודע מה הם אכלו שם, אבל אני הייתי שמח לנגב את אחורי הדשנים בפסק הדין של השופטים האלו, לפלפל אותו בטיעונים משפטיים ולדחוף להם אותו עמוק בגרון.

אבל אנחנו לא לבד, הבחירות המוניציפליות האחרונות בהן בחר הציבור בשלושה ראשי עיר שדעת בית המשפט העליון לא הייתה נוחה מהם - מוכיחה את מה שאנחנו מרגישים מזמן - מערכת המשפט בישראל ריקה מתוכן, בזויה ורקובה ובעיקר נתפסת על ידי יותר ויותר אנשים כלא רלוונטית ומיותרת.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
התיק הזה ייסגר בעוד עסקת טיעון הזויה ובזויה, הוא ייקבל עונש מאסר מצחיק לעומת העבירה שהוא ביצע, המשפחה תעתור לבג"ץ, בג"ץ ידחה את העתירה באותו נימוק שנתנו בעתירה של שחר גרינשפן שנדרסה והופקרה (והפכה למשותקת) - עיקרון סופיות הדיון.

למי שלא זוכר - http://news.walla.co.il/?w=/10/2569006

מערכת המשפט בארץ היא חסרת שיניים נגד האנשים שבאמת צריך לנגוס בהם, אבל עם שיני זאב כשמדובר באנשים שלא מגיע להם.

לפעמים אני מתפלל שהצוות מהסדרה "פצועים בראש" יהיה אמיתי.

אגב, אם הבעיה פה היא בגלל התנהלות לא נכונה של הפרקליטות/משטרה - אז באמת שהגיע הזמן שמישהו ישלם על זה במשרה שלו. זה לא יכול להימשך ככה.

בהמשך לקישור, כאשר שופט בית המשפט העליון אומר את הדברים הבאים: ""מדובר במקרה מצער, אך לא די בכך כדי לפגוע בעקרון סופיות הדיון" זה מפחיד לגלות כמה המערכת לא מבינה כלל כמה היא מעוותת שכן אם כך הם פני הדברים, הגולם קם על יוצרו ואין כל צורך בשופטים ובתי משפט אלא ברובוטים. החוק הוא לא מעל בני האדם אלא כלי שרת, מוסכמה חברתית בלבד, ובמקרים מסוימים בהם העוול משווע לצדק, מותר לעוות את החוק שכן ברוב המקרים, הוא הרי מגן על העבריינים במקום על חסרי הישע ושמורי החוק. חברה תקינה צריכה להעדיף 10 חפים מפשע בבית הכלא, שכל החוקים וסדר הדין הפלילי אמורים לכאורה למנוע את זה, מאשר המצב כיום בו אלפי עבריינים חופשיים ועושים ככל העולה על רוחם.

פורסם

כמה אוזלת יד וריקבון במערכת אחת....

אוטוטו יגיע היום שבתי משפט ייפסקו מאסר לקורבנות אונס או אפילו סקילה באבנים וישחררו לחופשי את האנסים.

אירן, בדרך אלייך, לא עם מטוסים, עם מערכת משפט מפגרת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נמנעתי בכוח מלהתערב בשרשורי ההתלהמות האחרונים שצצו פה, אבל בכל זאת:

חברה תקינה צריכה להעדיף 10 חפים מפשע בבית הכלא.

אבוי לנו אם נגיע למצב כזה - אז אתם תצעקו "צפון קוריאה זה כאן!".

כמה אוזלת יד וריקבון במערכת אחת....

אם תקרא את הכתבות בנושא היטב תבין כמה דברים:

1. בלי קשר לסעיף האשמה, התביעה הולכת לבקש מספר דו ספרתי של שנים בכלא.

2. סעיף האשמה המתוקן נובע ברובו מזה שלא ניתן היה להוכיח את סעיפי האשמה המקוריים כיון שעדים רבים פתאום הפכו לדגים ושתקו (הוכרזו כעדים עויינים). נורא קל לבוא בטענות אליהם, אבל כשעומד מולך אדם שקשור לארגון פשיעה, אז בתור אזרח פשוט שיודע שהמשטרה לא יכולה להגן עליו, אני לא יודע אם גם אני לא הייתי בוחר בהגנה על עצמי ומשפחתי ושותק. במצב הזה התביעה העדיפה לתפוס אותו על משהו ולתקוע אותו ככל האפשר מאשר לשחרר אותו - בדיוק כמו שתפסו את אל קפונה על העלמת מס דווקא.

בית המשפט פשוט פועל על פי החוק והעדויות, התביעה עושה את המיטב עם מה שיש לה, ואוזלת היד במקרה הזה שייכת דווקא למדינה שלא יודעת להתמודד עם ארגוני פשיעה ולא יודעת להגן על תושביה מהארגונים האלו.

פורסם

פייזר, אתה צודק בעיקרון, אבל כאשר על זריקת נעל על השופט ישר שולפים 3 שנים ובמקרים חמורים הרבה יותר נותנים עבודות שירות, בא לך להפוך לדקסטר. במקרה הנ"ל עוד נצטרך להמתין לעונש שייפסק.

פורסם

זריקת נעל על שופט היא לא "זריקת נעל על אדם אחר" אלא מראה על זלזול בסמל של כל מערכת המשפט וה"צדק" בארץ.

זו הסיבה לעונש ההוא, לא העובדה שנזרק משהו כלפי מישהו אחר.

בלי קשר, מגעילה העובדה שכולנו מרגישים שלמערכת המשפט אין שיניים.

אם אדם מן השורה יעשה עבירה, הוא יידפק קשות.

רק עבריינים יוצאים בזול.

פורסם

2. סעיף האשמה המתוקן נובע ברובו מזה שלא ניתן היה להוכיח את סעיפי האשמה המקוריים כיון שעדים רבים פתאום הפכו לדגים ושתקו (הוכרזו כעדים עויינים). נורא קל לבוא בטענות אליהם, אבל כשעומד מולך אדם שקשור לארגון פשיעה, אז בתור אזרח פשוט שיודע שהמשטרה לא יכולה להגן עליו, אני לא יודע אם גם אני לא הייתי בוחר בהגנה על עצמי ומשפחתי ושותק. במצב הזה התביעה העדיפה לתפוס אותו על משהו ולתקוע אותו ככל האפשר מאשר לשחרר אותו - בדיוק כמו שתפסו את אל קפונה על העלמת מס דווקא.

בית המשפט פשוט פועל על פי החוק והעדויות, התביעה עושה את המיטב עם מה שיש לה, ואוזלת היד במקרה הזה שייכת דווקא למדינה שלא יודעת להתמודד עם ארגוני פשיעה ולא יודעת להגן על תושביה מהארגונים האלו.

אתה מבין מה אתה אומר פה? אתה רק מחזק את הטענה שהכל רקוב!

המשטרה מפחדת מהעבריינים, הפרקליטות מפחדת מהם, בית המשפט לא יכול להם, אז קיבינימאט, אם הפשע המאורגן עובד כל כך טוב ועושה מליארדים בשנה בלי שאף אחד מפריע לו, תן לו לנהל את המדינה!

המצב כרגע הוא שהחוק כובל את ידי המשטרה, ידי הפרקליטות, וידי המדינה, ורק הארגונים והעבריינים משתמשים בחוק לטובתם ועושים כל העולה על רוחם. זה פשוט לא הגיוני!! אנחנו בכלל לא במשחק! המשטרה, הפרקליטות, כולם, כאילו משחקים במשחק של הארגונים ומבלי בכלל לדעת את חוקי המשחק ועם מחסור חמור בידע. ככה זה מרגיש.

משטרה שלא יכולה להגן על העדים שלה - ביזיון, מערכת משפט ששכחה מזמן את מטרתה האמיתית והיום לא שווה כלום - ביזיון, פרקליטות שלא מצליחה לנהל תיק עם עדי ראייה ולהביא אותו למצב של הרשעה אמיתית - ביזיון.

היחידים שמתנהלים פה כמו שצריך הם העבריינים ועורכי דינם, אז כוסעומו המדינה ותן לדומרני לנהל פה את העניינים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
נמנעתי בכוח מלהתערב בשרשורי ההתלהמות האחרונים שצצו פה, אבל בכל זאת:

אבוי לנו אם נגיע למצב כזה - אז אתם תצעקו "צפון קוריאה זה כאן!".

למיטב הבנתי נמצא DNA של ברבי על כרית האויר של הנהג , משמע הוא זה שנהג ברכב , הוא ברח והסתתר מספר ימים , לעניות דעתי לא צריך עדים כדי להוכיח שברבי הוא הנהג ברכב.

משהו פה לא מסתדר לי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
המצב כרגע הוא שהחוק כובל את ידי המשטרה, ידי הפרקליטות, וידי המדינה

אז זהו, שאם תרד קצת מהטורים שאתה עליהם, תבין שהחוק לא כובל את הידיים של אף אחד - החוק אומר דבר פשוט והגיוני: כדי שמישהו יורשע, הפרקליטות צריכה להוכיח שהוא אשם. במקרה הזה כיון שהעדים פחדו להעיד לפרקליטות לא היה קייס מספיק חזק ביד, ולכן הם התפשרו על משהו שישיג הרשעה בסבירות גבוהה.

הבעיה היא שגם המשטרה מפחדת מהעבריינים היום - ראו את מקרה "השוטרים הנוקמים" מנהריה - שוטרים ומשפחותיהם מאויימים באופן שוטף על ידי ארגוני פשיעה.

ותן לדומרני לנהל פה את העניינים.

זה כנראה לא רחוק ממה שכבר קורה היום במקומות ובתחומים רבים.

פורסם

.

מכיר את הבדיחה על ההבדל בין הרצוי למצוי?

זה שהתביעה הולכת לבקש עונש דו סיפרתי זה עדיין לא נימוק מספק לכך שהמשטרה לא מצליחה לבסס תיק חמור כזה.

חסר מצלמות אבטחה ועוד שלל עדויות "לא אנושיות" שעליהן אפשר לבסס אישום?

מעבר לזה, כמו שכבר ציינו, אוזלת הילד אינה רק על כתב האישום הסופי, אלא על כך שכשצריך יודעים בפרקליטות להפוך נמלות לפילים ולהכניס לכלא ל-3 שנים מישהו שזרק נעל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...