Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שימושי שיהיה, זה גם לא מוצר שמתקלקל.

בזמנו אבא שלי קנה גלגל של 100 מ' בשביל לבנות רשת בבית (אז WiFi עוד היה בחיתוליו), השתמשנו בערך ב-20 מטר כולל רזרבות.

אח"כ מצאנו הרבה שימושים לכבל שנשאר, לחיבור מחשבים נוספים וכו', למעשה בבית הזה מכיוון שהייתה גישה כל כך נוחה לרשת חוטית - עד לפני בערך שנה לא היה ראוטר WiFi.

אפילו השתמשנו באיזה 30 מ' להעביר שני קווי טלפון מהארון של בזק לבית בצורה זמנית בזמן שיפוצים כשהקבלן קרע לנו את הכבלים הישנים. יש לך בפנים 4 Twisted Pairs, תמיד תמצא לזה שימוש כזה או אחר.

ד"א הכבל הזה דווקא היה יותר טוב מאשר שני הכבלים הנפרדים שבזק פרסו לנו אח"כ, האינטרנט היה מהיר יותר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אכן.

100 מטר, בא בשרינק, בלי תוף.

עם טלדור לא יהיו לי לעולם עסקים, לאור הנסיון הכואב שלי איתם כנותני שירות ל ACER במסגרת האחריות.

הבית שלי כבר מרושת (את הגליל הקודם של 100 מטר גמרתי לבד...) ואני צריך כרגע בסה"כ 12 מטר, אבל מעדיף לקנות 50 "שיהיה", ואם לא אמצא שותף, אקנה 100 לבד.

:turn-l:
פורסם

הזדמנות אחרונה להצטרף. קניתי גליל 100 מטר FTP ואני עומד לפתוח אותו. רק 45 ש"ח ל-50 מטר. המכרז נסגר בעוד 6 שעות.:wink:

בונוס: הקונה מקבל את החצי המסודר שנשאר בתוך הגליל.

2013-12-10 11.36.55.jpg

פורסם

אני אסתכן בלהשמע כמו ילד מפגר, זה הכבל שאיתו אפשר לחבר בין המודם הראשי לראוטר נוסף?

במידה וכן, קניתי!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כן זה הכבל,

אבל שים לב שלא רצוי ללחוץ ראשי כבל ישירות על הכבל הזה אלא לחבר אותו לשקעים ולהשתמש בשני כבלים קצרים בשני הצדדים בין השקע לציוד התקשורת.

הסיבה היא שהכבל הזה הוא עם גידים קשיחים (solid) ולא שזורים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זה הכבל - שים לב - מיועד להשחלה בקירות, 50 מטר אורך, ועל החיבורים (קופסאות) בקצה אתה אחראי.

בקצוות אתה שם משהו כמו:

%5Cpic_1108_0001.JPG

rj45%20on%20wall1.jpg

פורסם

90 שקל אצל בלצר בהר-ציון?

וואלה מצויין.

אגב, אם כבר מדברים על כבלים,

איפה משיגים גלגל לכבל מאריך?

יש לי כבל חשמל מאריך של 40 מטר ויהיה נחמד לשדך אותו לגלגל.

איפה משיגים?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...