Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ככה לא עושים משא ומתן. אתה נשמע להוט מדי .כמו שהציעו לך תמתין עוד שבוע למכירת סוף דצמבר.

פשוט אני משתגע בלי רכב....אתה צודק אני ימתין ויעדכן..

תודה לכולם..

פורסם

האמת גם אני הייתי מגיב לך כך.

צריך לא להיות מנייאק ולנסות להשפיל .לא תקנה אתה יהייה מישהו אחר שיקנה. סמוך עליהם שהם ממש לא לחוצים. ומרים שמשות לא קונה אותי.מה הבעיה לסגור חלונות לפני שיוצאים מהרכב?

פוזה????

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

פורסם

הי

אני חושב לקנות רכב דומה. האם תוכל לעדכן האם סגרת איתם על 71,000 ואילו תוספות קיבלת.

בנוסף רציתי לשאול את חברי הפורום - האם עם רכב כזה סביר לעלות 5 ימים בשבוע לירושלים או שהוא חלש מדי (מנוע 1250). כמו כן האם אפשר יהיה להכניס מאחור 3 התקני בטיחות לילדים (מגבהה, בוסטר וכסא בטיחות). מדובר רק על נסיעות קצרות של הוצאת הילדים מהגנים כי יש לנו רכב משפחתי לנסיעות ארוכות.

תודה

פורסם
הי

אני חושב לקנות רכב דומה. האם תוכל לעדכן האם סגרת איתם על 71,000 ואילו תוספות קיבלת.

בנוסף רציתי לשאול את חברי הפורום - האם עם רכב כזה סביר לעלות 5 ימים בשבוע לירושלים או שהוא חלש מדי (מנוע 1250). כמו כן האם אפשר יהיה להכניס מאחור 3 התקני בטיחות לילדים (מגבהה, בוסטר וכסא בטיחות). מדובר רק על נסיעות קצרות של הוצאת הילדים מהגנים כי יש לנו רכב משפחתי לנסיעות ארוכות.

תודה

5 פעמים בשבוע לירושלים הוא קצת יהיה חלש אבל הוא יעבור את זה יפה..רק אל תשכח יהיה לו בלאי גבוה

פורסם
האמת גם אני הייתי מגיב לך כך.

צריך לא להיות מנייאק ולנסות להשפיל .לא תקנה אתה יהייה מישהו אחר שיקנה. סמוך עליהם שהם ממש לא לחוצים. ומרים שמשות לא קונה אותי.מה הבעיה לסגור חלונות לפני שיוצאים מהרכב?

פוזה????

אז ככה תבין שאני ממש לא מנייאק ואם קיבלתי הצעה מהיבואן במחיר איקס יד 0 והליסינג מציע לי פחות 2000 ש"ח יד 2 אז מי המנייאק בדיוק?? ומרימי שמשות זה פשוט עניין של הרגל היה לי רכב + מרימי שמשות

פורסם

אם קבלת הצעה ב-71 יד 0 קח אותה בשתי ידיים ותפסיק לבלבל את המוח :) גם אם תמכור את הרכב עוד חמש שנים עדיין תהיה מורווח.

ולא, במקרה של רכבים ליסינג 0 מהיבואן הספיציפי אין כמעט מרווח ולכן זה לא באזאר טורקי - אז אל תחכה שליבואן יגמר המלאי...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם קבלת הצעה ב-71 יד 0 קח אותה בשתי ידיים ותפסיק לבלבל את המוח :) גם אם תמכור את הרכב עוד חמש שנים עדיין תהיה מרווח.

ולא, במקרה של רכבים ליסינג 0 מהיבואן הספיציפי אין כמעט מרווח - אז אל תחכה שליבואן יגמר המלאי...

חחח מה אתה עובד שם??

אז אל תחכה שליבואן יגמר המלאי...אותו משפט של נציג היבואן

אני באמת כנראה התקדם על זה ויעדכן בעז"ה

• תוכן חדש...