Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

ברשותי פיג׳ו 306 ידנית ,95 1.8 cabriolet ,

קניתי את הרכב עם חיבורי צינורות מים מנותקים לרדיאטור חימום פנימי,

המחלה שיש , בכל 306 !

לקחתי על עצמי פרוייקט של פירוק דשבורד , והחלפת הרדיאטור חימום ..

יש לי ידע במכונאות ובחשמלאות , אך מעולם לא פירקתי דשבורדים..

אם למישהו יש מושג , או שכבר יצא לו לפרק דשבורד כזה , אני צריך לדעת מאיפה אני מתחיל לפרק ,

איזה ברגים ?!

היכן כל בורג ממוקם , איזה דגשים לשים בעת הפירוק ?!

ואם אפשר לצרף לי תמונה, של מיקום מדוייק של הרדיאטור חימום ,איפה הוא נמצא מאחורי הדשבורד..

אלפיי תודות ! :)

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

פורסם

בצעתי את זה ב306 שלי בשנה שעברה. יש מדריכים לא רעים עם תמונות ב GTI6 owners club (תחפש בגוגל, זה נמצא בדביקים בפורום שלהם כמדומני). המדריכים האלה מראים די טוב את ההתחלה אבל הם לא מלאים לגמרי, לכן כשחלק מתנגד לך אני מציע שתבדוק כמה פעמים אם הוא באמת משוחרר אחרת תסיים עם הרבה פלסטיקה שבורה.

כמו כן, אני ממליץ להחליף גם רדיאטור מזגן על הדרך אם אתה כבר מוריד דש. כדאי גם לפתוח את יחידת המפוח ולנקות אותה מג'יפה שהצטברה בפנים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הרצתי חיפושים בכל הרשת !

יש הרבה אבל באנגלית וזה לא ממש עוזר לי ..

אם יש לכם קישורים בעברית תשלחו , זה יעזור לי המוון ! תודה .

אגב יש לי 2 מכוניות כאלו לפירוק , עכשיו סיימתי לעשות קצת סטאג׳ על שנת 98 (פירקתי דשבורד)

זה אותו דבר כמו ב95 ?!

יש לי עוד בעיה עכשיו , אני לא מצליח להוציא את הרדיאטור חימום...

האם צריך לפרק את כל היחידת מיזוג בשביל להוציא אותו?

ואם כן , איך מתבצע הפירוק של היחידה?

בבקשה אני חייב עזרה!!

תודה :|

פורסם

זה אמור להיות דומה עד זהה לדגם של 95.

לגבי זה שהוא לא יוצא - אתה רואה אולי מה מונע ממך לשלוף אותו? אם אני זוכר נכון (ולא מתבלבל עם הרדיאטור מזגן) יש כמה ברגים שתופסים אותו וגם הצינורות שעוברים דרך הקיר אש יושבים די בלחץ.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

זה בסדר הסתדרתי ..

טוב .. אז ככה .. לפרק דשבורד ולהרכיב אותו, זה ממש קלי קלות !

ושאף אחד לא ימכור לכם סיפורים, אני לא יודע מי עשה את זה ומי לא ..

אבל אני כבר הספקתי לפרק 2, כל אחד זה בערך שעתיים עבודה.. פלוס מינוס ..

הבעיה הקשה באמת והכי מעצבנת, זה להוציא את הרדיאטור חימום !!

הרדיאטור חימום נכנס בלחץ עם גומיה , מסביב לקיר אש ולפח ..

בואו נגיד שמרוב שזה קשה להוציא אותו , עדיף לחתוך את הגומי שלו, מסביב עם סכין יפנית , להוציא אותו,

ואז כשמחזירים אותו , לשים מסביב חומר איטום .. ולהעיף את הגומי הסרבן הזה לכל הרוחות !! :x

אינלי מושג למה המוסכים תופרים את כל בעלי ה306 , אבל כנראה שבאמת התעריף הוא 300 לשעה ,

ובוא נגיד שזה בערך יום עבודה ..

אגב אם מישהו צריך עזרה בנושא זה , שישלח לי בהודעה פרטית , ויקבל הסבר מפורט , שלב אחר שלב!

יום טוב :)

אלי.

פורסם

לא צילמת את הפרוייקט?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יש לי תמונות , אבל לא של כל הברגים שפירקתי , אם אתם ממש רוצים יש לי אפשרות לצלם את כל הברגים שדורשים פירוק , זה הסתדר לכם מעולה בראש!

אני יעלה קצת תמונות מהעבודה שעשיתי , כשאגיע לבית .

אגב, אני חושב שהביטוי ״פרוייקט״ קצת מוגזם, זה בכלל לא פרוייקט , (אם יש לכם ידיים וקצת מוח ;))

אגב מחיר הרדיאטור חימום : 250 ש״ח. (כמובן חליפי , אבל חליפי איכותי.)

לא ניסיתי לברר על מקורי , לא חושב גם שכדאי לכם.. :roll:

פורסם

רק תיקון קטן, עדיף לא לחתוך את הגומיה. חבל עליה כי היא נשארת. עדיף אם כבר לחתוך את הקצוות של הצינורות של הרדיאטור חימום מהצד של המנוע ואז הוא ישלף בקלות והגומיה תשאר שלמה.

ד"א, אם אתה מפרק ומרכיב תוך שעתיים והכל חוזר למקום עובד, יפה ולא שבור אז מצאת מקצוע שהוא מכרה זהב!

פורסם

אימצתי את הרעיון של ה״לחתוך את צינורות הרדיאטור הישן ״!!

אבל גם ככה לא לקח לי יותר מכמה דקות להוציא אותו.

הבעיה נוצרת כשאתה בא להכניס את הרדיאטור החדש ... בקטע הזה אתה עלול להיכנס למלחמה של שעות

ללא הצלחה בעליל!

כנראה שאני יהיה עשיר :wink: , תתחילו להביא 306ים עם רדיאטורים גמורים ..8)

אלי .

פורסם

בהחזרה ניתן למרוח את קצוות הצינורות ואת פנים הגומיה בקצת גריז/סבון כלים/שמן ואז הם יכנסו יחסית בקלות.

ועכשיו לך תתעשר :wink:

פורסם

״ deltaHF ״ כלל וכלל לא !

זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר !

לא משנה במה תמרח אותו , הוא פשוט לא יכנס !! ( אולי אחריי יומיים , אני ניסיתי להכניס אותו , משהו כמו

5 שעות ללא הצלחה!! ) :oops:

זה פשוט לא שווה את הזמן , מורחים חומר איטום , אסטטי וחזק , כך שלא תרגיש בהבדל כלשהו.

אני שמתי שם , אולי חצי ליטר שמן , בתוך הגומייה , בחוץ , על הרדיאטור , בכל מקום אפשרי.. ולא הצלחתי.

זה לא העיניין של ה״ לדחוף לחורים וזה יכנס..״ יש לך עוד לכוון בדיוק , כשאין לך בכלל גישה , ו.. ו.. עזוב אין לי כוח להמשיך.:x

פורסם

טוב, ממליץ בכל זאת קודם לנסות את עניין הסיכוך. אצלי זה עבד מעולה.

• תוכן חדש...