Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם תחפש בכוח את השלילי בכל דבר, בטוח תמצא.

לא בכח. זה פשוט קפץ לי לעין :lol:

אני מקווה שאתה יודע אנגלית.

יודע היטב.

כי הנאום הזה תפור עלייך.ממליץ לך לשמוע ולהפנים ולצאת לדרך חדשה בחיים.

חרגתי ממנהגי וראיתי את הסרטון הזה עד הסוף.

גיבוב של קטעים קצרים שנועדו לפרוט על הרגש ולגרום לצופה לעשות משהו, בשילוב עם מוזיקה שגורמת לך גם כן לרצות לעשות משהו. אני לא יודע מה החברה שייצרה את הסרטון הזה מנסה למכור, אבל מדובר על שילוב קיטשי של תורת השיווק והמכירות עם קטעים מסרט מפורסם או שניים. כן, פיתחתי ראייה יותר צינית של העולם בשנים האחרונות, ברגע שלמדתי לראות את השור-שיט מאחורי הקלעים. אפילו כמעט הצלחתי לשכנע נציגת מכירות של זבאלה-פון לרכוש 10 מכשירי מיני בר כשהיא התקשרה אלי בשביל שאהיה קליינט (אני נוהג להשתמש במילה פציינט דווקא כשמדובר על חברות הסלולר) שלהם.

אני יכול להגיד לך שלחשוב מה היה קורה אילו... רק יגרור אותך לדיכאון!

היו לי לא מעט רגעים כאלה בחיים והרבה פעמים בחרתי בדרך הלא נכונה,והצטערתי וכעסתי על עצמי ושרפתי כסף על הטעויות בחיי. אבל לא סתם המציאו את המשל "מה שלא הורג אותך מחשל אותך" היום אני שלם עם כל החלטה שעשיתי בחיי ושמח בחלקי.

יש לי אחד יותר מגניב עבורך- מה שלא הורג אותך, כדאי שיתחיל לרוץ.

כשיש כסף לשפוך על טעויות, ניחא. ככה לומדים. כשאין, טעות אחת יכולה לקבור אותך.

נ.ב ממה שאתה כותב נותר רושם שאתה גם לא מרוצה מחיי הזוגיות שלך ויכול להיות שזה המקור למרמור שלך. אין מה לעשות גבר חייב אישה תומכת ודוחפת,נסה לדבר יתה על זה (אם אני צודק:|) אישה תומכת ואוהבת שתהיה מוכנה ללכת איתך באש ובמים תעניק לך כוח וביטחון גם להפוך עולמות!

חלילה. חס וחלילה. אתה לא יכול להיות יותר רחוק מהאמת.

אלמלא היא, כנראה לא הייתי כאן כדי לבכות, אלא דוחף חרציות מלמטה. היא הכח שבחיים שלי. הדבר האחד שאני יכול לסמוך עליו.

הגיע הזמן לערער אמיתות, הגיע הזמן לפרק לגורמים את כל מה שמוכר וידוע ורגיל ולנסות להבין מה לא מתקתק מספיק טוב, ואיך אפשר לשנות. אחרי שפירקתי לגורמים הגעתי למסקנה שעם מיטב הבנתי ויכולותי לא אוכל לשפר את הקיים. המסקנה הייתה בלתי נמנעת, דרושה פנייה חדה.

הרגע הזה הגיע אצלי, הגלגל שיניים נכנס למקומו, לפני אי-אילו שנים. ההילוך השתלב, השיר של אמינם התחיל להתנגן (8 mile: if you had 1 shot, 1 opportunity), התחלתי להניע דברים כדי להגיע לפנייה המיוחלת. צעיר וטיפש, חסר ניסיון, לא תיארתי לעצמי למה אני נכנס. הייתי בטוח שאני לא אטעה, כי אין לי את האפשרות לטעות- אין מרווח ביטחון. אסור לטעות.

אבל טעיתי. יותר מפעם אחת. בנוגע ליותר מדבר אחד.

סוגר את העסק והופך לשכיר, עוזב את המרכז ועובר לצפון. אין לי מושג איך ומה יהיה בכיוון החדש, אבל אני מניח (ומקווה) שיעברו כמה שנים עד שאיאלץ להחליט שוב, אם בכלל.

ואם שוב אעמוד במצב דומה, אדע שיש לי את הכוח לקחת החלטה ולשנות כיוון. עשיתי את זה פעם, לא החזיק מעמד וחזרתי למוכר. אז לא עברתי תהליך מספיק מקיף לדעתי, וגם לא ידעתי מה שאני יודע היום. ואם לא ילך גם הפעם? לא חושבים על זה. עושים.

ואם אסגור ואהפוך לשכיר- מה אז? למה יש לי לצפות? לקרוע את הנשמה בשביל לא מספיק כסף כדי לגדל משפחה באיזו עבודה מטמטמת כמחסנאי?

לשאלתך הבאה - כן, השתמשתי בויטמין P. הוא פתח את הדלת לחריץ, אבל את הרגל אני הכנסתי פנימה, ואח״כ את שאר הגוף. בכנות - איני מכיר שיטה אחרת. גם כעצמאי הרבה מלקוחותי הגיעו דרך מכרים משותפים או המלצות. נדיר שפניתי ללקוח פוטנציאלי שלא הכרתי, כזה שלא קיבל עלי המלצה קודמת, שזה תבלין P. אין בזה כל רע לדעתי, להיפך. תמצא לך את ה-P שלך.

בצעירותי התגאיתי בעובדה שכל מה שהגעתי אליו היה בכוחות עצמי, ללא ויטמינים ותוספי מזון.

אני עדיין גאה בעובדה הזו, אבל עם גאווה אוכלים רק כריות (:lol: :lol: :lol: ).

קודם כל, כל הכבוד לך שאתה מסוגל לשנות פאזה ככה. זה מצריך אישיות ברורה וחזקה במיוחד. עלה והצלח כבודו!

כמו שניחשתם פה, אכן מדובר על העסק והתעסוקה. המצב שלי מורכב למדיי.

הברירות, הח*א זה לחזור להיות שכיר כמחסנאי כי שם יש לי ניסיון ושם אני יכול למצוא עבודה, בשכר שלא יאפשר לי להתקיים בכבוד (אולי אם אני מעיף את האוטו, אבל גם זה בספק. אה, וזה אחרי שהפסקתי לעשן לי איזה 800 בחודש שווי של סיגריות), והשיל*&ל זה להאמין ש"מה שניתן לקלקל, תאמין שניתן לתקן" ולספוג עוד שנה-שנתיים עד שמשהו אולי או אולי לא ישתנה (יש משהו בקנה לטווח הזה, אבל אני סקפטי).

כל בחירה שאעשה עכשיו, אני לא אוכל להתקיים ממנה בכבוד.

ואגב, גם קודם לא יכלתי. לא עם השכר המצחיק שהייתי מרוויח. מה שכן, הדרישות ירדו :lol:

אני מתחיל להיות מבוגר מדי בשביל לחשוב על לגדל ילד, הגיל נהיה גורם מלחיץ כבר.

וכמובן, איך לא, עכשיו יש גם חובות שצריך לשלם בנוסף על הכל. כך שגם אם אחזור להיות שכיר במשרה מלאה כמחסנאי, מה כבר ישתנה? אותו הח*א בדיוק, עדיין לא יכול להרשות לעצמי כלום.

אין חסכונות. הפנסייה התאיידה. המינוס אסטרונומי.

הלוואי שהייתי יכול להתחיל מאפס, זה היה שיפור לעומת נקודת ההתחלה שאני הולך אליה.

ייעצתי למישהו בשירשור אחר לעשות. לקום, ללכת, לעשות, להסתובב, להשמיע קול, ללכת. רק עשייה מביאה תוצאות.

אני בעצמי נהייתי שאנן, יכלתי לעשות משהו לפני חודשים אבל פחדתי. אז היום ניסיתי להזיז משהו שהיה קרוב לבטוח, מעין "תוסף מזון"- לא בדיוק ויטמין P אבל גם לא בדיוק נייטרלי. המוצא האחרון שלי, הגדרתי את זה במשך זמן רב. לא הלך. חצי משרה, שתאפשר לי להמשיך לנהל את העסק בשעות הצהריים עד הלילה.

אני כבר מחפש עבודה במשרה מלאה מזה חודש. למעט טלפון אחד מחברת כח אדם לא קיבלתי כלום. וזה לא שאני מחפש משהו מי יודע מה מיוחד, קיוויתי שעם הניסיון שיש לי ברכש בארץ ובחו"ל אתקבל לעבודה כקניין.

ניסיון לא שווה כלום בלי תואר, מסתבר.

אם זה יגיע לזה, אלך בין החנויות ואשאל אם צריכים עובדים. בינתיים אני עדיין לא שם, עוד יש תקווה ליפול על משהו מעניין יותר ומשתלם יותר ממחסנאי.

כמה אירוניות יש בחיים האלה.

אז, אני חוזר ושואל: איך מחליטים? איך מגיעים פעם אחת להחלטה נכונה?

פעם אחת, החלטה נכונה אחת, זה כל מה שצריך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שניחשתם פה, אכן מדובר על העסק והתעסוקה.

מותר לדעת מהו העסק?

גם אם לא בשמו, איזה תחום?

מתחדשת*

פורסם

שיא הקריזה, 2 תחומים, ועדיין זה המצב... טיהור מים וזגגות כללית.

פורסם

אני מתחיל להיות מבוגר מדי בשביל לחשוב על לגדל ילד, הגיל נהיה גורם מלחיץ כבר.

וכמובן, איך לא, עכשיו יש גם חובות שצריך לשלם בנוסף על הכל. כך שגם אם אחזור להיות שכיר במשרה מלאה כמחסנאי, מה כבר ישתנה? אותו הח*א בדיוק, עדיין לא יכול להרשות לעצמי כלום.

אין חסכונות. הפנסייה התאיידה. המינוס אסטרונומי.

הלוואי שהייתי יכול להתחיל מאפס, זה היה שיפור לעומת נקודת ההתחלה שאני הולך אליה.

ייעצתי למישהו בשירשור אחר לעשות. לקום, ללכת, לעשות, להסתובב, להשמיע קול, ללכת. רק עשייה מביאה תוצאות.

כמה אירוניות יש בחיים האלה.

אז, אני חוזר ושואל: איך מחליטים? איך מגיעים פעם אחת להחלטה נכונה?

פעם אחת, החלטה נכונה אחת, זה כל מה שצריך.

תשמע, מקודם שאלתי אותך על עמדת רעייתך וקיבלתי ממך תשובה.

עכשיו אני קורא את ההודעה האחרונה שלך ואני לוקח צעד לאחור לעומת מפגן הדעות

והלך הרוח הכללי כאן.

המצב שתארת כאן אמור להדליק נורה אדומה במיוחד לך, הבנתי שאפשרות אחת היא

לחזור להיות מחסנאי מתוסכל אך עם משכורת, לא הבנתי עדיין מה האפשרות השנייה.

Gn'f'R

פורסם

היות והכול מתחיל ונגמר בכסף אתה צריך לקבל החלטות שנוגעות אליו.

א. שב עם עט ונייר ותרשום את כל הפלוסים והמינוסים של כל סוגי העבודות שאתה רוצה / מסוגל לבצע (כולל להשאר עצמאי). לאחר שהכול יהיה רשום יהיה לך קל יותר להחליט.

ב. צמצם הוצאות בצורה דרסטית ותתחיל לרשום כל שקל שנכנס ויוצא כי רק כך ניתן לעשות זאת, המינוס בבנק שובר לך את המצב רוח.

ג. אולי הסעיף הכי חשוב- תאם ציפיות עם האשה. איפה אתם רוצים לראות את עצמכם בעוד 5 שנים ואיך אתם מגיעים לשם.

ד. סבלנות ועוד קצת סבלנות והכי חשוב להסתכל קדימה.

ללא ספק מחכה לך עבודה קשה אבל רק בצורה הזו תוכל להתקדם בחיים.

החברה שאנו חיים בה מעודדת אנשים לקנות פלאפונים ב3,000 ש"ח ושמיכה בורדינון במשכורת של שבוע עבודה. צריך ללמוד לומר לא וצריך להפסיק להכנע ללחץ החברתי, זו הסיבה העיקרית שרוב האנשים נמצאים במינוס.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
ל

אני כבר מחפש עבודה במשרה מלאה מזה חודש. למעט טלפון אחד מחברת כח אדם לא קיבלתי כלום. וזה לא שאני מחפש משהו מי יודע מה מיוחד, קיוויתי שעם הניסיון שיש לי ברכש בארץ ובחו"ל אתקבל לעבודה כקניין.

ניסיון לא שווה כלום בלי תואר, מסתבר.

מצחיק. אני כבר מחפש עבודה מעל חודש (דיי הרבה מעל), תואר יש (הנדסת מכונות, לא משהו ממדעי הדשא) אבל ניסיון אין, ונאדה.

מהבחינה הזאת אנחנו נגטיב, אבל נמצאים באותו מצב. מייאש מאוד, אני יודע. :?

פורסם

קודם כל בהצלחה גם לך יורי, שניכם צפוניים .

ברווז, אני מניח שאתה מכיר את זה:

http://www.haaretz.co.il/misc/1.845983

בנוגע להחלטות, אני מניח שבריא להסתכל קדימה אך אני כמוך בוחן גם החלטות עבר. כאמור מבחינתי בכל החלטה ישנו מימד של אי ודאות. לכן, אם השתדלתי לחפש מידע, להתבסס עליו ולשקול חלופות- קיבלתי את ההחלטה הטובה ביותר. בדיעבד, לא בכל ידוע ומצבים משתנים ויכול להיות שההחלטה הביאה אותי למקום טוב פחות, עדיין מבחינתי[ואם אטני חריג זה לא ממש מזיז לי] החלטה טובה. כדי להקצין אגיד שגם אם עשיתי משהו שהיטיב איתי במבחן התוצאה, יתכן שההחלטה עצמה הייתה גרועה ואיכשהו דברים שחקו לטובתי. בהצלחה אנו לא נוטים להתעכב על טעויות העבר מסיבה ברורה.

מעבר לעניין של חלופות יש זמן להחלטה נועזת וזמן להחלטה שמרנית, שלך הייתה נועזת ולפי המידע המוגבל מאוד שבידי- הייתה נכונה לאור מה שידעת אז.

זה לא אומר שאסור לך לסגת ממנה כעת, תלוי בך.

האויב של ההחלטה הטובה היא ההחלטה העוד יותר טובה, במרדף אחריה אנו שורפים לעתים זמן ומשאבים נוספים או נקלעים לשיתוק של לא להחליט. בזה בין היתר עוסק לינדבלום שהזכרתי קודם.כדי לתפור לא חייבים את המחט הכי חדה המתחבאת בשחת, מספיק מחט סבירה.

מעבר לזה, זה עניין לה"פ. חיות הפורום צריכות לשמור על הנוצות והפרווה בחורף.

פורסם

טוב. הסתדרו לי המחשבות קצת. מדהים מה שמקלחת חמה יכולה לעשות למצב רוח רע.

למעשה, אני צריך חצי משרה לשעות הבוקר... כדי להשאיר פתח לעסק להתאושש.

הייתי במצב רוח רע ומדוכא, ונתתי לו להשתלט עלי. זה קורה לי לפעמים.

זה לא משנה חלק מהעובדות בשטח, אבל עדיין...

אני לא מתייאש ולא מוותר. לא מרים ידיים. לא קל, אבל לא בלתי אפשרי. לא נוח, אבל נוח מת מזמן. זה משהו שהייתי צריך לעשות כבר לפני כמה חודשים ובטיפשותי המתנתי. חשבתי שיש לי משהו בקנה שימתין לי, שוב- טיפשותי שלי. אשמתי שלי.

העסק יכול להמשיך. זה לא קל, יש בעיות שצריך לפתור, אבל זמן מביא איתו גם דברים חדשים, רוחות חדשות. לקוחות חדשים עם הזמנות חדשות, לקוחות ישנים עם הזמנות חדשות. אי הוודאות של להיות עצמאי יכולה לשגע אותי, אני טיפוס של שחור ולבן, אני לא מבדיל בין גווני האפור לרוב.

תשמע, מקודם שאלתי אותך על עמדת רעייתך וקיבלתי ממך תשובה.

עכשיו אני קורא את ההודעה האחרונה שלך ואני לוקח צעד לאחור לעומת מפגן הדעות

והלך הרוח הכללי כאן.

המצב שתארת כאן אמור להדליק נורה אדומה במיוחד לך, הבנתי שאפשרות אחת היא

לחזור להיות מחסנאי מתוסכל אך עם משכורת, לא הבנתי עדיין מה האפשרות השנייה.

האפשרות השנייה היא להמשיך עם העסק, במצב של ללא רווח ואולי אפילו להעמיק קצת את החובות עד לנקודת האל חזור.

אבל יש כמה דברים שלא הכנסתי לחישוב.

היות והכול מתחיל ונגמר בכסף אתה צריך לקבל החלטות שנוגעות אליו.

א. שב עם עט ונייר ותרשום את כל הפלוסים והמינוסים של כל סוגי העבודות שאתה רוצה / מסוגל לבצע (כולל להשאר עצמאי). לאחר שהכול יהיה רשום יהיה לך קל יותר להחליט.

בוצע. מה שאני מסוגל לבצע לא עולה בקנה אחד עם מה שיהיו מוכנים להעסיק אותי בו.

ב. צמצם הוצאות בצורה דרסטית ותתחיל לרשום כל שקל שנכנס ויוצא כי רק כך ניתן לעשות זאת, המינוס בבנק שובר לך את המצב רוח.

וואלה? איזה הוצאות? :lol: שכ"ד וכאלה? :lol:

ג. אולי הסעיף הכי חשוב- תאם ציפיות עם האשה. איפה אתם רוצים לראות את עצמכם בעוד 5 שנים ואיך אתם מגיעים לשם.

אירלנד! :lol: זה בוצע כבר ממזמן.

ד. סבלנות ועוד קצת סבלנות והכי חשוב להסתכל קדימה.

ללא ספק מחכה לך עבודה קשה אבל רק בצורה הזו תוכל להתקדם בחיים.

החברה שאנו חיים בה מעודדת אנשים לקנות פלאפונים ב3,000 ש"ח ושמיכה בורדינון במשכורת של שבוע עבודה. צריך ללמוד לומר לא וצריך להפסיק להכנע ללחץ החברתי, זו הסיבה העיקרית שרוב האנשים נמצאים במינוס.

רוב האנשים לא יודעים איך להתנהל נכון כספית. כשאתה מתחיל ממשכורת של מחסנאי אין לך ברירה אלא ללמוד לנהל כל שקל בתקציב. אני לא מאלו שקופצים על מותגים או קונים טלפון אחת לשנה כשיוצא אחד חדש. אני עדיין עם גלאקסי 1, והסיבה היחידה שלקחתי אותו הייתה כי הייתי צריך סמארטפון כדי שאוכל לבצע פעולות שונות הקשורות לעסק מהדרך.

מצחיק. אני כבר מחפש עבודה מעל חודש (דיי הרבה מעל), תואר יש (הנדסת מכונות, לא משהו ממדעי הדשא) אבל ניסיון אין, ונאדה.

מהבחינה הזאת אנחנו נגטיב, אבל נמצאים באותו מצב. מייאש מאוד, אני יודע. :?

אתה אל תתייאש. כשיש תואר, אתה יכול לחפש גם עבודות שלא קשורות אליו ישירות. לא חסר מקומות שיקחו מישהו עם תואר בלי ניסיון מאשר מישהו ללא תואר אבל עם ניסיון. היגיון מעוות, אני יודע. אבל זה מה יש.

פורסם

ברווז, כתוב פה קצת כישורים, לא רק את כישורי הסכינאות :lol: מי יודע?

חוץ מזה, לא זוכר אם אתה חיפאי או מהקריות.http://www.youtube.com/watch?v=zZPUkxX0UJA

לגמרי במקרה, מצאתי דווקא הביצוע הזה שהוא לא משהו. חיפה לוקחת את אירלנד בכיס הקטן.

פורסם
לא חסר מקומות שיקחו מישהו עם תואר בלי ניסיון מאשר מישהו ללא תואר אבל עם ניסיון. היגיון מעוות, אני יודע. אבל זה מה יש.

אשמח אם תראה לי כאלה. כמובן גם באיזה שכר?

פורסם
ברווז, כתוב פה קצת כישורים, לא רק את כישורי הסכינאות :lol: מי יודע?

חוץ מזה, לא זוכר אם אתה חיפאי או מהקריות.http://www.youtube.com/watch?v=zZPUkxX0UJA

לגמרי במקרה, מצאתי דווקא הביצוע הזה. חיפה לוקחת את אירלנד בכיס הקטן.

חיפאי.

כישורים- מה יש לומר? אני טוב עם הידיים. ראש טכני. חי מעולה עם מחשבים. דובר אנגלית ברמה של שפת אם (כולל אנגלית טכנית). יודע לתכנן ולבנות דברים מאפס, יודע לתקן דברים כולל מוצרים חשמליים, יודע להלחים ולייצר מעגלים פשוטים (ראיתם פעם סיגריה אלקטרונית שבנוייה מנרתיק של משקפיים? :lol: ), ניסיון של למעלה מעשור כמחסנאי, ניסיון של כ-6 שנים כמנהל מחסן, ניסיון של 6 שנים באדמיניסטרצייה. ניסיון של 4 שנים ברכש בארץ ובחו"ל, ניסיון של שנתיים בניהול כללי (הבעיות של העסק הן בגלל שיווק, אך ורק שיווק. בשיווק אני לא יודע מהחיים שלי. אני לא הטיפוס הנכון למכירות) על כל ההיבטים של עסק קטן, כולל אדמיניסטרציה, שירות לקוחות, ניהול מחסן, רכש, איתור ספקים, הוזלת עלויות, מציאת הזדמנויות, חדירה לשוק, יצירת פרסום (כולל כל הצד הקריאטיבי), כתיבה שיווקית (כל המלל באתר שלי נכתב על ידי בלבד), ניתוח של גוגל למציאת אפשרויות לקידום בתוצאות החיפוש, יצירת סרטוני ווידאו- אין לי פחד במה\פחד קהל, בחיי שאני לא יודע מה עוד.

אשמח אם תראה לי כאלה. כמובן גם באיזה שכר?

חפש בכל לוחות הדרושים. אף אחד לא התחיל עם ניסיון באף חברה. כולם קיבלו את הניסיון שלהם מאיפה שהוא.

איזה שכר? לא יודע. לא עניין אותי במיוחד, מאחר ואין לי תואר. כך שלא בדקתי את הסוגייה.

פורסם
חפש בכל לוחות הדרושים. אף אחד לא התחיל עם ניסיון באף חברה. כולם קיבלו את הניסיון שלהם מאיפה שהוא.

איזה שכר? לא יודע. לא עניין אותי במיוחד, מאחר ואין לי תואר. כך שלא בדקתי את הסוגייה.

כבעל תואר אני אומר לך שרוב אם לא כל המקומות שפניתי אליהם או פנו אלי חיפשו\מחפשים עובדים עם נסיון בנוסף לתואר.

• אחראי פורום
פורסם

מכיר ומבין את התחושה שלך, כמה שנים אחורה.

כל החלטה שהיתה לי, הייתי נצמד למוכר לי, לשמרני, מונע מפחד, חוסר ביטחון.

ההחלטה הראשונה שעשיתי הפוך לאינסטינקטים, הפכה לי את החיים ב-180 מעלות. הייתי צריך לבחור מבין שתי אופציות,

ישבתי וייסרתי את עצמי שבועיים בסופם הבהרתי לעצמי שאני לא מוכן להמשיך בבינוניות הזאת כי זאת נקודת מפנה שספק אם תבוא עוד פעם

ואני מתאבד על האופציה ה"מסוכנת יותר" אבל גם בעלת נפח ומשמעות גדולות הרבה יותר מהשניה, הבטוחה והסטנדרטית אך גם אפורה יותר ומכניסה הרבה פחות.

החלטה מקצועית כמובן, אבל השפיעה כמעט על כל אספקט בחיים.

בלי זה הייתי עדיין מדשדש, כלכלית כמובן אך בעיקר מרגיש חרא עם עצמי, עם תחושת פיספוס מהדהדת.

דווקא עכשיו כשאתה עדיין בלי ילדים ובלי משכנתא, זה הזמן עם הכי פחות סיכונים לעשות החלטות גדולות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
שיא הקריזה, 2 תחומים, ועדיין זה המצב... טיהור מים וזגגות כללית.

ברווז ידידי היקר, כפי שכבר אמרתי לך בעבר, מתיווך על מכשיר שתיקח מיבואן מקומי יהיה לך מאוד קשה להתקיים. הכיוון צריך להיות יבוא עצמאי (אפשר להוזיל משמעותית עלויות אם מישהו בדק דגם של יצרן כלשהו תחת שמו של היצרן אז אתה יכול להשתמש בתוצאות הבדיקה שלו ללא עלות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...