Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון ביניים,

1. אכן, הוצע לי רכב חליפי.

2. הוצע פיצוי בדרך של התקנת חישני רוורס.

3. הובטח כי הרכב ימסר למוסך אחר ויתוקן במהרה.

4. מהתגובות לעיל אני לומד, כי לדעתכם הרכב במצב נוראי ולכן מוטב היה להתרחק ממנו. אני רואה את הדברים אחרת:

• אמנם, סוכם כי יוחלף המושב האחורי ואולם, הדבר נעשה מאחר והיה בו חור - כנראה מאפר של סיגרייה. לא דבר דרמטי המעיד כי הרכב עבר התעללות.

• אמנם, הרכב נצבע מחדש למעט הגג ומכסה המנוע ואולם, הדבר נעשה כנראה בשל שריטות או פגיעות עם משמעות נמוכה. בדיקה במכון שאני בחרתי העלתה כי לא הוחלף אף חלק.

• אמנם, יש להחליף זכוכית ואולם, הדבר נעשה עקב סדק קטן, אשר גם כן לא מעיד על הזנחה.

• בגג הרכב יש חורים, מאחר והיה מותקן וילון. שוב, לדעתי, לא דבר דרמטי היכול להעיד כי הרכב במצב גרוע.

• כיוון פרונט נדרש, הואיל והוחלפו צמיגים.

5. הרכב עבר 78,000 ק"מ וע"פ טופס הבדיקה, אין לו כל בעייה (למעט פגמים בצבע וסדק בשמשה קדמית). אפילו הכסת"ח

הרגיל, לא נכתב.

6. אעדכן בהמשך.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מסרב להכיר במציאות, במיוחד כשבחוץ יש עוד מספיק רכבים שמורים, שלא צבעו אותם ולא עישנו בהם ולא החליפו להם זכוכית.

קנו אותך בחיישני רוורס של 100 שקל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בהצלחה עם הרכב, אני מקווה שהכל יסגר לשביעות רצונך.

לגיל מאוויס - כל הכבוד שלא נכנסת לפינה המתגוננת כמו שהרבה נציגים עושים, בתכלס הוצאת את אוויס מחוזקים מהסיפור. רבות החברות שמעדיפות להתגונן ולנסות לערבב אנשים מאשר פשוט להודות בטעות ולסגור דברים יפה, שמח לראות שיש עוד כאלו שמבינים ששירות טוב עולה כסף בטווח הקצר - ומכניס כסף בטווח הארוך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מסכים לחלוטין. בסה"כ תקלות כאלו אינן רצויות אבל יכולות לקרות גם אויס עובדים עם קבלני משנה. התגובה שלהם ושל גיל מרשימה בעיני בתור אדם שלא שקל לקנות רכב מחברת השכרה בגלל בעיות כאלו

פורסם

חחחחח. חברות אחרות היו מאיימות עליך בתביעה אם היית רושם עליהן דבר כזה, ואני יכול להעיד ממקור ראשון לצערי. בשורה התחתונה יפה שהגיבו לך ועל פניו הכל טוב ויפה, אבל מה שמשנה זה מה שקורה בשטח ואת זה תהיו בטוחים שאי אפשר לדעת מכמה פוסטים שעולים מדי פעם לפורומים - חברות הליסינג חייבות להפסיק להתייחס ככה ללקוחות פרטיים שבאים לקנות רכב מסכן ולהתפרנס כמו בני אדם. פשוט גועל. זה לא אלביט שקונים 200 רכבים כל חודש ולא באמת אכפת למי שנוהג בהם מי צבע\כמה עלה ואיך עלה.

פורסם

אני שוכר מידי פעם רכבים של אוויס ואני חייב לציין שיש בחודשים האחרונים ירידה משמעותית ברמת האחזקה של הרכבים שלהם. זה כבר לא מה שהיה פעם, כשהם היו מטפלים רק במוסכים מורשים. מרגישים שרכבי ההשכרה כבר פחות שמורים מבעבר, יש פחות דגש על ניקיון פנימי ועל רישום של נזקים ברכב. כנראה שככה זה, כשאתה מקבל רכב עם חור של סיגריה במושב אתה מרגיש יותר חופשי להשתולל איתו בעצמך. אז בכלל לא מפתיע אותי שפותח השרשור מצא חורים במושב וחלקים שנצבעו בצורה חובבנית.

פורצה יובה!

פורסם

תמיד תהיתי מי קונה את הרכבים השחוטים. ההערכה שלי הייתה שהם מוצאים את דרכם לפזורה הבדואית או לחלפים. הרי מדובר על הרכב הנפוץ בישראל, בטח כאשר קונים רכב משומש מליסינג.

לפי שאר התיאורים, אני מוכן להמר על כך שהשמשה נסדקה כתוצאה מנחיתה של הרכב מגובה (בור עמוק, לדוגמא) ולא מחפץ אשר פגע בשמשה.

חבל.

פורסם

שכנוע עצמי לא יעזור כאן.

זהו רכב פרום.

על תיקוני צבע אף אחד לא עושה צבע כללי לרכב, אני מעדיף לא לדעת מה מסתתר שם מתחת.

זה לא נכון שחברות הליסינג צובעות את כל הרכבים. ממש לא.

הדבר הכי חשוב : לא קונים רכב תחת לחץ !

לדעתי הפיצוי הראוי שאתה צריך לקבל הוא : ביטול העיסקה וקבלת עלות המקדמה והבדיקה בחזרה.

אם אתה חושב שהולכים לעשות לך צבע כללי ברמת על תוך הפשטת כל הגומיות והידיות , אז כדאי שתחשוב שוב.

אני לא מכיר את חודש העלייה על הכביש כי לא ציינת אבל בשורה התחתונה שילמת מחיר מחירון על הרכב הזה. (בקיזוז ליסינג)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

וואו, חבר'ה, הגזמתם.

אתם מדברים כאילו כל הרכבים הפרטיים בני ה-3 נראים כאילו נשמרו במוזיאון. כשפורטים את הריג'קטים לפרוטות, שום דבר מהם לא נשמע כמו אסון.

חור בריפוד מאפר של סיגריה- קורה. יכול לקרות גם מנסיעה אחת בודדת עם מישהו שמעשן. יפה מאוד שמוכנים את כל המושב להחליף בשביל זה. אין לזה שום משמעות מעבר לכך.

כיס במושב האחורי שנקרע לו קצת התפר- קורה בכל מכונית משפחתית שמסיעה מאחורה ילדים עם כל הצעצועים שלהם תקועים בכיס/רשת האחוריים. ממש לא מחזה נדיר או משהו שצריך להיכנס להיסטריה ממנו.

חורים בריפוד הגג- הוא הסביר שאלו חורים של וילון אחורי שהיה שם והוסר. גם ברכב שלי יש כאלה, ו99% מכם שהיו קונים רכב מאדם פרטי עם חורים כאלה בכלל לא היו טורחים לתקן את זה.

סדק בשמשה זה באסה, ואני מניחה שבהחלפת שמשה יש איזושהי ירידת ערך קטנה, שכנראה מגולמת כבר במחיר (וגם בעובדה שההחלפה היא על חשבון אוויס). להחליט שזה בגלל שהרכב נפל ל"בור" זו השערה שלא מבוססת על דבר. אם היית אומר לי שגם הבולמים בסוף חייהם, ויש פגיעות בתחתית המרכב, אז אולי להשערה שלך שהרכב שימש כ 4X4 מאולתר היתה יותר קרובה למציאות. כנראה שזה לא המצב.

הבדיקה לא העלתה חלקים שהוחלפו או פגיעת שלדה, ולכן התיקונים בצבע הם כנראה בעיקר קוסמטיים (ואולי חבל... לפעמים עדיף להשאיר רכב עם כמה שריטות "חנייה" לא משמעותיות מאשר לצבוע אותו בצורה חובבנית).

החליפו צמיגים- סבבה, חסכו לו (הרבה מחברות הליסינג/השכרה לא מוכנות להחליף צמיגים כי הם "רק בני 3"), וכיוון פרונט הוא חלק מזה.

בקנייה מאדם פרטי אף אחד לא היה מוכן לתקן אפילו שליש מהליקויים האלה על חשבונו, ואלה לא ליקויים שלא היית מוצא גם ברכבים מיד פרטית.

תתחדשו וסעו בדרכים טובות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
כמה נק' שאני חייב לציין.

1) אוויס חברה פח והסיפור שלך לא זר לי כי קרה לנו את האותו הדבר,בסופו של דבר בוטלה הרכישה.

2)אתה בחרת את הרכב שהכי פתחו אותו? או שהיו גרועים יותר? החלפת מושבים,החלפת שמשה,צביעה מחדש של כל חור,חורים בריפוד גג- מה נסגר איתך? אתה רציני?

3) השירות של אוויס לא טוב בכלל וגם אצלנו הנציג עמד מולנו וגירד את הראש ללא מילים כשהצגנו בפניו את התלונות שלנו.

זה רכב שמקומו במגרש ולא בחברה עם מוניטין שהוא כביכול בשמיים.

אגב יאמר לטובתה של אוויס שרוב המתחרות שלה גם מבצעות תיקוני צבע סוג ז' .

בהצלחה בהמשך.

חבל לשמוע שאתה מרגיש כך ושקרתה גם כאן תקלה, אך לא קיבלתי ממך פנייה לסיוע כלשהו בפורום.

כמובן שאם הייתה מתקבלת זה היה מטופל כפי שכל פנייה שהתקבלה בין אם בעמוד הפייסבוק שלנו או בכל פורום אחר מטופלת במהירות.

פורסם

מיקה,

בקנייה מיד פרטית סבירה ומעלה כל הליקויים האלו לא היו מופיעים בכלל.

באופן כללי את מקלה ראש מדי בדברים שצריכים להדליק נורה אדומה. (כמו נושא הגיר בפיג'ו שלך שהעדפת לא לבדוק יסודי ברכישה והתפוצץ בפרצוף לאחר תקופה )

אני לא יודע אם יצא לך לראות קצת מגרשי ליסינג בתקופה האחרונה , אבל המגרשים עמוסים לעייפה ברכבים . המבחר עצום ולא מצליחים להיפטר מכמויות הרכבים , אז רוב הסיכויים שניתן באותו כסף למצוא מזדה 3 2010 יותר שמורה מזו.

סתם לדוגמא : אצלנו בחברה הוחלפו לא מזמן שנתונים 2010 (עשרות לא בודדות של מכוניות) ולא ראיתי מאזדה 3 אחת שהוחזרה ויש לה בעיית פחחות שדורשת צבע כללי או משהו מהותי . (חלק מהרכבים הם מ AVIS וחלק מאלדן)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אתה מסרב להכיר במציאות, במיוחד כשבחוץ יש עוד מספיק רכבים שמורים, שלא צבעו אותם ולא עישנו בהם ולא החליפו להם זכוכית.

קנו אותך בחיישני רוורס של 100 שקל.

כמו בכל קניית רכב מחברת ליסינג, הלקוח בחר רכב שמצבו המכאני מניח את דעתו ויש כמה ליקויים שצריך לתקן.

אנחנו מוכרים מאות כלי רכב בכל חודש ובכולם התהליך מתנהל בצורה תקינה, מהירה ומשביעת רצון.

כאן קרתה תקלה, לא ניסינו ליפות או להתחמק אלא לקחנו אחריות, הצענו ללקוח רכב חליפי ללא חיוב עוד לפני שפתח את השרשור עד לסיום הטיפול.

כשרוכשים רכב בעשרות אלפי שקלים, האמינות והיושרה חשובים לדעתי, יותר מהכל.

פורסם

חלילה, חבר ההתנהלות שלכם היתה תקינה. - אין לי שום בעיה עם מה שקרה.

לקחתם אחריות ונתתם פיצוי - הוגן!

אבל! את הרכב הספציפי הזה, אני באופן אישי גם לשונאי לא הייתי ממליץ לקנות.

אני משוכנע שיש לכם רכבים 'קצת' יותר שמורים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
זה לא מאפיין את חווית רכישת הרכב מאוויס

כמה נק' שאני חייב לציין.

1) אוויס חברה פח והסיפור שלך לא זר לי כי קרה לנו את האותו הדבר,בסופו של דבר בוטלה הרכישה.

3) השירות של אוויס לא טוב בכלל וגם אצלנו הנציג עמד מולנו וגירד את הראש ללא מילים כשהצגנו בפניו את התלונות שלנו.

12345

• תוכן חדש...