Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בגיר A4L

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא יותר ויותר על גיר בעייתי מהדגם הזה ואני די חושש כשזה יגיע אלי.

ברשותי c4 שנת 2008 חצי שנה, קניתי אותו עם 128000 והיום הוא עם 147

האם אתם ממליצים להקדים תרופה למכה ולהחליף את השסתומים של הגיר?

או לחכות לצרה שתבוא

פורסם

אם זה עובד , אז למה לתקן ??

אצלנו ב 307 עם אותו גיר , הבעיה התחילה לאחר יותר מ 190K ק''מ אז לדעתי אין לך מה למהר ....

פורסם

אם זה עובד אל תיגע, הרי עלות התיקון תהיה זהה אז מה זה משנה.

כמוכן במרבית המקרים זה לא בא משום מקום ויש סימנים מקדימים, דפיקות בשילוב הילוכים וכד'.

פורסם

אין טיפול מקדים יעיל וחבל על הכסף.

תשקיע בלימוד עצמי כאן בפורום לשעת צורך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

טיפול מקדים = החלפת שמן כל 25-30 אלף ק"מ. הגיר כבר עשה ע 150K ק"מ ללא טיפול מקדים, כך שלהתחיל עכשיו לא יהיה אפקטיבי במיוחד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
טיפול מקדים = החלפת שמן כל 25-30 אלף ק"מ. הגיר כבר עשה ע 150K ק"מ ללא טיפול מקדים, כך שלהתחיל עכשיו לא יהיה אפקטיבי במיוחד.

איציק

יכול להיות שכן הוחלף שמן לפני שהאוטו הגיע אלי אני יכול להחליף השאלה אם שווה לי כרגע לעשות את זה?

והשאלה אם יש אילו סימנים מקדימים בטווח של חודש ויותר, או כשזה מגיע זה פשוט מגיע

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט מומלץ להחליף שמן.

בכלל הגירים האלו משנת 2008 מראים אמינות גבוהה יותר מהקודמים.

אורן

• תוכן חדש...