Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש דיי הרבה אתרים ששולחים לארץ מוצרים של אוטוגלים.

אני מתכנן להזמין srp new formula , יוצא באיזור ה-75 ש"ח כולל משלוח.

זה לא בעיה בכלל, סתם היה יותר נחמד ונוח לקנות מהארץ.

"יאללה בירי".

פורסם

כמה מוצרים של אוטוגלים שאני מאוד ממליץ.

Autoglym Metal Polish

Autoglym Bumper & Trim Gel

Autoglym Vinyl & Rubber Care.

בנוסף יש להם את ה Autoglym Custom Wheel Cleaner Kit שהייתי רוצה לנסות. מדובר בחומר לג'אנטים ליטר אחד,מגיע עם שתי מברשות. החומר לא מכיל חומצה וגם לא תוקף את הגומי של הצמיג או את המכסה פלסטיק שיש על הג'אנט. עולה 85 ש"ח.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
יש דיי הרבה אתרים ששולחים לארץ מוצרים של אוטוגלים.

אני מתכנן להזמין srp new formula , יוצא באיזור ה-75 ש"ח כולל משלוח.

זה לא בעיה בכלל, סתם היה יותר נחמד ונוח לקנות מהארץ.

אתה מזמין מאיזה אתר מיוחד או האתרים הרגילים? CYC או I4D?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
באיביי, תריץ חיפוש ותראה כמה שולחים לארץ.

יש מבחר גדול של מוצרים במחירים סבבה לחלוטין.

עדיף לחפש באיביי בריטניה (ebay.co.uk)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לכל הדרומיים שבינינו ולכל החברים פה שיש להם גישה לבאר שבע, שימו לב לתגובת "יעקובי":

תוכן הפניה: שלום רב, יש התעניינות לא מועטה במוצרי אוטוגלים בזמן האחרון. האם עוד אפשר למצוא מוצרים אלה בחנויות הום סנטר או אייס? אני אישית מאיזור באר שבע ואשמח אם יהיה אפשר להזמין איכשהו את המוצרים דרככם. אני חבר בפורום רכבים "קארספורום" שיש בו תת קטגוריה של טיפוח ואסתטיקה לרכב. אני בטוח שאני מיצג עוד כמה לקוחות פוטנציאליים שמעוניינים במוצרים האלה.

תגובה:

לאחרונה הבאנו רק את הווקס והויניל לדשבורד.

אפשר לבקש להזמין במיוחד אצל בשירי, שלושת בני עין חרוד .

בברכה,

חבה' יעקבי- שרות לקוחות.

אז לסיכומו של דבר, מסתבר שחברת יעקובי לא הפסיקו לגמרי את ייבוא המוצרים של אוטוגלים, הם מביאים מוצרים ספציפיים שקונים לרוב, ווקס וחומר הגנה לוויניל.

בקרוב אני מתכנן לבקר אצל בשירי בעיר העתיקה בבאר שבע, אברר איתו פרטים להזמנה של מוצרי אוטוגלים נוספים לחנות שלו ומהן העלויות ואז אפרסם פה עדכון.

פורסם

בקיצור הייתי היום אצל בשירי(חנות מוצרי ניקוי/כלי עבודה וכדומה), איך שנכנסתי שאלתי את העובד שם אם יש להם ווקסים לרכב או חומרים לרכב של אוטוגלים...הוא אפילו לא ידע על מה אני מדבר.

אמרתי לו שאני חבר בקארספורום ושלחו אותי אליו נציגים מיעקובי בקשר לאופציה להזמין מוצרי אוטוגלים שלא "בתפריט"...שוב לא היה לו מושג מה זה אוטוגלים ועל מה מדובר.

אני לא מאשים אותו, הם פשוט לא מתעסקים בזה ביום יום ובשבילם זה כמו סינית.

הבחור הראה לי כמה ג'ילדות הכי פשוטות ואיזה חומר לריפודים של CARBONA , מבחינתי חברה עלומת שם וראיתי מבין המוצרים של HEPI איזה SON OF A GUN של STP והבנתי שהם רחוקים מזה כרחוק שמיים מארץ.

הבחור שקיבל אותי, שאגב היה אדיב מאוד, התקשר בעצמו ל"דני" מחברת יעקובי והעביר לי אותו כדי שאסביר לו מה אני רוצה...אחרי שאמרתי לו שאני מעוניין שיעקובי תביא ארצה כמה מוצרים שונים של אוטוגלים כי יש כמה חברי פורום שמעוניינים לרכוש את המוצרים אז "דני" אמר שהמוצרים שהם מביאים הם המוצרים היחידים שהם מביאים ובלתי אפשרי להביא משהו אחר.

הבחור לא הבין מי דיבר איתי משירות הלקוחות של יעקובי ולמה הפנו אותי לבשירי בכלל.

לסיכום הוא אמר שאם אני רוצה להביא מוצר אחר של אוטוגלים, אני חייב ליצור קשר שוב עם אותו בחור שענה לי בשירות הלקוחות ולהסביר לו למה כדאי לו להביא את המוצר הזה, כי יש ביקוש וכו'.....ולקוות שאולי הוא יעביר את זה הלאה ואז יביאו את המוצר באופן סיטונאי ולא ככה ליחידים.

בקיצור, יצאתי משם מאוכזב....אני באמת לא מבין מה הבעיה לבקש מאוטוגלים בהזמנה הבאה לזרוק כמה שמפואים לריפודים וכמה SRP'ים אבל כנראה שאנשים רגילים לסדר יום שלהם ועל מנת להוציא אותם מהסדר יום שלהם צריך לנער אותם היטב.

• תוכן חדש...