Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום במוסך, נאמר לי שצינור אחד שיוצא מהרדיאטור סתום וצריך לפתוח את הסתימה. אמרו לי לקחת בחשבון שזה יכול להביא לפיצוץ הרדיאטור ונזק בשווי 2000 ש"ח. מה השכיחות של הפיצוץ הזה?

(אם עשו לי ניקוי רדיאטור לפני חצי שנה זה משנה משהו?)

פורסם

באף רכב המזגן לא מחמם.

לא נעלים ולא פיצוץ פשוט לא רצו לקחת על עצמם את האחריות במידה והרדיאטור הפנימי תקול.

איזה כייף לי :)

פורסם
ניראה שהיתכוונו לרדיאטור חימום הפנימי. כניראה הוא סתום.

כן, לזה. בדקו 2 צינורות, אחד היה חם ואחד קר.

אם הרדיאטור הפנימי תקול על מה זה משפיע מלבד החימום?

פורסם

בעיקרון זה משפיע רק על החימום למיטב ידעתי.

אם אתה ממש סובל מקור ואתה רוצה חימום כנראה שלא תהיה לך ברירה ולהחליף אותו. העלות נשמעת פחות או יותר הגיונית, למרות ששמעתי על עבודות כאלה בפחות כסף... תתמקח.

החלק עצמו לא מאוד יקר, ואם אתה מתמצא אפשר גם למצוא בזול באי ביי, בדרך כלל זו העבודה שעולה הרבה בהחלפת ברדיאטור הזה.

פורסם

הרדיאטור חימום הפנימי אחראי אך ורק על החימום של תא הנוסעים דרך ה"מזגן".

ייתכן שהוא באמת סתום, הדרך הקלה לפתוח אותו היא לנתק את שני הצינורות,

ולהכניס לחץ מים דרך אחד הצינורות לראות אם יוצא מהצד השני.

אם זה לא יעזור, עדיף פשוט להחליף את הרדיאטור.

פורסם
כן, לזה. בדקו 2 צינורות, אחד היה חם ואחד קר.

אם הרדיאטור הפנימי תקול על מה זה משפיע מלבד החימום?

משפיע נטו על החימום בתא הנוסעים. נסה לשחרר את הסתימה בלחץ מיים כמו שהציעו לך בתיקווה שזה יעזור.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מרק 10 ,

בלי קשר לעניין , יש רכבים שאתה יכול לבחור או חימום מהמזגן או חימום מהמנוע ( תלוי אם אתה מפעיל את המזגן על חימום )

מדובר ברכבים אמריקאים בד"כ .

לי לדוגמא היה deawoo racer . זה אומנם רכב קוריאני , אבל זה בעצם GM ...( על ההגה היה כתוב pontiac (זה היה יד 1 )

יותר מכך ... היה לו מצב לתקופות מעבר של קירור למעלה ( הפשרת חלון ( השוואת טמפרטורות בחוץ ובפנים ) ) וחימום לרגליים

באותו הזמן .

• תוכן חדש...