Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הונדה גאז נרכשה לפני כשנתיים וחצי עם צמיגים משומשים שני סטים שונים שאת שמם אינני זוכר לא מותגים איכותיים אבל היו במצב דיי טוב ברכישה,

מאז כאמור שנתיים וחצי ו40k קמ, נבדקו ע"י צמיגאי של אוטודיפו לפני כחצי שנה שלהפתעתי אמר שאין צורך להחליף,

1.האם מומלץ להחליף בכל מקרה?

2. משהו יודע מידה להונדה גאז 2007?

3.ראיתי מבצע באוטו דיפו על צמיגי קומהו, סבירסקי?

4.בדקתי בטיירס פור יו קונטיננטל רבעיית אקו 3 בערך ב1200אבל לא ניתן להבין איפה בדיוק ללא תהליך הזמנה, איך אני יודע זמינות וטריות הצמיגים ללא פרטי הצמיגייה?

5.שאלה נוספת אולי קטנונית משהו, איך אני יודע שבעל הצמיגייה לא מוכר את המשומשים הדיי תקינים שלי ללקוחות הבאים?

תודה

פורסם

שלום,

אם אני לא טועה מידת הצמיגים שלך היא: 175/65R14 תבדוק זה כתוב על הצמיג.

אם צריך להחליף זה תלוי, מה תאריך הייצור של הצמיגים מה מצבם הפיזי האם יבשים או סדוקים.

במידה זו יש לך מבחר די גדול ולא יקר של צמיגים כגון: Continental, Pirelli, Good Year וכד',

וגם בסביבות המחיר של 300 ש"ח לצמיג ואפילו אפשר למצוא בפחות מזה.

על כל צמיג ישנו תאריך ייצור ומופיע ב- 4 ספרות: שתי ספרות הראשונות מסמנות את מספר השבוע

ושתי הספרות האחרונות מסמנות את שנת הייצור, לדוגמא:

IMAG0103.jpg

במקרה זה הוא שבוע 9(פברואר) של שנת 2007, לגבי מצב הצמיגים את זה צריך לראות במקום, נראה לי שצמיגים שהשתמשו בהם

אפילו קצת ניתן יהיה לראות שהם כבר לא כל כך חדשים ותמיד אפשר להשוות מול כל צמיג אחר בפנצ'ריה.

לפני שמחליפים צמיגים תמיד כדאי לבדוק רגע לפני שמרכיבים אותם מה תאריך הייצור שלהם, צמיגים שהם

עד כחצי שנה מתאריך הייצור נחשבים לטריים יחסית,

מקווה שעזרתי.

פורסם

תודה רבה לתשובה המפורטת,

תוכל לנסות ולענות על השאלות שרשמתי ובנוסף להמליץ על צמיג ירוק במחיר הגיוני?

ראיתי גם dunlop ec201 וגם גודייר duragrip או efficient grip

כל המלצה וכיוון לשאלות למעלה יתקבלו בברכה.

שבת שלום

פורסם

אז ככה, במידה וצדקתי לגבי מידת הצמיגים שלך והשאלות שלך בפתיחת השרשור:

1. אני אישית הייתי מחליף את כל ארבעת הצמיגים(אך זו הדעה שלי).

2. אם אינני טועה אז היא 175/65R14, אך תבדוק ברשיון הרכב ועל הצמיג עצמו.

3. קומהו הוא צמיג בינוני ומכיוון שעלות הצמיגים במידה זו היא די נמוכה(יחסית) אז הייתי הולך על חברה מוכרת,

לגבי החברה השניה "סבירסקי" לא הייתי מתקרב(פעם ראשונה שאני שומע את השם הזה).

4. לא תוכל לדעת, הדרך היחידה היא לעבור בפנצ'ריות ופשוט לשאול.

אם תרשום מאיפה אתה אז חברי הפורום פה יוכלו לייעץ על פנצ'ריות כל אחד באזור שלו.

5. אני חושב שאת זה צריך לראות בעיניים שלך, אבל יש אנשים שקונים צמיגים ואפילו לא מסתכלים מה הרכיבו להם.

עכשיו לגבי הצמיגים הירוקים:

יש לך את הצמיג של חברת GOODYEAR דגם EfficientGrip Compact שהוא נחשב לצמיג שחוסך

בדלק אחיזה טובה ושחיקה איטית, לאותה חברה יש גם דגם DuraGrip שהוא צמיג שנועד לעבור

הרבה קילומטרים, אני מניח שזה בא על חשבון האחיזה.

לחברת Continental יש דגם ContiEcoContact 3 שהוא צמיג ירוק שחוסך בדלק, אחיזה טובה ומחזיק

מעמד הרבה זמן, את ה-Dunlop אני פחות מכיר בדגמים החסכוניים אז לא יוכל לעזור לך פה, מצטער.

אם אני הייתי במקומך, הייתי הולך או על הדגם ContiEcoContact 3 שהיה לי אישית נסיון טוב איתם בעבר

והייתי מאוד מרוצה, או על הדגם EfficientGrip Compact של חברת GOODYEAR.

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...