Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, בשיטוטי באינטרנט נתקלתי בסרטון נחמד מאוד על השמפו לריפודים של AUTO-GLYM ה- INTERIOR SHAMPOO.

התחלתי לחפש את המוצר באיביי ולא הייתי שבע רצון מהתוצאות ואז לפתע נתקלתי במספר מוצרי AUTO-GLYM שנמכרים תחת המותג הגדול "יעקובי" בסניפי אייס והום סנטר ברחבי הארץ.

http://www.jacobi.co.il/car/cleaning.aspx

מגוון קטן אבל די נחמד שיכול לספק מענה לשוטף-משקיען הממוצע בבית, יש גם ווקס שלהם ואיזה פוליש, הכל של המותג האיכותי AUTO-GLYM.

חשבתי לשתף אתכם על מנת שעוד אנשים שרוכשים AUTO-GLYM מחו"ל יוכלו לקנות בחנויות ממש מתחת לאף שלהם.

אני חייב לציין שאף פעם לא נתקלתי במוצרים האלה באייס, מישהו ראה את זה? מישהו קנה ויכול לתת מחירים בערך?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן יעקובי היו מיבאים מגוון של מוצרי אוטוגלים, הייתי קופץ אחת לכמה זמן ליעקובי סנטר בפ"ת ורוכש משם.

היה להם אחלה שירות ומחירים זולים לחלוטין, אפילו מבצעים של 1+1 מידי פעם.

אבל היבוא הופסק לפני שנתיים בערך, לצערנו.

עדיין יש לי srp עם מדבקה שרשום עליה בעברית "סופר ווקס". :lol:

"יאללה בירי".

פורסם

יפה שכתוב באתר אבל,במרכז שלהם בפ"ת לא ידעו מה זה אוטוגלים..

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

כשאגיע הביתה אני אצור איתם קשר במייל, מסקרן אותי הנושא הזה... אגב יש עוד 2 אתרים ישראלים שמוכרים מוצרי אוטוגלים עם הלוגו של יעקובי.

פורסם

יכול להיות ששאריות , אבל כמו שכתבו בחנות של יעקובי יש , או היה , מגוון מוצרים קטן .

במשך שנים רכשתי את ה-SRP ("סופר ווקס" בעברית) שנחשב מאוד פופולארי בעולם .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

לפני חודש בערך שלחתי מייל לשירות לצקוחות של יעקובי וזו התשובה שקיבלתי:

הגיע משלוח חדש אבל עדיין נמצא רק בחנות יעקבי בת"א טלפון 03-5606565 עד שעה 16:00

או בחנות "יעקבי סנטר " בפתח-תקווה טלפון 03-9191644 עד שעה 17:00

המוצרים שהגיעו הם ווקס וויניל לחלקי גומי ולדשבורד.

שתי החנויות הנ"ל פתוחות גם ביום שישי עד שעה 13:00

בברכת יום נעים,

חב' יעקבי- שרות לקוחות

פורסם

חבל מאוד שאין בהום סנטר, הייתי רואה במוצרים האלו כתחליף ראוי ביותר למוצרי מגווירס למיניהם, הם באותה הרמה.

פורסם

שבוע טוב....

כמו שכתבתי כבר, ראיתי עוד אתר שמוכרים בו מוצרי אוטוגלים עם לוגו של יעקובי, האתר נקרא " צבע טרי בע"מ ".

שאלתי אותם במייל על המוצרים, ואני מביא את השאלה ואת התגובה של נציג האתר כפי שנשלחה לי לפני רבע שעה:

שאלה:

שלום רב, אני חובבן בטיפוח רכב וחבר בפורום רכבים 'קארספורום' שיש בו תת קטגוריה לאסתטיקה וטיפוח של הרכב.

אני בטוח שאני מייצג עוד כמה לקוחות פוטנציאליים למוצרים של אוטו-גלים, האם הם קיימים אצליכם במלאי? האם יש חנויות שלכם בארץ שאפשר לגשת לשם ולרכוש עצמאית מוצרים של אוטו-גלים?

תגובת דודו מצבע טרי:

יש לנו חנות בחיפה

יעקובי הוא יבואן אוטוגלים .דומני שהיבוא למוצרים אלא פסק

יש לנו במלאי מס מוצרים של אוטוגלים

נשמח להענות להזמנתך

דודו צבע טרי

אז אכן הייבוא של מוצרי אוטוגלים על ידי "יעקובי" פסק.

חבל....

פורסם

חיפה אתה אומר ...

מה יש שווה של אוטגלים ? (את החברה אני מכיר אבל את המוצרים שלה פחות).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
חיפה אתה אומר ...

מה יש שווה של אוטגלים ? (את החברה אני מכיר אבל את המוצרים שלה פחות).

מה שממש מחרפן אותי זה השמפו לריפודים INTERIOR SHAMPOO...פשוט מת להשתמש בו, משהו בסרטון הזה פשוט עושה לי את זה.

כמו כן קראתי כמה המלצות מאוד חיוביות על השמפו לרכב שלהם BODYWORK SHAMPOO.

SRP כמובן, super resin polish שזה מוצר AIO מאוד מומלץ שלהם....קלינר, פוליש עדין ואוטם צבע במוצר אחד.

יש להם עוד הרבה מוצרים אבל אלה משכו את עיני הכי הרבה.

• תוכן חדש...