Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כ50$ אמריקאי בחשבון ה PAYPAL שלי. לפני כמה ימים הזמנתי פיצה מדומינוס והחלטתי לשלם בפייפאל מתוך מחשבה שעדיף להשתמש בכסף הקיים שם מאשר לשלם באשראי.

כשהתחברתי לפייפאל היה כתוב שרק אם הכסף הקיים בחשבון לא יספיק לכיסוי ההוצאה, ייעשה שימוש בכרטיס אשראי עבור היתרה (הוא היה אמור להספיק לכיסוי ההוצאה ועוד להשאיר עודף). אישרתי את התשלום, אבל היום כשבדקתי את החשבון אני רואה שיתרת הכסף בפייפאל נשארה אותו הדבר, והחיוב נעשה כולו על כרטיס האשראי.

השאלה היא למה זה קרה?

האם זה בגלל שהיתרה היא בדולרים והעסקה היא בשקלים? לתומי הנחתי שהוא יעשה לבד את ההמרה...

איך אני משנה את זה להבא, אם ארצה להשתמש בכסף לעסקה בשקלים? והאם בכלל אפשר?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

בד"כ לפני שאת מאשרת תשלום יש PAYMENT METHODS שם אפשר לשחק עם האופציות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האם זה בגלל שהיתרה היא בדולרים והעסקה היא בשקלים?

כן. (5 תווים)

פורסם

ויש דרך להמיר את היתרה לשקלים?

אם אני הופכת את המטבע העיקרי שלי לשקלים, זה יתפוס? (עשיתי את זה, והיתרה עדיין מופיעה בדולרים, רק שהפעם בשורה התחתונה משערכים לי אותה לשקלים חדשים).

פורסם
בד"כ לפני שאת מאשרת תשלום יש PAYMENT METHODS שם אפשר לשחק עם האופציות.

לא ראיתי משהו כזה בזמן התשלום, ודוקא חיפשתי. לפי מה שהם כתבו באותו מסך הבנתי שהתשלום ייעשה מהיתרה, ולא היתה שם שום התייחסות למטבע שבו היתרה נמצאת.

מבחינתי זו תקלה רצינית מבחינת חוויית משתמש.

פורסם

את אמורה לראות את האופציה הזו במסך שאחרי שאת עושה את ה LOGIN לאתר בעת ביצוע העסקה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לפי מה שאני זוכרת מהמסך שלאחר ההתחברות לפייפאל לצורך ביצוע התשלום, הופיעו שם פרטי כרטיס האשראי (בדרופ-דאון, כי יש לי שם 2 כרטיסים), וכיתוב שאומר משהו כמו "ייעשה שימוש בכרטיס האשראי הנבחר רק במידה והיתרה בחשבון לא מספיקה לתשלום הנדרש".

התשלום היה 70 ומשהו שקל, היתרה שקולה לכ- 188 ש"ח.

לא ראיתי שום מקום שמבקש ממני לציין במפורש שאני רוצה לשלם באמצעות היתרה הקיימת, או שאני צריכה להמיר אותה לשקלים.

זו הפעם הראשונה שיש לי יתרה כלשהי זמינה בפייפאל כשאני מבצעת באמצעותו עסקה, וזה בבירור היה מסך שנראה אחרת מאשר כשאני משלמת רק באמצעות כרטיס אשראי, מה שאומר שפייפאל ידע לבד שיש לי יתרה קיימת בחשבון ונראה כאילו שהוא מתכוון להשתמש בה.

אם ייצא לי לעשות זאת שוב, אבדוק שוב את המסך הזה, אם יש איזו אפשרות נסתרת שפספסתי.

עדיין- לא להיט מבחינת ממשק משתמש, ואני עוד תופסת מעצמי אדם טכנולוגי...

פורסם

אנו שולחים מדי פעם לארה"ב כסף כמתנה לחגים וימי הולדת, ככל שאני יודע, בני המשפחה שם מוציאים את הכסף לחשבונם כלומר ניתן להעביר את היתרה לחשבון הבנק אליו שייך כרטיס האשראי.

האם אני טועה?

אם אינני טועה ואם ממילא בתשלום לדומינוס מתבצעת המרה לשקלים אז למה לא להעביר את היתרה לחשבון הבנק ואז לשלם איתה איך ומתי שרוצים?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מכיוון שמדובר ביתרה של פחות מ1000 ש"ח, העברה לחשבון הבנק עולה 8 ש"ח, ולכרטיס האשראי- 22 ש"ח.

לא עמלה איומה, לפחות לא כשזה לחשבון הבנק, אבל בשביל סכום כזה העדפתי להשאיר את היתרה לרכישות הבאות באיביי (ואז לחסוך את הפסדי ההמרה לשקלים ומשקלים). ההזמנה מדומינוס סתם נקרתה בדרכי :)

• תוכן חדש...